Seatrout Master Academy

Åbnet for tilmelding til 2018 

GO-FISHING SEATROUT

MASTER ACADEMY


 23-24 marts 2018-Udsolgt

13 oktober 2018 -Ledig plads

Dette kursus henvender sig ikke kun til fluefiskere, men lige så meget til folk med hang til spinnestangen eller til dem der dyrker begge dele.
Vi snakker ikke grej men holder 100 % fokus på Teori – Pladser og aflæsning af kysten.

Næste ledige kursus starter om

0 0
Weeks
0 0
Days
0 0
Hours
0 0
Minutes
0 0
Seconds

Nyhed - Turbo kursus

Vi har skåret alt ind til benet og kører på med undervisning hele dagen.

Du skal kun afsætte en dag til et kursus der vil ændre dit havørredfiskeri i fremtiden.

Vi spilder ikke tiden denne dag !

Du får dette Turbo Master Kursus for

kun 1.695,- dkr

Tilmeld dig herunder med navn -adresse -telefon samt e-mail.

Du vil blive opkrævet 350,- for opholdet på Gl.Brydegaard

Forplejning under kurset 

Vi får ved ankomst serveret varm kaffe / the og hjemmebagte boller med ost og marmelade + lidt frisk frugt så vi er dækket ind til dagens kursus.


Pris for kursuslokale og forplejning  udgør  350,- dkr. pr. person


 Hvis du ikke selv vil smøre din madpakke til resten af dagen 

Så kan der tilbydes en lækker sandwich incl. 1 stk. frugt og en kildevand til 100,- kr – dette skal bookes ved bestilling af kurset .


Begge dele vil blive opkrævet separat i forbindelse med din tilmelding 

En overnatning på Gl.brydegaard ?

Det vil være en god ide at booke en overnatning på Gl.Brydegaard dagen før eller til dagen efter kurset. 

Specielt efter en lang dag med undervisning med både teori og masser af oplevelser i den friske luft, så kan man slappe af i de mest rolige omgivelser med fiskevandet helt tæt.

Booker du en overnatning så har du også  en ekstra dag med masser af muligheder for at fiske løs i et af Fyns bedste områder for sølvtøj.


Book din overnatning direkte hos  Gl.Brydegaard

Gl. Brydegaard ,Helnæsvej 4, 5683 Hårby

Tlf: 64 77 14 75 Mob: 24 92 88 47

info@gammelbrydegaard.dk

Flere informationer om kurset herunder

Seatrout Guide Fyn

På kurset lærer du:

 1. Du lære at bruge Google Earth til at aflæse kystpladser
 2. De forskellige affisknings teknikker
 3. Sådan angriber du fiskepladsen når du ankommer
 4. Se dine nuværende fiskepladser med nye muligheder
 5. Hvordan du planlægger din kysttur hjemme fra
 6. Ingen fisk på land er ikke det samme som en nul-tur…! Hvordan det ?
 7. Hvilken type lystfisker er du og skal du skifte stil ..?
 8. Fluo farver på endegrejet- hvorfor det..
 9. Vi besøger flere kystpladser og overfører teori til praktisk
 10. Individuel hjælp og rådgivning til dit nuværende grej
 11. Afhjælpning af kastemæssige problemer ved fiskevandet
 12. Du mødes med andre kursister og nye netværker skabes

Mere om Seatrout Master kurset:

Dette “TURBO” kursus vil som noget nyt blive afholdt på 1 dag.


Vi tager først den teoretiske del på Gl.Brydegaard på Helnæes  , hvor vi gennemgår en masse teori om aflæsning af fiskepladsen og de faktorer der gør forskellen på fiasko eller succes.

Du vil lære meget mere om 80 % pladserne og forstå hvorfor du skal finde de steder hvor 80 % af havørrederen træffes og ikke spilde din tid på 20 % pladserne.

Du vil som kursist blive påfyldt informationer der skærer ind til benet og gør det meget nemmere at forstå , hvorfor der er nogen der fanger mange fisk og hvorfor andre kun fanger få fisk   – ” dette er ikke kun held”

Vi tager også snakken om Fluocerende / Fluematerialer og havørredes syn på dette , hvorfor er der en forskel om man benytter Fluo materialer eller ej?

På dette Master kursus vil du med den påfyldte teori være klar til at komme til kysten omkring middag.

Jo vist skal vi fiske, men her på kysten skal teori omsættes til praktisk læring ,så du selv kan  aflæse kysten grundigt på egen hånd efterfølgende.

Vi kommer til at skifte pladser i løbet af dagen, for at fremvise så meget som muligt på forskellige typer af pladser.

Dette vil klæde dig på, så du til enhver tid kan overføre det lærte til dine egne eller nye fiskepladser, som du vil besøge i fremtiden.

Der vil være mulighed for at få hjælp til sit kast ude ved fiskevandet , hvis der skulle være behov for dette.


Udgangspunktet for dette kursus vil dog være at der er styr på grejet , så vi kan koncentrere os om det praktiske ved fiskevandet.


Program:

Vi mødes på Gl.Brydegaard på Vestfyn ( Helnæs) Lørdag morgen kl. 8.15 til lidt lækker morgenmad med kaffe og the.

Teorien vil blive afholdt i et lokale med alt i moderne udstyr og gode stole , så du kan slappe 100 % af imens du bliver guidet igennem Master kurset.

– den praktiske del vil foregå ved de Fynske kyster ( lige uden for døren) efter endt teori, så det er en fordel at du har gjort dit grej klar til den praktiske undervisning.

Vi vil ca. starte kl. 12.00 med den praktiske del

Du skal forvente, at vi kommer til at gå en del i fuld påklædning. Naturligvis med fiskestænger i hånden så vi kan afprøve pladserne og se om vi kan omsætte teori til succes med fisk på tasken.

Det er dog vigtigt at du er indstillet på at fiskeriet ikke kommer i første række , da du efter kurset nok skal få tid til at fiske og lære dine egne pladser endnu bedre at kende.

Havørred kursus

 

16.30 Afslutning på kysten

16.30 – Frit fiskeri eller tilbage til Gl.Brydegaard , hvor dit værelse ( hvis du har booket ) venter på dig .

Efter du har deltaget på Master delen er du klædt på fra top til tå med ny viden og nye muligheder.
Du kan aflæse og gennemskue de fiskepladser du dyrker og lære hvordan helt nye pladser angribes.
Nu skal du selv få overført alt teori til praktiske oplevelser, så du selv kan se på din nye fangststatistik at dette kursus gjorde en forskel..

Det siger kursisterne:

Mandag d.07.09.15 Stod der  Seatrout Academy Master kursus i min kalender. Efter en kort præsentation og en snak om fluorescerende fluer, begyndte Niklas at snakke om 20% og 80% pladser. Hvad var nu det for noget ? Det var noget helt nyt, jeg ikke havde hørt om tidligere på de andre kurser. Det var rigtig spændende og gav god mening. Efter kurset var færdigt, fik vi en lille opgave. Vi skulle komme med en tilbagemelding om, hvordan Niklas kunne forbedre kurset. Her godt 4 uger efter er det ikke lykkes mig at løse opgaven. Mvh Henrik Christiansen
Henrik Christiansen
Henrik Christiansen
Hej Niklas,
Året 2016 er ved at være slut.
Derfor tilmeldte jeg mig et af disse kurser, for jeg følte jeg havde brug for ny viden, ny inspiration og ikke mindst blot en hyggelig dag med ligesindede.
Til alle de som måtte tvivle på om dette kursus er relevant så kan jeg kun på det varmeste anbefale det! Dit vindende væsen og din evne til at formidle viden er i sig selv pengene værd. Jeg vil til en hver en tid kunne anbefale at tage et kursus eller en guidning med dig! Så tak for en fantastisk dag og tak for de ømme ben som også fulgte med.
Med venlig hilsen
Benjamin Jessen
Benjamin Jessen
Benjamin Jessen
Tak for et godt kursus Niklas! Nu har jeg fisket efter havørreder på kysten i nogle år, og som så mange andre planlagt min tid på kysten efter de rapporter, som er at finde på de sociale medier… dog uden større succes. Derfor valgte jeg, at tilmelde mig et kursus i Aflæsning af kysten med Niklas Albrechtsen. Her fik vi en grundig og forståelig gennemgang af, hvordan havørreden bevæger sig langs kysten og hvilke forhold i kystlinien, som er spændende for en kystfisker. Dagen bød på flere landet fisk, gode lektioner, godt socialt samvær med andre lystfiskere. Kan varmt anbefale dette kursus, da det giver godt og brugbart information og for mit vedkommende, har jeg fået en ny tilgang, til planlægning af mine fisketure.
Kenneth Nielsen
Kenneth Nielsen
Jeg deltog i kurset i august 2015 – hold nu op et fedt og ikke mindst ekstremt lærerigt kursus! – at Nicklas på dagen sørgede for at guide mig til 2 havørreder på omkring de 50 cm gjorde bare en fed dag endnu bedre! Niklas kursus i aflæsning af kysten har gjort at jeg det seneste år, på hver en tur, har fisket effektiv og hele tiden vurderet hvordan og hvorfor en fiskeplads skal affiskes, samt hvor der er størst chance for at finde og fange havørrederne! – det har givet så mange flere fisk og dette tilskriver jeg i høj grad Niklas´s kursus – den viden jeg fik her har helt sikker været afgørende for at jeg nu står med mange flere havørreder end før og min første fluefangede!
Mads Pedersen
Mads Pedersen
Endnu engang tak for et super udbytterigt og professionelt arrangement Niklas. Det får min varmeste anbefaling til alle som stadig leder efter det perfekte setup...smid nogle penge efter professionel vejledning, de er hurtigt tjent ind når du sparer dig selv for de næste mange fejlkøb 😉
Jon Honum
Jon Honum

Kurset bliver afholdt i samarbejde med  Go-Fishing

DINE PROFESIONELLE FISKEVENNER