GUIDET FISKETUR PÅ KYSTEN

GUIDET FISKETUR PÅ KYSTEN

FÆLLES GUIDET FISKETUR PÅ KYSTEN

Vores meget populære ture hos Seatrout Guide Fyn. Kurserne er for både spinne- og fluefiskere!

Skal du have pudset formen af? Eller mangler resultaterne ganske enkelt når du er ude med snørren? Altså vil du gerne fange flere havørreder? – Ja så kan vi hjælpe dig! Vi har lavet en række fælles guidet fisketur i samarbejde med vores certificeret fiskeguider. Vi vil på disse fælles guidet fisketur kurser fiske flere forskellige pladstyper og vi vil gennemgå hvor og hvordan disse pladser fiskes bedst. Hvordan får vi tunet dig op til efterfølgende at fange flere fisk og kan det gøres på en enklere måde end du plejer? Ofte kommer deltagerne fra disse ture hjem med “rygsækken” godt pakket op med fif og tricks som kan optimere deres fiskeri betydeligt. Vi gennemgår valg af endegrej/flue, affisknings-teknik, knuder og hvad der ellers måtte være brug for. Hvordan sættes krogen når fisken hugger? Og hvordan med fight og landing? Du har sikkert en masse spørgsmål, og dem svarer vi naturligvis gerne på. Her er også på disse ture mulighed for at møde ligesindede lystfiskere og på den måde dele viden imellem, dele pladser og ja hvem ved? Måske få en ny fiskemakker – Det er sket før!

Du skal selv huske at medbringe følgende:

Kursus datoer

Tåsinge / Svendborg
22 september 2023
995 kr
  • Sydfyns suverænt bedste områder til efterårs / vinterfiskeri efter havørred.Vi viser de små bugter og vige + du får lært nogle af de hemmelige pladser, der ikke findes i 117 fiskepladser - Tag med og få fiskepladser der aldrig skuffer...
  • ( Max 5 deltagere)
Vestfyns Hotteste Mudderbunde
10 november 2023
995 kr
  • Vi sætter jagten ind på de bløde bunde på vestfyn, hvor havørreden drager ind om efteråret - det er også her du kan fange mange flotte blanke fisk om vinteren. Der venter denne dag masser af mudder og fede uimodståelige fiskepladser som havørreden elsker.
  • ( Max 5 deltagere)
Avernakø
22 marts 2024
995 kr
  • Tag med til det sydfynske paradis for havørreder og lystfiskere der får 365 graders havørred revir at boltre sig på hele dagen. Vi tager afsted en fredag for at have øen for os selv og havørrederne venter på os i det tidlige forår- vi går efter de helt blanke på denne tur
  • Ledig plads ( maks 6 deltagere)
Avernakø
10 maj 2024
995 kr
  • Tag med til det sydfynske paradis for havørreder og lystfiskere der får 365 graders havørred revir at boltre sig på hele dagen. Vi tager afsted en fredag for at have øen for os selv og havørrederne venter på os i det tidlige forår- vi går efter de helt blanke på denne tur
  • Ledig plads ( maks 6 deltagere)
Æbelø
3 maj 2024
995 kr
  • Danmarks flotteste Ø til havørredfiskeri - Suveræne fiksepladser ligger som perler på en snor - Oplev Æbelø med fiskestangen og tag med Niklas til unikke havørred destination på nordfyn.Det kræver at du er gået gående til denne tur ( 15-20 km på dagen..
  • Ledig Plads ( Max 5 deltagere)

Information om kurset og guiden …

Vi afholder dette kursus flere gange årligt og vi oplever rigtigt stor interesse. Det er vi meget stolte over.

Denne dag for du maksimalt indblik i havørredens færden og du får den fulde forståelse for hvor og hvordan du skal fiske på kysten- uanset hvor du måtte gå ned på en kyst med din fiskestang .

Der er derfor oftest udsolgt på alle kursus, så vil du være sikker på en plads, så book allerede i dag!
Aflæsnning af kysten er den hurtigste og bedste genvej til flere havørreder på dine egne fisketure i fremtiden.

Vil du lære fra en af de bedste fiskeguider og fange mange flere havørreder i fremtiden, så tager Niklas Albrechtsen dig og dit fiskeri op på et helt ny niveu på dette kursus .

Tag med på kurset Aflæsning af Kysten og få lært nye pladser at kende og få en bedre forståelse for havørredens færden på pladsen .

 

Du bliver denne dag guidet af Niklas Albrechtsen , der har mere end 25 års erfaring i afholdelse af fiskekurser efter havørreder.

Niklas er certificeret fiskguide og ejer Seatrout Guide Fyn og er til dagligt ansat i Go-Fishing med mere end 15 år´s erfaring fra grejbranchen, så du får de bedste betingelser for at få det største udbytte af dette kursus uanset hvilke spørgsmål du måtte have til dagen om grej eller til fiskeriet efter havørred.

DSC00601 niklas

Kursus program

Vi fisker på dagen flere forskellige pladser og kysttyper. Der ligges en del vægt på aflæsning af kysten og dens pladser og hvordan de gribes an. Så vi ikke på dagen eller fremadrettet spilder fisketid på en lige gyldig kyststrækning. Og selvfølgelig vil der denne dag bliver tid til en masse fiskeri.

09:00 - Vi mødes og gør os klar

Vi mødes på et aftalt sted på Fyn i forhold til hvor vinden er bedst. Du modtager en SMS dagen før med info om det præcise mødested..

09:15 - Kurset starter

Vi tager en kort præsentation og briefing om dagens program.

15:30 - Tak for denne gang

Vi slutter turen ca. kl. 15:30, men der vil være mulighed for at fiske videre i området.

Fang mange flere havørreder i fremtiden! Book din plads allerede i dag.

Det siger kursisterne

Benjamin Jessen

Jeg tilmeldte mig et af disse kurser, for jeg følte jeg havde brug for ny viden, ny inspiration og ikke mindst blot en hyggelig dag med ligesindede. Til alle de som måtte tvivle på om dette kursus er relevant så kan jeg kun på det varmeste anbefale det! Dit vindende væsen og din evne til at formidle viden er i sig selv pengene værd. Jeg vil til en hver en tid kunne anbefale at tage et kursus eller en guidning med dig! Så tak for en fantastisk dag og tak for de ømme ben som også fulgte med.
Kursist på havørred kursus
Benjamin Jessen

Mikkel Egedorf

Vi mødtes på Helnæs i fiskelodgen, til en introduktion af hvad dagen skulle byde på. På dagens pladser fik vi en grundig gennemgang af kyststrækningen – hvordan ser kyststrækningen ud i det store perspektiv, fra oven, fra vandkanten og måske vigtigst fra havørredens synspunkt. Alt sammen vigtigt i forhold til at vurdere hvor chancerne for at støde på sølvtøj er størst. Dagen igennem var Niklas på, og meget tilgængelig – der var masser af mulighed for at suge til sig af hans viden. Udover teori og taktik – blev det naturligvis også til fisketid, med flere kontakter og et par fisk på land til følge. Jeg har taget utrolig meget med fra dagen, og ser frem til i fremtiden at bruge min fisketid mere effektivt. En lidt hård sidegevinst er at fiskefeberen raser for fuld knald og det har knebet med fisketiden siden i søndags 🙂
Mikkel med en meget flot havørred
Mikkel Egedorf

Mads Pedersen

Hold nu op et fedt og ikke mindst ekstremt lærerigt kursus! – at Nicklas på dagen sørgede for at guide mig til 2 havørreder på omkring de 50 cm gjorde bare en fed dag endnu bedre! Niklas kursus i aflæsning af kysten har gjort at jeg det seneste år, på hver en tur, har fisket effektiv og hele tiden vurderet hvordan og hvorfor en fiskeplads skal affiskes, samt hvor der er størst chance for at finde og fange havørrederne! – det har givet så mange flere fisk og dette tilskriver jeg i høj grad Niklas´s kursus – den viden jeg fik her har helt sikker været afgørende for at jeg nu står med mange flere havørreder end før og min første fluefangede!
Kursist på havørred kursus
Mads Pedersen

Se også vores andre kurser

Vi tilbyder mange forskellige slags kurser og guided ture. Her er et lille udvalg, som vi tror kunne interessere dig.

DKK 995

/person
Bombarda kursus hos Seatrout Guide Fyn
Nyt kursus

Bombarada kursus

Få styr på bombarda fiskeriet og få “rygsækken” spækket op med gode fif og nyttige råd, der helt sikkert vil give dig succes på din næste fisketur.

DKK 995

/person
Kursus i aflæsning af kysten
POPULÆRT

Aflæsning af kysten

For både spinne og fluefiskere velkommen, da fokus ikke er på udstyret men derimod på aflæsning og taktik til at gøre det rigtige på fiskepladsen.

DKK 995

/person
DSC 2519 e1497438100684
FÆLLESTUR

Guidet fisketur på kysten

Skal du have pudset formen af? Eller mangler resultaterne ganske enkelt når du er ude med snørren? Fællesture for både spinne og fluefiskere.

DANMARKS BEDSTE GREJBUTIK

Go Fishing er din grejbutik i Odense, Århus og på nettet. Her møder du rigtige lystfiskere med stor erfaring og du får den bedste rådgivning til fiskegrej og tips & tricks er altid gratis. Det samme er den gode kaffe og atmosfæren i de flotte butikker. Vi ses hos Go Fishing!

Den bedste vej til succes er en dygtig certificeret fiskeguide!
Der er lukket for kommentarer.
Translate »

HEJ LYSTFISKER

Vil du have spændende læsning om kurser, havørredfiskeri, de bedste Tips & Tricks og ærlige grejanmeldelser? Så tilmeld dig vores i nyhedsbrev!