Havørred Øtur til Avernakø

Havørred Øtur Avernakø

DKK 995/person
10 maj 2024 10 timers tur - 8.00 - 18.00 Spin & Flue

Havørred Øtur Avernakø

Tag med til Avernakø - En ren perle til havørredfiskeri i det sydfynske øhav

360 graders havørredrevir - 365 dage om året Tag med til Danmarks måske bedste og mest varierede ø i jagten på lystfiskerens mest eftertragtede fisk - Havørreden. Avernakø kan fiskes under alle forhold og på alle årstider imens det sydfynske øhav omkranser Avernakø på smukkeste vis. Dette er øturen til dig der vil på oplevelse i de smukkeste omgivelser og have chancen for drømmefisken. Fiskeriet på Avernakø kan til tider være helt magisk og når vejret viser sig fra sin gode side, så findes der fiskepladser som mange lystfiskere vil drømme sig tilbage til, når de først har set og oplevet dem.  Der er ingen garantier for store fisk, men med Niklas Albrechsten som turleder, så er du i de bedste hænder. Niklas har fisket på Avernakø siden 1992 og har iflg ham selv slidt flere cykler op på øen. Det er ikke uden grund at han har siger at Avernakø er en ren perle til havørreder...

Du får mulighed for

Vi tager altid billeder fra vores ture og sender dem til deltagerne

Havørred Øtur Avernakø ​- Datoer

Vi tager afsted på følgende datoer

FORÅR 2024
Fredag d.10 Maj
995 kr
  • Husk at du selv skal booke plads til din bil eller cykel denne dag!
  • Det er luksus at kører rundt på øen - Cykler du får du sved på panden, men du oplever øen på den bedste og smukkeste måde.
  • I foråret er der ekstra store chancer for den store overspringer.
  • Maks 6 pladser

Dagens program

Her er der en lille beskrivelse af dagen program på Avernakø Husk- Vi kommer til at fiske rigtigt meget denne dag og vi ser en masse lækre pladser, der på årstiden kan være særdeles gode til fynske havørreder.

07:30 - Vi mødes og gør os klar på havnen i Faaborg -Færgen sejler kl. 08.00

Nå vi kører om bord på færgen skal vi have alt vores udstyr parat, så vi kan komme i gang så snart vi lander på Avernakø. Vi tager en kort præsentation og briefing om dagens program på færgen

08:30 - Lander vi på Avernakø

Når vi ved hvordan vinden er , så kører vi rundt til de bedste pladser på øen og fisker dem igennem systematisk med masser af læring, så du får et stort udbytte med hjem fra dagens fiskeri.

16.35- Vi tager færgen hjem

Vi bliver desværre nød til at tage færgen hjem igen. Vi skal være ved færgen 30 min før afgang , når man har bilen med. Hjemturen bliver lidt længere da vi først skal sejle til Lyø før vi lander i Faaborg igen.

17.50- Lander vi i Faaborg igen

Vi lander i Faaborg igen og turen afsluttes , når vi kører fra færgen Nu vil du være klar til at besøge Avernakø på egen hånd, når du har fået de bedste fiskeplader fremvist og lært dem at fiske.

Tag med til smukke Avernakø og oplev de bedste fiskepladser

Det siger kursisterne

Benjamin Jessen

Jeg tilmeldte mig et af disse kurser, for jeg følte jeg havde brug for ny viden, ny inspiration og ikke mindst blot en hyggelig dag med ligesindede. Til alle de som måtte tvivle på om dette kursus er relevant så kan jeg kun på det varmeste anbefale det! Dit vindende væsen og din evne til at formidle viden er i sig selv pengene værd. Jeg vil til en hver en tid kunne anbefale at tage et kursus eller en guidning med dig! Så tak for en fantastisk dag og tak for de ømme ben som også fulgte med.
Kursist på havørred kursus
Benjamin Jessen

Mikkel Egedorf

Vi mødtes på Helnæs i fiskelodgen, til en introduktion af hvad dagen skulle byde på. På dagens pladser fik vi en grundig gennemgang af kyststrækningen – hvordan ser kyststrækningen ud i det store perspektiv, fra oven, fra vandkanten og måske vigtigst fra havørredens synspunkt. Alt sammen vigtigt i forhold til at vurdere hvor chancerne for at støde på sølvtøj er størst. Dagen igennem var Niklas på, og meget tilgængelig – der var masser af mulighed for at suge til sig af hans viden. Udover teori og taktik – blev det naturligvis også til fisketid, med flere kontakter og et par fisk på land til følge. Jeg har taget utrolig meget med fra dagen, og ser frem til i fremtiden at bruge min fisketid mere effektivt. En lidt hård sidegevinst er at fiskefeberen raser for fuld knald og det har knebet med fisketiden siden i søndags 🙂
Mikkel med en meget flot havørred
Mikkel Egedorf

Kenneth Nielsen

Tak for et godt kursus Niklas! Nu har jeg fisket efter havørreder på kysten i nogle år, og som så mange andre planlagt min tid på kysten efter de rapporter, som er at finde på de sociale medier… dog uden større succes. Derfor valgte jeg, at tilmelde mig et kursus i Aflæsning af kysten med Niklas Albrechtsen. Her fik vi en grundig og forståelig gennemgang af, hvordan havørreden bevæger sig langs kysten og hvilke forhold i kystlinien, som er spændende for en kystfisker. Dagen bød på flere landet fisk, gode lektioner, godt socialt samvær med andre lystfiskere. Kan varmt anbefale dette kursus, da det giver godt og brugbart information og for mit vedkommende, har jeg fået en ny tilgang, til planlægning af mine fisketure.
Kursist på havørred kursus
Kenneth Nielsen

Se også vores andre havørred kurser

Vi tilbyder mange forskellige slags kurser og guided ture. Her er et lille udvalg, som vi tror kunne interessere dig.

DKK 995

/person
Kursus i aflæsning af kysten
POPULÆRT

Aflæsning af kysten

For både spinne og fluefiskere velkommen, da fokus ikke er på udstyret men derimod på aflæsning og taktik til at gøre det rigtige på fiskepladsen.

DKK 1695

/person
Glad lystfisker med flot havørred
GO-FISHING SEATROUT ACADEMY

Havørred kursus

Kurset som tager dig igennem alt hvad der er værd at vide om havørred fiskeri! Det strækker sig over 2 dage med ophold på hyggelige Fishing Lodge Fyn.

DKK 995

/person
DSC 2519 e1497438100684
FÆLLESTUR

Guidet fisketur på kysten

Skal du have pudset formen af? Eller mangler resultaterne ganske enkelt når du er ude med snørren? Fællesture for både spinne og fluefiskere.

DANMARKS BEDSTE GREJBUTIK

Go Fishing er din grejbutik i Odense, Århus og på nettet. Her møder du rigtige lystfiskere med stor erfaring og du får den bedste rådgivning til fiskegrej og tips & tricks er altid gratis. Det samme er den gode kaffe og atmosfæren i de flotte butikker. Vi ses hos Go Fishing!

Den bedste vej til succes er en dygtig certificeret fiskeguide!
Der er lukket for kommentarer.
Translate »

HEJ LYSTFISKER

Vil du have spændende læsning om kurser, havørredfiskeri, de bedste Tips & Tricks og ærlige grejanmeldelser? Så tilmeld dig vores i nyhedsbrev!