NATFISKERI EFTER HAVØRRED I LILLEBÆLT

NATFISKERI KURSUS EFTER HAVØRRED I LILLEBÆLT

DKK 995/person
2 juli 5 timer Max. 5 deltagere

AFTEN OG NATFISKERI KURSUS EFTER HAVØRRED I LILLEBÆLT MED FLUE ELLER SPIN

Vi deler gerne alle de små tricks, der gør at du får succes i sommernatten! Ingen hemmeligheder hos os!

Dette er et kystkursus i natfiskeri der lærer dig at fiske og fange havørreden i mørket så du får succes med at fiske havørreder i dages sidste lys og ind i mørket. Når sommeren rammer landet, kan det være svært at finde havørreden - og dog! De sidste 3 år har alle vores kurser i mørket været totalt udsolgt ! Vi ved hvor og hvornår den skal findes, også når selv den varmeste hedebølge rammer landet. Det er klart at havørreden ændrer adfærd når vejr og temperaturene ændrer sig. – Det gør vi lystfiskere jo også! Vi vil gerne hjælpe dig og vise, hvor og hvordan du får succes med de fede sommerørreder på den kysten. At fiske den rigtige pladstype, på det rigtige tidspunkt og med de rigtige blink og fluer er nøglen til succes. På dette kursus i natfiskeri efter havørred, vil du lære en masse om havørredens adfærd og spisevaner i sommerhalvåret. Således vil du efterfølgende, være top klar til på egen hånd, at finde dine egne natpladser, i dit lokale område. Vi starter aftenen ud med en grundig gang teori, Inden vi herefter for alvor sætter ind på aftens og nattens fiskeri

På dette natfiskeri kursus lærer du:

Kursus datoer

Der er et maks på 5 deltagere på disse natfiskeri kurser, således der er god tid til den enkelte deltager. Vores guider fisker naturligvis aldrig med, men koncentrerer sig 100% om deltagerne.

Natfiskeri i Lillebælt med spinnestang
25 Juni 2023
995 kr
  • Lær alt om strømforhold i Lillebælt så du opnår succes og få et par af de absolutte bedste pladser gennemgået fra A-Z . Vi snakker om det rigtige grej om både liner blink og fluer og ikke mindst de røde orm der sværmer og havørreder der går amok i mørket.
Natfiskeri i Lillebælt med fluestang
2 juli 2023
995 kr
  • Lær alt om strømforhold i Lillebælt så du opnår succes og få et par af de absolutte bedste pladser gennemgået fra A-Z . Vi snakker om det rigtige endegrej om både blink og fluer og ikke mindst de røde orm der sværmer og havørreder der går amok i mørket.

Kursus program

Medbring dit vanlige kystgrej, men husk gerne nogle sorte fluer og blink. Er du spinnefisker vil et flydende bombardaflåd være sagen og fluefiskeren ligeledes en flydende line. Waders er et must denne aften!

19:00 - Vi mødes på aftalte sted

Vi mødes på et aftalt sted omkring Lillebælt i forhold til hvor vinden og strømmen er bedst. Du modtager en SMS dagen før med info om det præcise mødested.

19:10 - Kurset starter

Vi tager en kort præsentation og starter aften med en gang teori. Mens vi snakker får vi lidt koldt at drikke.

24:00 - Tak for denne gang

Herefter vil der selvfølgelig være mulighed for at fortsætte fiskeriet på egen hånd, eller med de andre deltagere.

Få succes med de fede sommerørreder i sommernatten!

Det siger kursisterne

Martin Andersen

Det er et super spændende, informativt og lærerigt kursus. Niklas har et imødekommende væsen og er eminent til at formidle sin teoretiske viden på en spændende og udbytterig måde. Denne viden, som er baseret for årelange erfaringer, er som er guld værd for enhver lystfisker. Det kan der ikke herske nogen tvivl om! Når kurset er afsluttet ved du præcis hvor fiskene skal findes! Du lærer at planlægge din fisketur og altid have en plan B klar, så din fisketur ikke bliver en nul-tur. Niklas deler flittig ud af alle sine guldkorn og alle spørgsmål er velkommen. Jeg kan kun anbefale kurset og det er uanset om du er ny eller erfaren lystfisker!
Kursist på havørred kursus
Martin Andersen

Mads Pedersen

Hold nu op et fedt og ikke mindst ekstremt lærerigt kursus! – at Nicklas på dagen sørgede for at guide mig til 2 havørreder på omkring de 50 cm gjorde bare en fed dag endnu bedre! Niklas kursus i aflæsning af kysten har gjort at jeg det seneste år, på hver en tur, har fisket effektiv og hele tiden vurderet hvordan og hvorfor en fiskeplads skal affiskes, samt hvor der er størst chance for at finde og fange havørrederne! – det har givet så mange flere fisk og dette tilskriver jeg i høj grad Niklas´s kursus – den viden jeg fik her har helt sikker været afgørende for at jeg nu står med mange flere havørreder end før og min første fluefangede!
Kursist på havørred kursus
Mads Pedersen

Mikkel Egedorf

Vi mødtes på Helnæs i fiskelodgen, til en introduktion af hvad dagen skulle byde på. På dagens pladser fik vi en grundig gennemgang af kyststrækningen – hvordan ser kyststrækningen ud i det store perspektiv, fra oven, fra vandkanten og måske vigtigst fra havørredens synspunkt. Alt sammen vigtigt i forhold til at vurdere hvor chancerne for at støde på sølvtøj er størst. Dagen igennem var Niklas på, og meget tilgængelig – der var masser af mulighed for at suge til sig af hans viden. Udover teori og taktik – blev det naturligvis også til fisketid, med flere kontakter og et par fisk på land til følge. Jeg har taget utrolig meget med fra dagen, og ser frem til i fremtiden at bruge min fisketid mere effektivt. En lidt hård sidegevinst er at fiskefeberen raser for fuld knald og det har knebet med fisketiden siden i søndags 🙂
Mikkel med en meget flot havørred
Mikkel Egedorf

Se også vores andre kurser

Vi tilbyder mange forskellige slags kurser og guided ture. Her er et lille udvalg, som vi tror kunne interessere dig.

DKK 995

/person
Bombarda kursus hos Seatrout Guide Fyn
Nyt kursus

Bombarada kursus

Få styr på bombarda fiskeriet og få “rygsækken” spækket op med gode fif og nyttige råd, der helt sikkert vil give dig succes på din næste fisketur.

DKK 995

/person
Kursus i aflæsning af kysten
POPULÆRT

Aflæsning af kysten

For både spinne og fluefiskere velkommen, da fokus ikke er på udstyret men derimod på aflæsning og taktik til at gøre det rigtige på fiskepladsen.

DKK 995

/person
DSC 2519 e1497438100684
FÆLLESTUR

Guidet fisketur på kysten

Skal du have pudset formen af? Eller mangler resultaterne ganske enkelt når du er ude med snørren? Fællesture for både spinne og fluefiskere.

FISHING LODGE FYN

Danmarks flotteste og mest unikke Fishing Lodge på Fyn. Intet kan måle sig med disse omgivelser og priserne starter fra kun kr. 695,- Der er 45 m2 fuld opvarmet tørrerum til dit udstyr, Fantastisk geddefiskeri i slotssøen og nogle af Fyns bedste havørred pladser lige uden for døren. Giv dig selv den ultimative fisketur på Fishing Lodge Fyn.

Den bedste vej til succes er en dygtig certificeret fiskeguide!
Der er lukket for kommentarer.
Translate »

HEJ LYSTFISKER

Vil du have spændende læsning om kurser, havørredfiskeri, de bedste Tips & Tricks og ærlige grejanmeldelser? Så tilmeld dig vores i nyhedsbrev!