AFLÆSNING AF KYSTEN – HAVØRRED KURSUS

AFLÆSNING AF KYSTEN

DKK 995/person
Kurset afholdes 4 gange årligt 5-6 timer Alle kan deltage

DANMARKS MEST POPULÆRE HAVØRRED KURSUS

Du lærer at aflæse kysten og finde de bedste fiskepladser, hvor 80 % af havørrederne står placeret så du kan fange flere havørreder i fremtiden på kortere fisketid.

På dette havørred kursus har det praktiske fiskeri ikke førsteprioritet, men derimod besøger vi flere forskellige kyst typer. Du lærer at aflæse kysten og udtænke den rigtige taktik til at affiskning af forskellige pladser. Vi besøger både revlekyster – rev – badekar og klintekyster og du får på denne dag lært præcist hvor du finder de bedste pladser sammen med andre ivrige kursister. Du får naturligvis også mulighed for at fiske lidt, men fokus for at lære er hele tiden i højsæde , så du efterfølgende er klædt på til selv at aflæs kysten på de pladser du selv besøger. Denne dag er både spinne og fluefiskere velkommen, da fokus ikke er på udstyret men derimod på aflæsning og taktik til at gøre det rigtige på fiskepladsen. Kurset er for alle uanset alder og erfaring.

DJI 0121 niklas

Hvis du ikke ved hvor den absolut bedste fiskeplads er på dette billede, så bruger du for meget tid på de forkerte områder!

På dette havørred kursus lærer du:

Information om kurset og guiden …

Vi afholder dette kursus flere gange årligt og vi oplever rigtigt stor interesse. Det er vi meget stolte over.

Denne dag for du maksimalt indblik i havørredens færden og du får den fulde forståelse for hvor og hvordan du skal fiske på kysten- uanset hvor du måtte gå ned på en kyst med din fiskestang .

Der er derfor oftest udsolgt på alle kursus, så vil du være sikker på en plads, så book allerede i dag!
Aflæsnning af kysten er den hurtigste og bedste genvej til flere havørreder på dine egne fisketure i fremtiden.

Vil du lære fra en af de bedste fiskeguider og fange mange flere havørreder i fremtiden, så tager Niklas Albrechtsen dig og dit fiskeri op på et helt ny niveu på dette kursus .

Tag med på kurset Aflæsning af Kysten og få lært nye pladser at kende og få en bedre forståelse for havørredens færden på pladsen .

 

Du bliver denne dag guidet af Niklas Albrechtsen , der har mere end 25 års erfaring i afholdelse af fiskekurser efter havørreder.

Niklas er certificeret fiskguide og ejer Seatrout Guide Fyn og er til dagligt ansat i Go-Fishing med mere end 15 år´s erfaring fra grejbranchen, så du får de bedste betingelser for at få det største udbytte af dette kursus uanset hvilke spørgsmål du måtte have til dagen om grej eller til fiskeriet efter havørred.

DSC00601 niklas

Kursus datoer

Efterår 2023
30 september -
995 kr
  • Udsolgt
Efterår 2023
18 november
995 kr
  • Udsolgt
Forår 2024
15 marts
995 kr
  • Udsolgt
Foår 2024
20 April
995 kr
  • Ledig plads

Kursus program

På dette kursus har det praktiske fiskeri ikke førsteprioritet, men derimod besøger vi flere forskellige kyst typer. Du lærer at aflæse kysten og udtænke den rigtige taktik til at affiskning af forskelligartede pladser.

09:00 - Vi mødes og gør os klar

Vi mødes på et aftalt sted på Fyn i forhold til hvor vinden er bedst. Du modtager en SMS dagen før med info om det præcise mødested. Hvis vinden er til det er område omkring Helnæs helt perfekt, da vi finder alle pladstyper inden for 5-10 minutters kørsel.

09:15 - Kurset starter

Vi tager en kort præsentation og briefing om dagens program.

13:00 - Tak for denne gang

Vi slutter ca. kl. 14:00 og det er herefter muligt at fiske videre. Guiden hjælper dig med at finde eventuelle nye fiskepladser til resten af din fiskedag.

Fang mange flere havørreder i fremtiden med dette havørred kursus!

Det siger kursisterne

Benjamin Jessen

Jeg tilmeldte mig et af disse kurser, for jeg følte jeg havde brug for ny viden, ny inspiration og ikke mindst blot en hyggelig dag med ligesindede. Til alle de som måtte tvivle på om dette kursus er relevant så kan jeg kun på det varmeste anbefale det! Dit vindende væsen og din evne til at formidle viden er i sig selv pengene værd. Jeg vil til en hver en tid kunne anbefale at tage et kursus eller en guidning med dig! Så tak for en fantastisk dag og tak for de ømme ben som også fulgte med.
Kursist på havørred kursus
Benjamin Jessen

Mikkel Egedorf

Vi mødtes på Helnæs i fiskelodgen, til en introduktion af hvad dagen skulle byde på. På dagens pladser fik vi en grundig gennemgang af kyststrækningen – hvordan ser kyststrækningen ud i det store perspektiv, fra oven, fra vandkanten og måske vigtigst fra havørredens synspunkt. Alt sammen vigtigt i forhold til at vurdere hvor chancerne for at støde på sølvtøj er størst. Dagen igennem var Niklas på, og meget tilgængelig – der var masser af mulighed for at suge til sig af hans viden. Udover teori og taktik – blev det naturligvis også til fisketid, med flere kontakter og et par fisk på land til følge. Jeg har taget utrolig meget med fra dagen, og ser frem til i fremtiden at bruge min fisketid mere effektivt. En lidt hård sidegevinst er at fiskefeberen raser for fuld knald og det har knebet med fisketiden siden i søndags 🙂
Mikkel med en meget flot havørred
Mikkel Egedorf

Kenneth Nielsen

Tak for et godt kursus Niklas! Nu har jeg fisket efter havørreder på kysten i nogle år, og som så mange andre planlagt min tid på kysten efter de rapporter, som er at finde på de sociale medier… dog uden større succes. Derfor valgte jeg, at tilmelde mig et kursus i Aflæsning af kysten med Niklas Albrechtsen. Her fik vi en grundig og forståelig gennemgang af, hvordan havørreden bevæger sig langs kysten og hvilke forhold i kystlinien, som er spændende for en kystfisker. Dagen bød på flere landet fisk, gode lektioner, godt socialt samvær med andre lystfiskere. Kan varmt anbefale dette kursus, da det giver godt og brugbart information og for mit vedkommende, har jeg fået en ny tilgang, til planlægning af mine fisketure.
Kursist på havørred kursus
Kenneth Nielsen

Se også vores andre havørred kurser

Vi tilbyder mange forskellige slags kurser og guided ture. Her er et lille udvalg, som vi tror kunne interessere dig.

DKK 995

/person
Natfiskeri når det er bedst
Nyt kursus

Natfiskeri efter havørred

Et nyt kursus som lærer dig at fiske og fange havørreden i mørket så du får succes med at fiske havørreder i dages sidste lys og ind i mørket.

DKK 1695

/person
Glad lystfisker med flot havørred
GO-FISHING SEATROUT ACADEMY

Havørred kursus

Kurset som tager dig igennem alt hvad der er værd at vide om havørred fiskeri! Det strækker sig over 2 dage med ophold på hyggelige Fishing Lodge Fyn.

DKK 995

/person
DSC 2519 e1497438100684
FÆLLESTUR

Guidet fisketur på kysten

Skal du have pudset formen af? Eller mangler resultaterne ganske enkelt når du er ude med snørren? Fællesture for både spinne og fluefiskere.

DANMARKS BEDSTE GREJBUTIK

Go Fishing er din grejbutik i Odense, Århus og på nettet. Her møder du rigtige lystfiskere med stor erfaring og du får den bedste rådgivning til fiskegrej og tips & tricks er altid gratis. Det samme er den gode kaffe og atmosfæren i de flotte butikker. Vi ses hos Go Fishing!

Den bedste vej til succes er en dygtig certificeret fiskeguide!
Der er lukket for kommentarer.
Translate »

HEJ LYSTFISKER

Vil du have spændende læsning om kurser, havørredfiskeri, de bedste Tips & Tricks og ærlige grejanmeldelser? Så tilmeld dig vores i nyhedsbrev!