GO-FISHING SEATROUT MASTER ACADEMY

Go-Fishing Seatrout Master Academy

DKK 1695/person
Du få maksimalt udbytte på dette kursus 2 dages kursus Fishing Lodge Fyn Dato: 24-25 maj 2024

VORES MEST OMFATTENDE FISKEKURSUS TIL DATO

Dette fiskekursus henvender sig til alle lystfiskere. Vi holder 100% fokus på pladser og aflæsning af kysten.

Kurset løber over 2 dage og vi tager først den teoretiske del hos Fishing Lodge Fyn på Broholm Slot. Her gennemgår vi aflæsning af fiskepladsen og de faktorer der gør forskellen på fiasko eller succes. Du vil lære om 80% pladserne og forstå hvorfor du skal finde de steder hvor 80% af havørrederen træffes og ikke spilde din tid på 20% pladserne. Du vil som kursist blive påfyldt informationer der skærer ind til benet og gør det meget nemmere at forstå, hvorfor der er nogen der fanger mange fisk og hvorfor andre kun fanger få fisk – ”dette er ikke kun held”. Vi tager også snakken om floucerende farver og harvørredens syn på dette, hvorfor er der en forskel om man benytter floucerende materialer eller ej. På dette Master kursus vil du med den påfyldte teori være klar til morgendagens fisketur.. Naturligvis skal vi fiske, men fokus er på at læse kysten grundigt og vi kommer til at skifte pladser i løbet af dagen, for at fremvise så meget som muligt på forskellige typer af pladser. Dette vil klæde dig på, så du til enhver tid kan overføre det lærte til dine egne eller nye fiskepladser, som du vil besøge i fremtiden. Der vil være mulighed for at få hjælp til sit kast ude ved fiskevandet, hvis der skulle være behov for dette.

Få succes med havørredfiskeriet - tag med os på dette Seatrout Master Academy kursus uanset om du er til fluefiskeri eller spinnestang.

google Earth.Mobil kysten

På dette kursus lærer du:

Kursus program

Vi mødes hos Fishing Lodge Fyn på Broholm Slot. Adressen og rutevejledning finder du på kortet nedenfor.

DAG 1
17:00 - Velkommen

Vi byder velkommen og vi tager en kort introduktion af alle kursister, så vi kan lære hinanden at kende. Måske du møder en ny fiskemakker?

17:30 - Fælles spisning på Broholm Slot

Vi sætter os til bords og nyder en lækker menu sammensat specielt til Seatrout Guide Fyn af de dygtige kokke på Broholm Slot. Drikkevarer er på egen regning.

18:30 - Første del af kurset starter

Når vi er færdige med at spise og kaffen er servert, tager vi hul på den teoretiske og første del af kurset.

Teorien afholdes i Fishing Lodge Fyns hyggelige lokaler på Broholm Slot.

22:00 - Tak for i aften og på gensyn i morgen

Vi anbefaler en dejlig kold ølforan ilden i pejsestuen inden en god nats søvn.

DAG 2
08:00 - Morgenmad

Tid til en solid omgang morgenmad.

09:00 - Vi mødes omklædt og klar til at fiske

Dette er den praktiske del af kurset og du skal forvente, at vi kommer til at gå en del i fuld påklædning. Naturligvis med fiskestænger i hånden så vi kan afprøve pladserne og se om vi kan omsætte teori til succes med fisk i hånden.

Det er dog vigtigt at du er indstillet på at fiskeriet ikke kommer i første række, da du efter kurset nok skal få tid til at fiske og lære dine egne pladser endnu bedre at kende.

Til frokost nyder vi vores medbragte madpakke fra Broholm Slot.

14:00 - Kursus slut

Tid til et fællesfoto og vi siger tak for denne gang. Vi vil naturligvis gerne opfordre alle til at benytte lejligheden for at fiske videre resten af eftermiddagen.

Overnatning & forplejning

Pris for overnatning samt forplejning er under kurset kun 1245,- kr pr. person der afregnes direkte hos Fishing Lodge Fyn. Tillæg for enkeltværelse Kr. 500,- Pr. Døgn *Du skal bestille selv din overnatning hos Fishing Lodge Fyn* FØLGENDE ER INKLUDERET I PRISEN: 1x Aftensmad. 1x Overnatning i dobbeltværelse. 1x Morgenmad. 1x Madpakke til turen på kysten. 1x Opfyldning af termokanden med kaffe. Drikkelse samt transport er på egen regning. UDEN OVERNATNING? Vil du ikke overnatte på Lodgen , så er prisen 599,- kr pr. person.Dette dækker det samme undtaget overnatningen. EN EKSTRA OVERNATNING? Husk at book en ekstra overnatning så du også kan fiske om søndagen – så har du en hel weekend med masser af mulighed for at fiske løs i et af Fyns bedste områder for sølvtøj.

Lyder dette kursus som noget for dig? Der er kun få pladser tilbage!
DSC 4388 avernakoe

Det siger kursisterne

Benjamin Jessen

Jeg tilmeldte mig et af disse kurser, for jeg følte jeg havde brug for ny viden, ny inspiration og ikke mindst blot en hyggelig dag med ligesindede. Til alle de som måtte tvivle på om dette kursus er relevant så kan jeg kun på det varmeste anbefale det! Dit vindende væsen og din evne til at formidle viden er i sig selv pengene værd. Jeg vil til en hver en tid kunne anbefale at tage et kursus eller en guidning med dig! Så tak for en fantastisk dag og tak for de ømme ben som også fulgte med.
Kursist på havørred kursus
Benjamin Jessen

Mikkel Egedorf

Vi mødtes på Helnæs i fiskelodgen, til en introduktion af hvad dagen skulle byde på. På dagens pladser fik vi en grundig gennemgang af kyststrækningen – hvordan ser kyststrækningen ud i det store perspektiv, fra oven, fra vandkanten og måske vigtigst fra havørredens synspunkt. Alt sammen vigtigt i forhold til at vurdere hvor chancerne for at støde på sølvtøj er størst. Dagen igennem var Niklas på, og meget tilgængelig – der var masser af mulighed for at suge til sig af hans viden. Udover teori og taktik – blev det naturligvis også til fisketid, med flere kontakter og et par fisk på land til følge. Jeg har taget utrolig meget med fra dagen, og ser frem til i fremtiden at bruge min fisketid mere effektivt. En lidt hård sidegevinst er at fiskefeberen raser for fuld knald og det har knebet med fisketiden siden i søndags 🙂
Mikkel med en meget flot havørred
Mikkel Egedorf

Mads Pedersen

Hold nu op et fedt og ikke mindst ekstremt lærerigt kursus! – at Nicklas på dagen sørgede for at guide mig til 2 havørreder på omkring de 50 cm gjorde bare en fed dag endnu bedre! Niklas kursus i aflæsning af kysten har gjort at jeg det seneste år, på hver en tur, har fisket effektiv og hele tiden vurderet hvordan og hvorfor en fiskeplads skal affiskes, samt hvor der er størst chance for at finde og fange havørrederne! – det har givet så mange flere fisk og dette tilskriver jeg i høj grad Niklas´s kursus – den viden jeg fik her har helt sikker været afgørende for at jeg nu står med mange flere havørreder end før og min første fluefangede!
Kursist på havørred kursus
Mads Pedersen

Aktuelle kurser

Vi tilbyder mange forskellige kurser. Her finder du et lille udvalg af de mest aktuelle kurser lige nu

DKK 995

/person
Natfiskeri når det er bedst
Nyt kursus

Natfiskeri efter havørred

Dette er et nyt kystkursus der lærer dig at fiske og fange havørreden i mørket så du får succes med at fiske havørreder i dages sidste lys og ind i mørket.

DKK 995

/person
Kursus i aflæsning af kysten
POPULÆRT

Aflæsning af kysten

For både spinne og fluefiskere velkommen, da fokus ikke er på udstyret men derimod på aflæsning og taktik til at gøre det rigtige på fiskepladsen.

DKK 995

/person
DSC 2519 e1497438100684
FÆLLESTUR

Guidet fisketur på kysten

Skal du have pudset formen af? Eller mangler resultaterne ganske enkelt når du er ude med snørren? Fællesture for både spinne og fluefiskere.

DANMARKS BEDSTE GREJBUTIK

Go Fishing er din grejbutik i Odense, Århus og på nettet. Her møder du rigtige lystfiskere med stor erfaring og du får den bedste rådgivning til fiskegrej og tips & tricks er altid gratis. Det samme er den gode kaffe og atmosfæren i de flotte butikker. Vi ses hos Go Fishing!

Gå ikke glip af denne unikke mulighed. Book din plads allerede i dag!
Der er lukket for kommentarer.
Translate »

HEJ LYSTFISKER

Vil du have spændende læsning om kurser, havørredfiskeri, de bedste Tips & Tricks og ærlige grejanmeldelser? Så tilmeld dig vores i nyhedsbrev!