Fiskeguide

VI HAR DANMARKS BEDSTE FISKEGUIDER!

Vores certificerede og erfarne fiskeguider kan hjælpe dig til mere succes så du kan fange din drømme fisk! Det kan være nogle gode pladser du kan arbejde videre med under dit ophold. En guidning er ikke en sikkerhed for at du fanger fisk, men vi kan garantere dig, at du vil få nogen af de “hotteste” fiskepladser at se, som netop i denne periode du er på besøg fisker ekstra godt. Det vil sige, at vi giver dig nogle gode pladser at arbejde videre med under dine kommende dages fiskeri alene i forhold til vind og vejr og ikke mindst, så kan du altid kontakte os hvis du skulle have brug for ekstra assistance. Det kan også være, at du har behov for at lære nogle nye pladser at kende på f.eks Østkysten eller et helt andet sted som f.eks Æbelø, så kan vi hjælpe dig med at lære disse pladser at kende. Det vil spare dig for mange års spildt arbejde med opsøgende arbejde og der er jo ingen grund til at gøre alle de samme fejl, som vi gjorde for 15-20 år siden. Når du guides af vores fiskeguider, så vil vi gøre alt for at du får succes både på dagen, men endnu vigtigere så har du lært en masse du selv kan arbejde videre med. En rigtig guide fisker aldrig sammen med kunden! Vi fisker aldrig sammen med kunden når vi guider. Vi vil være der 100 % for dig som kunde på dagen ,så du lære mest muligt og får størst udbytte af din guidning. Inden vi siger farvel til hinanden når guidingen er slut vil du få ekstra pladser udleveret, så du har et par ekstra fiskepladser til resten af dagen. Du er vores kunde og vi vil gøre alt for at du føler dig godt behandlet hele dagen. Hilsen SeaTrout Guide Fyn

Sådan booker du en fiskeguide

Når du har gennemført din bestilling, reserverer vi pengene på dit kort og først når vi har fundet en fiskeguide til dig trækker vi pengene.

Du vil herefter blive kontaktet af guiden på e-mail eller på SMS. Her aftaler I mødested og tidspunkt for din ønskede guidning.

Du får naturligvis besked hvis vi ikke har mulighed for at finde en ledig guide. Din ordre bliver annulleret og du vil ikke blive opkrævet noget gebyr.

Halv dag
4 timer
2.495 kr
  • Max. 4 personer pr. guide.
  • Prisen inkluderer 1 guide.
Hel dag
8 timer
3.495 kr
  • Max. 4 personer pr. guide.
  • Prisen inkluderer 1 guide.

Vores guider

Alle vores guider har mange års erfaring og flere er uddannet certificerede guider. Vi er kendt for vores måde at give vores kunder masser af udbytte og brugbar viden til deres fiskeri.

Ejer og fiskeguide Niklas

Niklas Albrechtsen

Ejer og Guide
Fiskeguiden der får din puls højt op på dagen i form af brugbar viden og læring, samt fiskepladser der til tider kræver gode ben for at besøge. Mobil: +45 53576006
fiskeguide fyn

Seatrout Guide Fyn Guider

Vi har de bedste fiskeguider
Vi finder altid en ledig og dygtig guide til dig der booker en guidning gennem Seatrout Guide Fyn. Vores guider arbejder kun for dig og de fisker aldrig selv, når de guider dig som kunde. Mobil: +45 53576006
Den bedste vej til succes er en dygtig certificeret fiskeguide!

Se også vores andre kurser

Vi tilbyder mange forskellige slags kurser og guided ture. Her er et lille udvalg, som vi tror kunne interessere dig.

DKK 995

/person
Kursus i aflæsning af kysten
POPULÆRT

Aflæsning af kysten

For både spinne og fluefiskere velkommen, da fokus ikke er på udstyret men derimod på aflæsning og taktik til at gøre det rigtige på fiskepladsen.

DKK 995

/person
DSC 2519 e1497438100684
FÆLLESTUR

Guidet fisketur på kysten

Skal du have pudset formen af? Eller mangler resultaterne ganske enkelt når du er ude med snørren? Fællesture for både spinne og fluefiskere.

DKK 995

/person
Bombarda kursus hos Seatrout Guide Fyn
Nyt kursus

Bombarada kursus

Få styr på bombarda fiskeriet og få “rygsækken” spækket op med gode fif og nyttige råd, der helt sikkert vil give dig succes på din næste fisketur.
Translate »

HEJ LYSTFISKER

Vil du have spændende læsning om kurser, havørredfiskeri, de bedste Tips & Tricks og ærlige grejanmeldelser? Så tilmeld dig vores i nyhedsbrev!