Gavekort til gode oplevelser

Gavekort til gode oplevelser

Giv en gave modtageren vil huske mange år frem og glem de bløde pakker

Gavekort til alle
Den perfekte gave Vi kan også hjælpe dig med den rigtige gave

Hvem skal have en god gave der huskes ?

Gavekort til Seatrout Guide Fyn- Gaven alle lystfiskerer ønsker sig

Gavekort til gode oplevelser - frisk luft og masser af læring til ham eller hende du holder af. Vi fremsender et gavekort med GLS – som du kan pakke smukt ind og give i gave. På gavekortet vil være en kode som kan bruges ved bestilling af kurser hos Seatrout Guide Fyn Hvad skal du give i gave ? har han eller hun det hele – så giv en oplevelse der går i fisk. Vores kurser og fisketure går altid i fisk – vi giver modtageren masser af læring og oplevelser , så gaven vil kaste mange flere fisk af sig i fremtiden. Vi afholder masser af forskellige fisketure i løbet at et år og så vi finder helt sikkert en “rigtig gave” til modtageren af gavekortet .

“Uden sammenligning Danmarks bedste fiskeguider! De er top professionelle og deres fiskekurser er super spændende, informative og lærerige. Jeg kan kun anbefale Seatrout Guide Fyn og det er uanset om du er spin- eller fluefisker og uanset om du er ny eller erfaren lystfisker!”
Kursist på havørred kursus
Martin Andersen Kursist på Havørred Kursus
Vi har den helt rigtige gave her
Translate »

HEJ LYSTFISKER

Vil du have spændende læsning om kurser, havørredfiskeri, de bedste Tips & Tricks og ærlige grejanmeldelser? Så tilmeld dig vores i nyhedsbrev!