BOMBARDA KURSUS

BOMBARDA KURSUS

DKK 995/person
2021 - Dato kommer Kurset er pt sat på pause -Book en af vores andre kurser på siden...

BOMBARDA - GENVEJEN TIL FLERE HAVØRREDER

Bombardafiskeri på kysten! Et helt nyt fiskekursus hos Seatrout Guide Fyn.

Du får mange års erfaring lige ind under fiskejakken, så du efterfølgende på egen hånd, er klar til at starte dit bombarda kystfiskeri. Vi starter kurset ud med, en grundig gang teori. Hvor vi gennemgår alt lige fra stang-set up, til valg af fiskeplads, endegrej, de rigtige knuder osv. Der vil være tid og mulighed for at få 100% styr på alle facetter og spørgsmål der måtte opstå, omkring bombarda fiskeriet. Efterfølgende går vi til vandet, hvor der instrueres i kasteteknik og vi snakker aflæsning af fiskepladsen. Her vil Jesper løbende personligt, give dig fif og råd om hvordan du kan fiske anderledes. Og afprøve andre teknikker, imens fokus hele tiden vil være at optimere fiskeriet. Ikke alle er på samme niveau i deres fiskeri, og dette tages der naturligvis højde for.

På dette bombarda kursus lærer du:

Kursus program

Vi starter dagen med et par timers teori, hvorefter vi tager til kysten. At du denne dag har egen bil eller kørelejlighed er en nødvendighed, da vi i løbet af dagen vil fiske på flere typer kystpladser.

09:00 - Vi mødes og gør os klar

Vi mødes på et aftalt sted på Fyn i forhold til hvor vinden er bedst. Du modtager en SMS dagen før med info om det præcise mødested.

09:15 - Kurset starter

Vi tager en kort præsentation og 2-3 timers teori. Hvor vi gennemgår alt lige fra stang setup, til valg af plads og endegrej. Knuder osv. – der vil være tid til at få styr på alle spørgsmål der måtte opstå.

Derefter går vi til vandet hvor der vises kasteteknik og vi snakker aflæsning af pladsen. Vi fisker den igennem og flytter i egne biler til en nært liggende plads gerne max. 10-15 min. kørsel.

Vi spiser egen medbragt frokost fælles og fisker den nye plads igennem.

Jesper vil cirkulere rundt blandt deltagerne dagen igennem, så de også får ham på en-mands hånd.

16:00 - Tak for denne gang

Vi slutter kl. 14:00 plus/minus 1 time alt afhængig af årstiden og vejret. Herefter er det selvfølgelig en oplagt mulighed for at fortsætte fiskeriet på egen hånd eller med en af de andre deltagere.

Fang mange flere havørreder på Bombarda! Book din plads allerede i dag.

Det siger kursisterne

Martin Andersen

Det er et super spændende, informativt og lærerigt kursus. Niklas har et imødekommende væsen og er eminent til at formidle sin teoretiske viden på en spændende og udbytterig måde. Denne viden, som er baseret for årelange erfaringer, er som er guld værd for enhver lystfisker. Det kan der ikke herske nogen tvivl om! Når kurset er afsluttet ved du præcis hvor fiskene skal findes! Du lærer at planlægge din fisketur og altid have en plan B klar, så din fisketur ikke bliver en nul-tur. Niklas deler flittig ud af alle sine guldkorn og alle spørgsmål er velkommen. Jeg kan kun anbefale kurset og det er uanset om du er ny eller erfaren lystfisker!
Kursist på havørred kursus
Martin Andersen

Mads Pedersen

Hold nu op et fedt og ikke mindst ekstremt lærerigt kursus! – at Nicklas på dagen sørgede for at guide mig til 2 havørreder på omkring de 50 cm gjorde bare en fed dag endnu bedre! Niklas kursus i aflæsning af kysten har gjort at jeg det seneste år, på hver en tur, har fisket effektiv og hele tiden vurderet hvordan og hvorfor en fiskeplads skal affiskes, samt hvor der er størst chance for at finde og fange havørrederne! – det har givet så mange flere fisk og dette tilskriver jeg i høj grad Niklas´s kursus – den viden jeg fik her har helt sikker været afgørende for at jeg nu står med mange flere havørreder end før og min første fluefangede!
Kursist på havørred kursus
Mads Pedersen

Mikkel Egedorf

Vi mødtes på Helnæs i fiskelodgen, til en introduktion af hvad dagen skulle byde på. På dagens pladser fik vi en grundig gennemgang af kyststrækningen – hvordan ser kyststrækningen ud i det store perspektiv, fra oven, fra vandkanten og måske vigtigst fra havørredens synspunkt. Alt sammen vigtigt i forhold til at vurdere hvor chancerne for at støde på sølvtøj er størst. Dagen igennem var Niklas på, og meget tilgængelig – der var masser af mulighed for at suge til sig af hans viden. Udover teori og taktik – blev det naturligvis også til fisketid, med flere kontakter og et par fisk på land til følge. Jeg har taget utrolig meget med fra dagen, og ser frem til i fremtiden at bruge min fisketid mere effektivt. En lidt hård sidegevinst er at fiskefeberen raser for fuld knald og det har knebet med fisketiden siden i søndags 🙂
Mikkel med en meget flot havørred
Mikkel Egedorf

Se også vores andre kurser

Vi tilbyder mange forskellige slags kurser og guided ture. Her er et lille udvalg, som vi tror kunne interessere dig.

DKK 995

/person
DSC 2519 e1497438100684
FÆLLESTUR

Guidet fisketur på kysten

Skal du have pudset formen af? Eller mangler resultaterne ganske enkelt når du er ude med snørren? Fællesture for både spinne og fluefiskere.

DKK 995

/person
Natfiskeri når det er bedst
Nyt kursus

Natfiskeri efter havørred

Et nyt kursus som lærer dig at fiske og fange havørreden i mørket så du får succes med at fiske havørreder i dages sidste lys og ind i mørket.

DKK 995

/person
Kursus i aflæsning af kysten
POPULÆRT

Aflæsning af kysten

For både spinne og fluefiskere velkommen, da fokus ikke er på udstyret men derimod på aflæsning og taktik til at gøre det rigtige på fiskepladsen.

FISHING LODGE FYN

Danmarks flotteste og mest unikke Fishing Lodge på Fyn. Intet kan måle sig med disse omgivelser og priserne starter fra kun kr. 695,- Der er 45 m2 fuld opvarmet tørrerum til dit udstyr, Fantastisk geddefiskeri i slotssøen og nogle af Fyns bedste havørred pladser lige uden for døren. Giv dig selv den ultimative fisketur på Fishing Lodge Fyn.

Den bedste vej til succes er en dygtig certificeret fiskeguide!
Der er lukket for kommentarer.
Translate »

HEJ LYSTFISKER

Vil du have spændende læsning om kurser, havørredfiskeri, de bedste Tips & Tricks og ærlige grejanmeldelser? Så tilmeld dig vores i nyhedsbrev!