Kystfluekursus Seatrout Master Academy

Kystfluekursus Seatrout Master Academy

DKK 995/person
1 september 2024 Kystfluekursus Fyn Antal pladser 6

Bliv ekspert med fluestangen

Niklas Albrechtsen har fisket med flue efter havørreden i mere end 30 år og har afholdt et utal af kystfluekurser de sidste 25 år.

Dette kursus henvender sig til dig der vil lære fra en af de bedste og mest erfarne instruktører indenfor kystfluefiskeriet . Du vil på dette kursus lære alt fra knuder - liner og teori omkring havørredens færden . Det vil give dig en forståelse for hvordan du finder havørreden hurtigere på kysten med din fluestang og ikke mindst hvordan du øger dine chancer for at fange den ..

Fluegrejet - stang liner m.m

Ingen kan blive en dygtig kystfluefisker, hvis der ikke er styr på grejet og at det er sammensat korrekt til den enkelte fluefisker. Derfor genenmgår vi grejet fra A-Z og du vil lære at kende forskel på de forskellige liner og hvordan de sammensættes korrekt for at få de optimale betingelser når der skal fiskes efter havørred på flue. Vi gennemgår de bedste knuder - samlinger og loops som kystfluefiskeren skal have styr på før vi kan få succes med både fluekastet og fiskeriet. Gennemgang af typer af linekurve og klæder dig 100 % på , så du selv kan binde knuder m.m når kurset er slut . Hvilke fluer er gode og hvorfor er de gode - Fluen betyder ikke alt , men fluen og indtagnings teknikken kan sammen gør en kæmpe forskel. Vores vigtigste fokus på dette kystfluekursus er du ikke står tilbage med spørgsmål når kurset er overstået og du skal ud at omdanne teori til praktisk fiskeri .

Information om kurset og guiden …

Vores kystfluekursus giver dig maksimalt indblik i havørredens færden og du får den fulde forståelse for hvor og hvordan du skal fiske på kysten- uanset hvor du måtte gå ned på en kyst med din fluestang .

Vil du lære fra en af de bedste fiskeguider og fange mange flere havørreder i fremtiden, så tager Niklas Albrechtsen dig og dit fiskeri op på et helt ny niveu på dette kursus og du får styr på grej sammensætningen og de vigtigste knuder denne dag. 

Du bliver denne dag guidet af Niklas Albrechtsen , der har mere end 25 års erfaring i afholdelse af fiskekurser efter havørreder.

Niklas er certificeret fiskguide og ejer Seatrout Guide Fyn og er til dagligt ansat i Go-Fishing med mere end 15 år´s erfaring fra grejbranchen, så du får de bedste betingelser for at få det største udbytte af dette kursus uanset hvilke spørgsmål du måtte have til dagen om grej eller til fiskeriet efter havørred.

Certificeret fiskeguide gennem Havørred Fyn – Fishing Zeeland og Danmarks Sportsfiskerforbund .

DSC00601 niklas

NEDTÆLLINGEN ER BEGYNDT TIL KURSET

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Lær at finde de bedste pladser på kysten

Som kystfluefisker er rækkeviden ofte begrænset til 15-30 meter og det betyder at vi skal fiske det kystnære vand af og det stiller store krav til en kystfluefisker. Når rækkeviden er begrænset i forhold til en spinnefisker, så skal man vide hvordan man fisker pladserne rigtig af uden at skræmmer fiskene på pladsen. Du kan vælge at affiske kæmpe store arealer i blinde i flere timer eller du kan nøjes med at fiske på de områder hvor 80 % af havørrederne står placeret på kysten. Dette er nøglen til succes for en kystfluefisker ! at fiske de absolut bedste plads af på den rigtige måde , så kommer resultaterne hurtigt med flere fisk på kontoen på kortere fisketid.. Alt dette lærer du på dette Master Academy Kystfluekursus. At kunne aflæse kysten og finde de absolut bedste fiskepladser vil give dig en viden og erfaring omkring havørredens færden langs kysten som er din sikre genvej til succes med kystfluefiskeriet i fremtiden.

KURSUS LOKALER

Vi mødes hos Go-Fishing på Dalumvej 67, 5250 Odense sv fredag morgen kl 9.00 til kaffe. De første timer bliver vi i baglokalet før vi kommer ud i den friske luft , hvor det flotteste kursuslokale findes ude på kysten. ( vejret bestemmer vores destination for dagen ) Her overfører vi teorien fra om formiddagen til praktisk fiskeri og aflæsning af kysten - nøglen til mange flere fisk med fluestangen.

Kystflue foredrag - du bliver guidet igennem 30 år fluefiskeri efter havørred.

Niklas har jagtet havørreden i mere end 30 med sin fluestang og har i den grad fået en viden der er guld værd, hvis du vil optimere dit kystfluefiskeri til helt nye højder. Stop med at spilde tiden - men udnyt enhver fiskeplads og situation bedst muligt, så får du endnu flere havørreder på fluestangen og ikke mindst på mindre fisketid.. Du vil få helt nye øjne på dit kystfluefiskeri og få de genveje som du ikke kan undvære i dit fiskeri.

Book straks din plads på dette Kystfluekursus

Kursus program

Transporten til fiskepladserne forgår i egen bil.

09:00 - Fredag mødes vi hos Go-Fishing
Vi har frisk og varm kaffe klar på kanden i baglokalet
09:15 - Velkommen
Der fortælles om dagens program og vi laver en kort præsentation af deltagerne
09:30 Vi gennemgår udstyret
Vi gennemgår udstyret – Den rigtige fluestang -fluelinerne -forfanget – lære de vigtigste knuder m.m og tager den store snak om fluerne
13:00 - Pause og madpakke
Vi spiser vores madpakke ved ankomst på kysten – selv en kedelig madpakke smager som ren gourmet når man er ved kysten iført waders.
13:30 - Vi tager på kysten -
Sådan finder du havørreden på de bedste pladser langs kysten og sådan fisker du dem rigtigt.
16.00 Afslutning
Kurset slutter og du kan fiske videre på fiskepladsen og eventuelt booke en overnatning på Fishing Lodge Fyn -så kan du også fiske en ekstra dag..
Fredag
16:00 - Indkvartering

Ankomst og indkvartering på Fishing Lodge Fyn

16:30 - Fællesmøde

Vi byder velkommen og vi tager en kort introduktion af alle deltager på denne tur, så vi kan lære hinanden at kende.

17:00 - Grejet
Vi gennemgår grejet og de vigtigste knuder
19.00
Vi går til middag på Fishing Lodge Fyn
20.30
Kurset fortsætter – Sådan finder du havørreden på kysten
23.00
Hygge og afslapning
Lørdag
08:00 - Morgenmad

Lækker morgen brunch og efterfølgende udtjekning

09:15 - Fluekast instruktion
Vi afprøver de forskellige flueliner og du får hjælp til dit fluekast på græs eller på søen, hvor vi har masser af plads til at kaste løs.
11:00 - Vi tager på kysten -
Sådan finder du havørreden på de bedste pladser langs kysten og sådan fisker du dem rigtigt.
13:00 - Pause og madpakke
Vi spiser madpakken som Fishing Lodge Fyn har klargjort til vores fisketur.
13.30 Vi fortsætter på kysten
Vi fortsætter snakken om pladser og havørreder.
15.00 Afslutning
Kurset slutter og du kan fiske videre på fiskepladsen og eventuelt tage en overnatning mere på Fishing Lodge Fyn ( så kan du også fiske om søndagen ..

Fishing Lodge FYn

Bo på Fishing Lodge Fyn der ligger få km fra de østfynske kyst, der i den grad rummer mange fynske havørreder og suveræne fiskepladser. Du vil blive indkvarteret i meget flotte omgivelser og med en udsigt der for mange giver åndenød og ro for sjælen fra en travl hverdag. Mulighed for geddefiskeri i slotsøen - lækker mad fra kokken og en kold øl foran pejsen før du går i seng i de historiske bygninger , der er omkranset af voldgraven. Fishing Lode Fyn har kæmpe stort tørrerum til waders - jakker -fiskeudstyr m.m så det er klar til næste dags fisketur .

Se mere om Fishing Lodge Fyn her og book din overnatning

DANMARKS BEDSTE GREJBUTIK

Go Fishing er din grejbutik i Odense, Århus og på nettet. Her møder du rigtige lystfiskere med stor erfaring og du får den bedste rådgivning til fiskegrej og tips & tricks er altid gratis. Det samme er den gode kaffe og atmosfæren i de flotte butikker. Vi ses hos Go Fishing!

Den bedste vej til succes er en dygtig certificeret fiskeguide!
Der er lukket for kommentarer.
Translate »

HEJ LYSTFISKER

Vil du have spændende læsning om kurser, havørredfiskeri, de bedste Tips & Tricks og ærlige grejanmeldelser? Så tilmeld dig vores i nyhedsbrev!