Havørred kursus

Åbnet for tilmelding til 2019

GO-FISHING SEATROUT ACADEMY

MASTER KURSUS

Dette kursus henvender sig ikke kun til fluefiskere, men lige så meget til folk med hang til spinnestangen.
Vi snakker ikke grej men holder 100 % fokus på pladser og aflæsning af kysten.

Master kurset afholdes
d. 12- 13 april 2019 på Broholm Fiskelodge på østfyn

Du får dette Master Kursus for kun 1.695 kroner

Tilmeld dig herunder med navn -adresse -telefon samt e-mail.

Du skal selv afregne med Broholm Fiskelodge for overnatning samt forplejning.

Overnatning samt forplejning

Pris for overnatning samt forplejning er under kurset kun 875,- kr pr. person, der afregnes direkte på Fiskelodgen.

Dette er en specielpris kun for Seatrout Guide Fyn kunder !

 

Da vi har et særdeles godt samarbejde med Broholm Fiskelodge , så får du særlig pris på overnatning samt forplejning under dette kursus .

Du får 1 x aftensmad – 1 overnatning i dobbeltværelse – 1 x morgenmad samt en 1 x madpakke til dagen derpå + opfyldning af din termokande med kaffe til dagens tur.

Drikkelse samt transport er på egen regning

En Ekstra overnatning ?

Ps. Husk at book en ekstra overnatning så du også kan fiske om søndagen – så har du en hel weekend med masser af mulighed for at fiske løs i et af Fyns bedste områder for sølvtøj.

Flere informationer om kurset herunder

Seatrout Guide Fyn

På kurset lærer du:

 1. Du lære at bruge Google Earth til at aflæse kystpladser
 2. De forskellige affisknings teknikker
 3. Sådan angriber du fiskepladsen når du ankommer
 4. Se dine nuværende fiskepladser med nye muligheder
 5. Hvordan du planlægger din kysttur hjemme fra
 6. Ingen fisk på land er ikke det samme som en nul-tur…! Hvordan det ?
 7. Hvilken type lystfisker er du og skal du skifte stil ..?
 8. Fluo farver på endegrejet- hvorfor det..
 9. Vi besøger flere kystpladser og overfører teori til praktisk
 10. Individuel hjælp og rådgivning til dit nuværende grej
 11. Afhjælpning af kastemæssige problemer ved fiskevandet
 12. Du mødes med andre kursister og nye netværker skabes

Østfynsk sølvtøj tæt på Broholm Fiskelodge

Mere om Seatrout Master kurset:

Dette kursus vil løbe over 2 dage, da vi først tager den teoretiske del på Broholm Fiskelodgen på østfyn , hvor vi gennemgår aflæsning af fiskepladsen og de faktorer der gør forskellen på fiasko eller succes.
Du vil lære meget mere om 80 % pladserne og forstå hvorfor du skal finde de steder hvor 80 % af havørrederen træffes og ikke spilde din tid på 20 % pladserne.
Du vil som kursist blive påfyldt informationer der skærer ind til benet og gør det meget nemmere at forstå , hvorfor der er nogen der fanger mange fisk og hvorfor andre kun fanger få fisk – ” dette er ikke kun held”

Vi tager også snakken om Fluocerende / Fluematerialer og havørredes syn på dette , hvorfor er der en forskel om man benytter Fluo materialer eller ej?
På dette Master kursus vil du med den påfyldte teori være klar til morgendagens fisketur ..
Jo vist skal vi fiske, men her læser vi kysten grundigt af og vi kommer til at skifte pladser i løbet af dagen, for at fremvise så meget som muligt på forskellige typer af pladser. Dette vil klæde dig på, så du til enhver tid kan overføre det lærte til dine egne eller nye fiskepladser, som du vil besøge i fremtiden.
Der vil være mulighed for at få hjælp til sit kast ude ved fiskevandet, hvis der skulle være behov for dette.
Udgangspunktet for dette kursus vil dog være at der er styr på grejet , så vi kan koncentrere os om det praktiske ved fiskevandet.
Program:

Vi mødes på BROHOLM FISKELOGE – BROHOLMSVEJ 32 , DK-5884 GUDME
Fredag kl. 17.00 til en god aftensmenu hvorefter der serveres kaffe og den føste del af kurset vil gå igang. Teorien vil blive afholdt i et lokale på lodgen hvor vi kan hygge os sammen inden vi hopper ned til brændeoven og slapper af.

Broholm Fiskelodge

– den praktiske del vil foregå ved de Fynske kyster næste dags morgen efter en solid omgang morgenmad.
Vi vil ca. starte kl. 8.00 til 14.00 med den praktiske del og du skal forvente, at vi kommer til at gå en del i fuld påklædning. Naturligvis med fiskestænger i hånden så vi kan afprøve pladserne og se om vi kan omsætte teori til succes med fisk på tasken.
Det er dog vigtigt at du er indstillet på at fiskeriet ikke kommer i første række , da du efter kurset nok skal få tid til at fiske og lære dine egne pladser endnu bedre at kende.

Efter du har deltaget på Master delen er du klædt på fra top til tå med ny viden og nye muligheder.

Du kan aflæse og gennemskue de fiskepladser du dyrker og lære hvordan helt nye pladser angribes.

Nu skal du selv få overført alt teori til praktiske oplevelser, så du selv kan se på din nye fangststatistik at dette kursus gjorde en forskel..

Instruktør - Niklas Albrechtsen

Den magiske sommeruge til havørreder

Det siger kursisterne:

Jeg deltog i Master kurset den 3-4. November 2017. Niklas' foredrag fredag aften om hvordan vi skal tænke som havørreder når vi skal udvælge 80 %-pladserne giver utrolig god mening, og der var en god balance mellem teori, praksis og dialog med os kursister. Der var kun kort tid afsat til praktisk fiskeri inklusiv Niklas' gode råd og feedback, men det er bestemt ikke det der fylder mest på kurset, hvilket er helt ok, det er forståelsen af kystaflæsningen, som giver os mest med hjem, og som var det vi kom for. Hjemme igen forbereder jeg mig nu på en helt anden måde til næste fisketur, og har tiltro til at det fordobler mine fangstchancer. En klar anbefaling herfra, mvh Trine Wulff, Humlebæk
Trine Wulff
Trine Wulff
Det er et super spændende, informativt og lærerigt kursus. Niklas har et imødekommende væsen og er eminent til at formidle sin teoretiske viden på en spændende og udbytterig måde. Denne viden, som er baseret for årelange erfaringer, er som er guld værd for enhver lystfisker. Det kan der ikke herske nogen tvivl om! Når kurset er afsluttet ved du præcis hvor fiskene skal findes! Du lærer at planlægge din fisketur og altid have en plan B klar, så din fisketur ikke bliver en nul-tur. Niklas deler flittig ud af alle sine guldkorn og alle spørgsmål er velkommen. Jeg kan kun anbefale kurset og det er uanset om du er ny eller erfaren lystfisker!   - Martin Andersen
Martin Andersen
Martin Andersen
Mandag Stod der  Seatrout Academy Master kursus i min kalender. Efter en kort præsentation og en snak om fluorescerende fluer, begyndte Niklas at snakke om 20% og 80% pladser. Hvad var nu det for noget ? Det var noget helt nyt, jeg ikke havde hørt om tidligere på de andre kurser. Det var rigtig spændende og gav god mening. Efter kurset var færdigt, fik vi en lille opgave. Vi skulle komme med en tilbagemelding om, hvordan Niklas kunne forbedre kurset. Her godt 4 uger efter er det ikke lykkes mig at løse opgaven. Mvh Henrik Christiansen
Henrik Christiansen
Henrik Christiansen
Hej Niklas,
Året 2016 er ved at være slut.
Derfor tilmeldte jeg mig et af disse kurser, for jeg følte jeg havde brug for ny viden, ny inspiration og ikke mindst blot en hyggelig dag med ligesindede.
Til alle de som måtte tvivle på om dette kursus er relevant så kan jeg kun på det varmeste anbefale det! Dit vindende væsen og din evne til at formidle viden er i sig selv pengene værd. Jeg vil til en hver en tid kunne anbefale at tage et kursus eller en guidning med dig! Så tak for en fantastisk dag og tak for de ømme ben som også fulgte med.
Med venlig hilsen
Benjamin Jessen
Benjamin Jessen
Benjamin Jessen
Tak for et godt kursus Niklas! Nu har jeg fisket efter havørreder på kysten i nogle år, og som så mange andre planlagt min tid på kysten efter de rapporter, som er at finde på de sociale medier… dog uden større succes. Derfor valgte jeg, at tilmelde mig et kursus i Aflæsning af kysten med Niklas Albrechtsen. Her fik vi en grundig og forståelig gennemgang af, hvordan havørreden bevæger sig langs kysten og hvilke forhold i kystlinien, som er spændende for en kystfisker. Dagen bød på flere landet fisk, gode lektioner, godt socialt samvær med andre lystfiskere. Kan varmt anbefale dette kursus, da det giver godt og brugbart information og for mit vedkommende, har jeg fået en ny tilgang, til planlægning af mine fisketure.
Kenneth Nielsen
Kenneth Nielsen
Jeg deltog i kurset i august 2015 – hold nu op et fedt og ikke mindst ekstremt lærerigt kursus! – at Nicklas på dagen sørgede for at guide mig til 2 havørreder på omkring de 50 cm gjorde bare en fed dag endnu bedre! Niklas kursus i aflæsning af kysten har gjort at jeg det seneste år, på hver en tur, har fisket effektiv og hele tiden vurderet hvordan og hvorfor en fiskeplads skal affiskes, samt hvor der er størst chance for at finde og fange havørrederne! – det har givet så mange flere fisk og dette tilskriver jeg i høj grad Niklas´s kursus – den viden jeg fik her har helt sikker været afgørende for at jeg nu står med mange flere havørreder end før og min første fluefangede!
Mads Pedersen
Mads Pedersen
Endnu engang tak for et super udbytterigt og professionelt arrangement Niklas. Det får min varmeste anbefaling til alle som stadig leder efter det perfekte setup...smid nogle penge efter professionel vejledning, de er hurtigt tjent ind når du sparer dig selv for de næste mange fejlkøb 😉
Jon Honum
Jon Honum

Kurset bliver afholdt i samarbejde med Go-Fishing & Broholm Fiskelodge