Laksekursus med spinnestangen

Laksekursus med spinnestangen

DKK 1195,-/person
3 maj 2024 fra 8.00 - 16.00 Laksefiskeri med spin Skjern Å

LEGENDARISK LAKSEFISKERI MED SPINNESTANGEN

Ingen laks kan stå for en spinner eller en fed regnorm der fiskes på den rigtige måde.

Skjern Å er nok en af de bedste lakseelve i skandinavien efterhånden og mange tusindende lystfiskere besøger åén på den jyske hede , hvor vinden næsten altid blæser og hvor laksene trækker forbi de mange lystfiskere der færdes ved åén. At fiske laks er ikke nemt, men vi du øge dine chancer så skal du mestre kunsten at fiske med spin . Hvis du vælger at fiske med spinner og orm , så øges dine chancer men ikke uden du ved hvor laksen står placeret i åen . Vi har fået en af de bedste til at hjælpe dig på dette kursus og han mestre kunsten , når laksen skal fanges på især spinner og orm. Dette laksekursus med spinnestangen er til dig der vil lære fra en super dygtig instruktør med masser af laks på samvittigheden og som sættet en ære i at lære dig mest muligt så du også opnår succes.

FISKERIET & instruktøren

Fiskeriet og undervisningen foregår langs åen og alt kørsel vil foregå i egen bil, hvid der skal skiftes plads i løbet af dagen. Medbring passende beklædning til dagens vejr og gerne et rigtigt laksenet , hvis du skulle være så heldig at kroge din eventuelt første laks på dagen. Mike Birch er kendt af mange og især på Fyn er der mange der lytter , når han deler ud af sin erfaring med fiskeriet. Han er en del af den meget aktive kerne af dygtige instruktører i OSK , der med stor succes har lært en masse juniorer at fange mange laks i Jylland ( dem har du nok også hørt om ) Mike vil gå frem og tilbage mellem kursisterne og hjælpe dig i det praktiske fiskeri, så indlæring og de rigtige teknikker sidder på rygraden når dagen er omme.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed. Book din plads allerede i dag!

GREJET

Spinnestænger på 9-10 fod med en kastevægt 10-30 gram er at foretrække og så skal hjulet kunne rumme mindste 200 meter stærk line som er en nødvendighed, hvis en ag åens store laks sætter kurs mod havet efter den er kroget. Vi har gjort det nemt for at du får det rigtige grej til dagen - så har vi lavet en komplet pakke med kroge- perler-swivler - flåd - forfang - flåstop- lodder -spinnere m.m så du kun skal troppe op med med din stang - hjul med line samt passende beklædning. **Denne pakke skal tilkøbes ved tilmelding på webshoppen** Men denne pakke af udstyr vil du få den rigtige grejopsætning og lærer kunsten at fiske laks med både orm og spinner efter laks præcis efter Mikes anbefalinger. **Du skal SELV huske at have en stor håndfuld fuldefede og helt friske regnorm med på dagen** ( vælger du ikke at tilkøbe denne pakke , så er du velkommen til at medbringe dit eget grej )

NEDTÆLLINGEN ER BEGYNDT

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Dagens Fiskevand

Vi fisker på Boris dagskort vand, hvor den dygtige instruktør Mike Birch vil lære dig at læse vandet og affiske det med den rigtige metode. Boris er en super godt fiskevand og mange laks bliver fanget hele sæsonen igennem og stykket er nemt at bevæge sig rundt på. Vi mødes ved shelterpladsen kl.08.00 -linket finder du længere nede på siden

INDKVARTERING

Vi skal på dette laksekursus ikke sove på en lækker fiskelodge eller på byens hotel, men du er velkommen til at sove langs åen i løbet af dagen , hvis det skulle blive nødvendigt med en powernap efter en fight med en stor laks. Dagens bedste indkvartering vil være i dine vaders med passende beklædning i forhold til dagens vejr . Husk at man ikke fanger laks når man sover eller sidder og spiser på en restaurant- derfor holdes dette kursus ved fiskevandet, hvor du naturligvis også får lært en masse.

MAD PÅ TUREN

Vi kan ikke love dig friskfanget røget laks fra Skjern Å , så vi råder dig til at medbringe en solid madpakke samt både kold og varm drikkelse til dagen. Hvis du er heldig og dygtig så kan det være at du kan hjemtage en laks til rygning efter dages fiskeri . Husk at være opmærksom på reglerne omkring hjemtagelse af laks ( havørreden er fredet ) - Alt dette vil Mike sørge for at du bliver opdateret med på dagen, så du ikke gør noget forkert.

Book din plads på kurset her - så bliver du også laksefisker..

Kursus program

Transporten til og fra Skjern Å sker på egen hånd og vi mødes ved shelterpladsen lige her kl 08.00

Dages Program
08:00 - Mødes friske ved Skjern Å

Vi finder fiskekgrejet og kaffen frem og hilser på hinanden

8:30 - Fællesmøde

Vi byder velkommen og vi tager en kort introduktion af alle deltager på denne tur, så vi kan lære hinanden at kende.

08:45 -Kurset starter

Mike Birch forklarer om dages program og starter med klargøring af grej og fortæller om de forskellige teknikker

10.00 - De rigtige knuder og rigs til dagens fiskeri

Du får lært at lave de rigtige knuder og rigs til fiskeri med både prop og orm og du vil lære at vælge de rigtige spinnere til dages fiskeri.

Dagens Program
11:30 - Fiskeri

Mike viser hvordan de praktiske fiskeri udføres på forskellige pladser samt vilken metode at vil vælge i forhold til pladsen

12:30 - Madpakke ved åen

Den røges laks er ikke kommet på land, så vi spiser vores egen lækre madpakke og gør os klar til at fiske på egen hånd.

13:15 -Praktisk fiskeri på egen hånd

Her får du lov til at afprøve de forskellige teknikker mens Mike vejleder dig individuelt som kursist på kurset – så løb ikke for langt væk

16:00 - Tak for denne gang

Tid til et fællesfoto inden turen går hjemover og vi siger tak for denne gang. Dem som har lyst kan fiske videre.

Sidste chance for at fange drømme laksen. Du fisker så længe som du har lyst.

Husk selv at bestille laksetegn og dagskort til skjern Å her

Få fiskefeber her - vi lærer dig at fange dem på kurset

DANMARKS BEDSTE GREJBUTIK

Go Fishing er din grejbutik i Odense, Århus og på nettet. Her møder du rigtige lystfiskere med stor erfaring og du får den bedste rådgivning til fiskegrej og tips & tricks er altid gratis. Det samme er den gode kaffe og atmosfæren i de flotte butikker. Vi ses hos Go Fishing!

Den bedste vej til succes er en dygtig certificeret fiskeguide!
Der er lukket for kommentarer.
Translate »

HEJ LYSTFISKER

Vil du have spændende læsning om kurser, havørredfiskeri, de bedste Tips & Tricks og ærlige grejanmeldelser? Så tilmeld dig vores i nyhedsbrev!