Hyr en guide

…og udvid din kysthorisont

Seatrout-Guide Fyn Guider

Udnyt vores erfarne og dygtige guider til mere succes i dit eget fiskeri

Niklas Albrechtsen
Ejer Af Seatrout Guide Fyn Certificeret Guide - Ring + 45 53 57 60 06
Jesper Lindquist Andersen
Certificeret Guide- Område Fyn Ring + 45 22 77 63 68
Rene Voltelen
Guide på Langeland- Meerforelle Führer - Ring + 45 51 61 24 00

Den bedste vej til succes kan en god fiskeguide hjælpe dig med.

Det kan være nogle gode pladser du kan arbejde videre med under dit ophold.

En guidning er ikke en sikkerhed for at du fanger fisk, men vi kan garantere dig, at du vil få nogen af de “hotteste” fiskepladser at se, som netop i denne periode du er på besøg fisker ekstra godt.

Det vil sige, at vi giver dig nogle gode pladser at arbejde videre med under dine kommende dages fiskeri alene i forhold til vind og vejr og ikke mindst, så kan du altid kontakte os hvis du skulle have brug for ekstra assistance.

Det kan også være, at du har behov for at lære nogle nye pladser at kende på f.eks Østkysten eller et helt andet sted som f.eks Æbelø, så kan vi hjælpe dig med at lære disse pladser at kende..

Det vil spare dig for mange års spildt arbejde med opsøgende arbejde og der er jo ingen grund til at gøre alle de samme fejl, som vi gjorde for 15-20 år siden.

Når du guides af SeatroutGuideFyn Guider , så vil vi gøre alt for at du får succes både på dagen , men endnu vigtigere så har du lært en masse du selv kan arbejde videre med .

En rigtig guide fisker aldrig sammen med kunden

Vi fisker aldrig sammen med kunden når vi guider , men det kan ske at vi bliver og fisker videre sammen med dig , hvis tiden og lysten giver plads til dette..

Hilsen Seatrout-Guide-Fyn

Niklas Albrechtsen er Certificeret Guide og stifter af Seatrout Guide Fyn. Han er en blandt flere guider, som du har mulighed for at hyre her på siden.

Pladserne er den ene ting , men under en guidning hos Seatrout-Guide-Fyn vil du lære og aflæse kysten eller åén  og ikke mindst at  gribe det rigtigt an ,så du ikke ødelægger dine chancer for dig selv, når du nu har fundet en god plads.

Mange lystfiskere ødelægger alt for meget for dem selv ved at fiske forkert og vade forkert når de starter på en plads.

En dygtig kystfisker er som en god laksefisker, der ved  præcist hvor laksen står og opholder sig i åen.

Det samme gør sig gælde på kysten når havørreden skal findes.

Vi vil lære dig at finde disse pladser ( jeg kalder dem 80 % pladserne ) det er de områder ,hvor du kan være sikker på at finde havørreden når den er inde under kysten. Resten kalder jeg for (20% pladserne )  og dem bruger vi næsten ikke tiden på , da der vil være alt for langt imellem fiskene..

Havørred

Har du behov for kastehjælp eller grejsammensætning , så kan jeg kva mit job i Go-fishing give dig sikkerhed for ,at jeg ved hvad der virker og vigtigst af alt hvilket der ikke virker sammen.

Har man styr på grejet herunder stang- hjul -liner og endegrej , så er man så tæt på succes som man kan være. Desværre ser jeg alt for ofte folk stå med dyrt grej der slet ikke passer til dem og et lille skift i line eller en anden type stang gør det til en helt ny oplevelse at komme på fisketur.

Husk at grejet skal passe 100% til dig og dit fiskeri – det dyreste er måske ikke det bedste for dig..!

Om du er spinne eller fluefisker spiller ingen rolle bare du møder op med godt humør og er indstillet på at lære noget , så skal vi nok få en hyggelig dag sammen.

Du kan dele en guidning ( max 4 personer ), men husk jo flere i er, jo mindre tid har jeg til dig og netop dit behov. Prisen for 4 timers guidning er 2000,- kr Prisen for 8 timers guidning er 3000,- kr Der betales altid minimum 50 % af beløbet ved Bookning.

Angling-guide

Certificeret Guiding

Det er din sikkerhed for kvalitet i guidningen..
Se efter dette certifikat inden du booker en fiskeguide.

Det skriver kunderne:

Læs hvordan Rasmus & Helle oplevede en 4 timers guidning en blæsende dag på ved Kerteminde: En aften ved Kerteminde

Efter flere besøg uden de store resultater, blev vi kontaktet af Team DittFiske fra Norge, som gerne vil have lidt hjælp til at knække koden til havørrederne: Et fint besøg fra Norge

Geir ,Hasse, John William, Terje og Sean fra Norge: 19 fisk på 3 dage

Priser for guiding

Du kan dele en guidning ( max 4 personer ), men husk jo flere i er, jo mindre tid har jeg til dig og netop dit behov.

Prisen for 4 timers guidning er 2000,- kr

Prisen for 8 timers guidning er 3000,- kr

Der betales altid minimum 50 % af beløbet ved Bookning.

eller ring på 53576006