Guidet fisketur til Æbelø efter Havørred

Guidet fisketur til Æbelø

DKK 995/person
3 maj 2024 10 timers tur fra 07:30 - 17:00 Spin & Flue

Drømmen om Æbelø

Tag med til Æbelø- En ren naturperle med flotte havørreder langs kysten.

Drømmer du om "uberørt" vand flot natur og højt til loftet uden hverdagens stres - så tag med til Æbelø ... Tiden står i den grad stille når du efter ca 80 min gang sætter dine fødder på selve Æbelø og drikker en tår vand imens du drømmer om dagens fiskeri. Hvis det er muligt vil vi fiske hele øen rundt og du vil se en natur og nogle bundforhold der for dig til at glemme alt omkring dig. Inden du når Æbelø så skal du gå den lange tur på ca 80 min fordelt i vand og sand , så denne tur kræver en helt særlig kondition og råstyrke , men præmien er det hele værd når du tager dit første kast ud over vandet. Æbelø er fyld med lækre fiskepladser der alle steder kan holde fisk , men efter 20 års erfaring på Æbelø, så har vi nogle pladser der holder på de fleste havørreder. Dem får du naturligvis serveret under turen og du skal blot nyde denne helt fantastiske fisketur med Seatrout Guide Fyn.

Du får mulighed for

Vi tager altid billeder fra vores ture og sender dem til deltagerne

Guidet Havørred tur til Æbelø

For de der vil opleve den unikke natur på Nordfyn

Forår 2024
3 maj
995 kr
  • En tur der vil få dig til at drømme om at vende tilbage igen og igen
  • Vi tager afsted en fredag for at have øen for os selv - I weekender kan øen være godt besøgt af lystfiskere.

Guiden Niklas Albrechtsen

Vil du lære fra en af de bedste fiskeguider og fange mange flere havørreder i fremtiden, så tager Niklas Albrechtsen dig og dit fiskeri op på et helt ny niveu på dette fisketur .

Tag med på Æbelø og få lært nye pladser at kende og få en bedre forståelse for havørredens færden på pladsen .Denne viden kan også bruges på alle andre fiskepladser når du jæger havørreden med spin eller flue. 

Du bliver denne dag guidet af Niklas Albrechtsen , der har mere end 25 års erfaring i afholdelse af fiskekurser efter havørreder.

Niklas er certificeret fiskguide og ejer Seatrout Guide Fyn og er til dagligt ansat i Go-Fishing med mere end 15 år´s erfaring fra grejbranchen, så du får de bedste betingelser for at få det største udbytte af dette kursus uanset hvilke spørgsmål du måtte have til dagen om grej eller til fiskeriet efter havørred.

DSC00601 niklas

Vigtig Læsning 

Du skal være opmærksom på, at turen til Æbelø er på ca. 4 km, heraf 1,5 km i vand. Turen rundt om Æbelø er på 7 km så du skal kunne gå langt i waders for at være med på denne guidet fisketur .

Der er hverken vand, toilet, mad eller noget andet. Du skal derfor huske at tage vand, mad, affaldsposer mv med. Og du skal selvfølgelig også huske at tage det hele med hjem igen, så Æbelø forbliver smuk og uberørt natur.

Skal du også med til Æbelø ?

Nedtællingen er startet .......

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Dagens program

Her er der en lille beskrivelse af dagen program på Æbelø. Husk- Vi kommer til at fiske rigtigt meget denne dag og vi ser en masse lækre pladser, der på årstiden kan være særdeles gode til fynske havørreder.

Ca. 07:30 - Vi mødes ved Jersore Parkeringsplads
Du kan skrive Lindøhoved 60 ,5400 Bogense på din GPS, så kommer du til parkeringspladsen ved Lindøhoved. Vi tager en kort præsentation og briefing om dagens program ind vi går i vandet.
09.00 - Lander vi på Æbelø

Når vi ved hvordan vinden er , så går vi rundt til de bedste pladser på øen og fisker dem igennem systematisk med masser af læring, så du får et stort udbytte med hjem fra dagens fiskeri.

15.30- Vi skal hjem igen

Vi bliver desværre nød til at gå hele vejen hjem igen. Men på vejen hjem er det tid til at fordøje de mange flotte oplevelser du har haft på Æbelø – så turen går ofte “stærkt ” hjem igen.

17.00- Lander vi ved bilerne igen
Du er træt og vi siger tak for denne gang og køre hjem. Nu vil du være klar til at besøge Æbelø på egen hånd, når du har fået de bedste fiskeplader fremvist og lært dem at fiske.

Tag med til Æbelø og bliv forblændet af den smukke natur og fisk

Det siger kursisterne

Benjamin Jessen

Jeg tilmeldte mig et af disse kurser, for jeg følte jeg havde brug for ny viden, ny inspiration og ikke mindst blot en hyggelig dag med ligesindede. Til alle de som måtte tvivle på om dette kursus er relevant så kan jeg kun på det varmeste anbefale det! Dit vindende væsen og din evne til at formidle viden er i sig selv pengene værd. Jeg vil til en hver en tid kunne anbefale at tage et kursus eller en guidning med dig! Så tak for en fantastisk dag og tak for de ømme ben som også fulgte med.
Kursist på havørred kursus
Benjamin Jessen

Mikkel Egedorf

Vi mødtes på Helnæs i fiskelodgen, til en introduktion af hvad dagen skulle byde på. På dagens pladser fik vi en grundig gennemgang af kyststrækningen – hvordan ser kyststrækningen ud i det store perspektiv, fra oven, fra vandkanten og måske vigtigst fra havørredens synspunkt. Alt sammen vigtigt i forhold til at vurdere hvor chancerne for at støde på sølvtøj er størst. Dagen igennem var Niklas på, og meget tilgængelig – der var masser af mulighed for at suge til sig af hans viden. Udover teori og taktik – blev det naturligvis også til fisketid, med flere kontakter og et par fisk på land til følge. Jeg har taget utrolig meget med fra dagen, og ser frem til i fremtiden at bruge min fisketid mere effektivt. En lidt hård sidegevinst er at fiskefeberen raser for fuld knald og det har knebet med fisketiden siden i søndags 🙂
Mikkel med en meget flot havørred
Mikkel Egedorf

Kenneth Nielsen

Tak for et godt kursus Niklas! Nu har jeg fisket efter havørreder på kysten i nogle år, og som så mange andre planlagt min tid på kysten efter de rapporter, som er at finde på de sociale medier… dog uden større succes. Derfor valgte jeg, at tilmelde mig et kursus i Aflæsning af kysten med Niklas Albrechtsen. Her fik vi en grundig og forståelig gennemgang af, hvordan havørreden bevæger sig langs kysten og hvilke forhold i kystlinien, som er spændende for en kystfisker. Dagen bød på flere landet fisk, gode lektioner, godt socialt samvær med andre lystfiskere. Kan varmt anbefale dette kursus, da det giver godt og brugbart information og for mit vedkommende, har jeg fået en ny tilgang, til planlægning af mine fisketure.
Kursist på havørred kursus
Kenneth Nielsen

Se også vores andre havørred kurser

Vi tilbyder mange forskellige slags kurser og guided ture. Her er et lille udvalg, som vi tror kunne interessere dig.

DKK 995

/person
Kursus i aflæsning af kysten
POPULÆRT

Aflæsning af kysten

For både spinne og fluefiskere velkommen, da fokus ikke er på udstyret men derimod på aflæsning og taktik til at gøre det rigtige på fiskepladsen.

DKK 1695

/person
Glad lystfisker med flot havørred
GO-FISHING SEATROUT ACADEMY

Havørred kursus

Kurset som tager dig igennem alt hvad der er værd at vide om havørred fiskeri! Det strækker sig over 2 dage med ophold på hyggelige Fishing Lodge Fyn.

DKK 995

/person
DSC 2519 e1497438100684
FÆLLESTUR

Guidet fisketur på kysten

Skal du have pudset formen af? Eller mangler resultaterne ganske enkelt når du er ude med snørren? Fællesture for både spinne og fluefiskere.

DANMARKS BEDSTE GREJBUTIK

Go Fishing er din grejbutik i Odense, Århus og på nettet. Her møder du rigtige lystfiskere med stor erfaring og du får den bedste rådgivning til fiskegrej og tips & tricks er altid gratis. Det samme er den gode kaffe og atmosfæren i de flotte butikker. Vi ses hos Go Fishing!

Den bedste vej til succes er en dygtig certificeret fiskeguide!
Der er lukket for kommentarer.
Translate »

HEJ LYSTFISKER

Vil du have spændende læsning om kurser, havørredfiskeri, de bedste Tips & Tricks og ærlige grejanmeldelser? Så tilmeld dig vores i nyhedsbrev!