FLUEKAST INSTRUKTION

Vi har mere end 25 års erfaring med fluekast på kysten og i elven.

DKK 600 ,-
Privat undervisning Vi kan også hjælpe dig Odense

VI KAN OGSÅ HJÆLPE DIG MED AT KASTE MED FLUE

Hos Seatrout Guide Fyn kan vi hjælpe dig med at få langt mere ud af dit fluefiskeri.

Når vi gennemgår dit fluegrej ser vi om tingene passer sammen og ikke mindst om dit udstyr passer til dig og det fiskeri du skal dyrke. Med et kastekursus eller blot instruktion i fluekast, hvad enten det er med En-hånd eller To-hånds fluestang, så kan vi med garanti hjælpe dig til større og sjover oplevelser med fluestangen. Når du køber et kastekursus eller en instruktion i fluekast hos Seatrout Guide Fyn, så er det dine behov og ønsker vi arbejder med. Du bliver ikke en del af en gruppe på 6-10 mand som ofte efterlader alt for lidt fokus på præcist dine behov og de problemer som du kæmper med når du fisker med flue. Derfor anbefaler vi altid max 2- 3 personer, så kan vi holde fokus på jer uden at i skal stå og afvente hjælpen. Men Du får naturlivis altid mest ud af det, hvis du booker en undervisning kun for dig og din fluestang. Hos os er servicen altid i top og vi tager naturligvis altid hensyn til kundens behov og ønsker!

GREJET

En god begyndelse kræver det rigtige værktøj og uden det rigtige grej, kan det være svært at få den bedste start med fluefiskeriet. Men det er dog ikke ensbetydende med at det dyreste grej er det bedste til dig! Det er altså ikke vigtigt hvilke mærke du står med, men derimod langt vigtigere at det er den rigtige line der passer til den stang du har i hånden. Alt for ofte har vi set folk der har købt brugt i dyre domme eller bare har bestil den dyreste fluestang - for det må jo være den bedste? Det dyreste grej er ikke altid det bedste! Men det er absolut ikke sikkert, fordi en fluestang er f.eks. som et par bukser og hvis du bare køber uden at prøve dem, så kan det jo være du ikke kan komme i dem eller at de sidder så stramt at du ikke kan bevæge dig... Det vil aldrig blive en succes og bukserne ender til salg eller bagerst i skabet! Sådan må det aldrig blive med dit nye fluesæt og derfor gennemgår vi altid dit udstyr om det passer til dig og dit fiskeri inden vi går igang med din fluekasteinstruktion. Vi rådgiver og henviser naturligvis gerne til en grej forretning med det du eventuelt skulle mangle, for at få dit udstyr til at spille sammen og så det passer til dig. Skulle du være uheldig eller har du endnu ikke dit eget udstyr, så har vi også altid et sæt korrekt sammensat udstyr med til undervisnigen, så vi er sikre på at du har noget rigtigt at arbejde med på dagen.

Kom godt fra start

Fluekast øves bedst på græs da man derved ikke forstyres af springende fisk og når vi øver på græsset er der god ro og tid til kan vi få basic værktøjerne på plads. 2 timers instruktion alene giver meget mere udbytte end 6-8 timers undervisning på et hold! Herefter kan man dog med fordel at booke en ekstra tid ude ved vandet, hvor vi gennemgår de problemstillinger en fluefisker møder på kysten og i åen eller ved elven. Ude ved fiskevandet lærer vi at bruge de vigtige hjælpemidler, der får dit fluekast til at virke i den praktiske del af fiskeriet. Her står vi ofte over for udfordringer som vind, bølger, buske eller områder hvor kastemulighederne er stærk begrænset.

"Jeg prøvede mange forskellige setups, og jeg mærkede i den grad hvor enorm betydning det har, at man får det rigtige udstyr i hænderne. Med Niklas ekspertise bag mig gennemlevede jeg mange ‘aha’ oplevelser og ‘WAUW’ oplevelser. Jeg mærkede hvor stor indflydelse det har hvilken profil en stang har, hvordan dens balance er og ikke mindst hvilken vægt hjulet man kombinerer den med har, og så selvfølgelig også at linerne gør deres til totaloplevelsen. Jeg håbede at finde min drømmestang denne dag og Niklas leverede i den grad. Med hans professionelle tilgang kom jeg til at stå med det perfekte setup, hvor vægt, balance, føling og lethed i kastet gik op i en højere enhed. Derudover sikrede han ikke mindst en rigtig sjov og hyggelig dag med sit åbne og glade væsen. Tak til Niklas for en sand åbenbaring inden for fluegrejets verden og for hans hjælp med at gøre mit fluefiskeri til en endnu større fornøjelse nu hvor grejet arbejder med mig i stedet for imod mig!"
Kursist på havørred kursus
Jon Honum
Vi hjælper dig med at få langt mere ud af dit fluefiskeri!

Vi elsker at kaste og fiske med flue

Og vi kan hjælpe dig til større glæde med fluefiskeriet - Det behøver slet ikke at være så svært ....

Erik Kyrping en legende

Jeg har været så heldig at have arbejdet sammen med Erik Kyrping i flere år i Go-Fishing . Erik er en gudsbenådet fluekaster og underviser og han kan formidle og lære fra sig på en måde, som jeg ikke har oplevet hos andre dygtige kastere. Inden Erik gik på pension var jeg så heldig at komme under vingerne hos Erik i en uge. Her blev jeg en flue på Eriks bevægelser og han lærte mig det vigtigste for kunne se og rette fejl hos mig selv og hos andre fluekastere. En af de vigtigste ting Erik lærte fra sig var ,at når du kan sige hvad du gør forkert , så kan du også rette det . Hvis du ikke ved hvad du gør forkert , så kan du helle ikke rette det ... Erik Kyrping skal have stor tak for at have finpusset mine kast gennem mange timer ..

Hardy Pro Team

Som en del af Hardy Pro Team har vi lidt ekstra fordel i tilgangen til fluegrej og det betyder at vi kan afprøve en masse forskellige stænger og liner. - Vi kalder det for legetimer , når man slippes løs på græsset med alle de nye modeller og får lov til at lege i flere timer. Her er vi så privilegeret at vi kan læne os op af udviklere og kasteprofiler som f.eks Mattias Drugge fra Hardy. Fluefiskeri er sjovt på græs og ikke mindst ved vandet når linen flyver afsted og fluen rammer helt perfekt på vandet. Så har man slet ikke lyst til at stoppe med kaste med flue.... Hilsen Niklas Albrechtsen Seatrout Guide Fyn

DANMARKS BEDSTE GREJBUTIK

Go Fishing er din grejbutik i Odense, Århus og på nettet. Her møder du rigtige lystfiskere med stor erfaring og du får den bedste rådgivning til fiskegrej og tips & tricks er altid gratis. Det samme er den gode kaffe og atmosfæren i de flotte butikker. Vi ses hos Go Fishing!

Den bedste vej til succes er en dygtig certificeret fiskeguide!
Der er lukket for kommentarer.
Translate »

HEJ LYSTFISKER

Vil du have spændende læsning om kurser, havørredfiskeri, de bedste Tips & Tricks og ærlige grejanmeldelser? Så tilmeld dig vores i nyhedsbrev!