Blog

Fiskeguide til Gels Å & Flads Å – Vejen til Laks og Havørreder
23
nov 2016

Fiskeguide til Gels Å & Flads Å – Vejen til Laks og Havørreder

Fiskeguide til Gels Å & Flads Å-

Vejen til Laks og Havørreder

Vil du fange Laks & Havørreder i Gels Å og Flads Å ..?

Så har du behov for den rigtige guide.

havoerred_gels-aa

 

Dennis Flynder Rasmussen er manden som SeatroutGuideFyn har lavet dette unikke samarbejde med, for at dække de behov som opstår når enkelte fiskevande kaster mange fisk af sig .

Gels Å – Et drømmevand til Havørreder

Det er ingen nyhed at Gels Åén kaster mange havørreder af sig , men det er de færreste der ved hvor mange store havørreder der trækker op i Gels Å. En af dem der igennem de sidste mange år har dyrket dette fiskevand mere end nogen andre er Dennis Flynder Rasmussen.

Dennis Flynder Rasmussen

Han er på mange måder en unik person og jeg har haft mange gode oplevelser sammen med Dennis. At Dennis er en dygtig og ihærdig fisker er der ingen tvivl om og derfor er det en ekstra stor fornøjelse at være med til at kunne  tilbyde denne service . Kikker man på de fangster som Dennis leverer hvert eneste år fra Gels åén , så ved man at han kan og har styr på sit kram.

Dennis vil hjælpe dig til at forstå fiskeriet i åen og den måden som havørreden trækker på og ikke mindst lære dig at finde de bedste steder at fange havørreden. Hvis du vil have en fiskeguide der kan guide dig til succes og ikke mindst lære fra sig , så skal du booke Dennis Flynder Rasmussen til at guide dig i Gels Å.

ps.

Hvis du vil med Dennis til Gels Å efter havørreder, så må du ikke være bange for mørket..! 

Fiskeguide til Gels Å & Flads Å – Vejen til Laks og Havørreder

 

Flads Å – en perle til Laks

Det er normalt Skjern Å og Storåen der tiltrækker lystfiskere når snakken falder på laksefiskeri. Men i det sønderjyske gemmer sig denne unikke og fantastiske perle Flads Å der i den grad trækker laks til. Dennis kender fiskevandet som sin egen bukselomme og han har leveret flere flotte fangster de sidste par år.

Vil du prøve fiskeriet i Flads Å og øge dine chancer for en laks , så skal der en fiskeguide til . Guiden er igen Dennis Flynder Rasmussen og han vil hjælpe dig på rette vej til oplevelser med laksen i Flads å under en kyndig og effektivt guidning ved Flads åéns breder.

flads-aa-laks

 

Fiskeriet i Flads Å er i nydelse i sig selv og når man ser de fisk som trækker op i dette lækre vand, så er det forståeligt at flere og flere søger ud til dette laksevand for at få sine drømme opfyldt om en dansk fanget laks.

Fiskeguiden der kan vise og lære dig at finde fisken i Flads Å er den bedste af sin slags.

Dennis har de sidste par år skiftet sit kystfiskeri ud med fiskeriet i både Gels Å og ikke mindst Flads Å, hvor han i den grad har mere succes som mange kun tør drømme om.

Book din fiskeguide Dennis Flynder Rasmussen til vise dig  til rette ved Flads Å og lad ham guide dig igennem fiskevandet , så du forstår hvor du skal bruge dine kræfter i jagten på den blanke laks og de grove havørreder. Dennis er uden tvivl den bedste fiskeguide du kan få til lære dig at fiske både Gels Å og Flads Åén korrekt og han kan fortælle dig præcist i hvilken periode du har de største chancer.

NB. For at fiske i Flads Å, så skal du være medlem af Sønderjysk Sportsfiskerforening 

Du kan Booke Dennis som din fiskeguide ved at skrive til ham her på denne kontakt side..

Du kan også lige nyde en af de laks, som han fik i Flads Å sidste år …

0 comments

Leave a reply