Læs kysten-Medbring polaroider

Aflæsning af kysten kursus

Danmarks mest populære havørred kursus – du lære at aflæse kysten og finde de bedste fiskepladser, så du kan fange flere havørreder i fremtiden.

På dette kursus har det praktiske fiskeri ikke førsteprioritet, men derimod besøger vi flere forskellige kyst typer. Du lærer at aflæse kysten og udtænke den rigtige taktik til at affiskning af forskelligartede pladser.

Dækker både spin- og fluefiskeri

Kurset afholdes

Forår 2019

31 Marts – Udsolgt 

11 Maj – 5 pladser

Efterår 2019

14 September – 5 pladser

26 oktober – 7 pladser

 

Fang mange flere havørreder i fremtiden

Danmarks bedste og mest populære kursus i aflæsning af kysten
Book straks din plads

Seatrout Guide Fyn

Kurset:

Du får helt nye øjne på kysten , så du kan se de rigtige pladser
Du lærer at se havørredens opholdssteder
Du lære at fiske pladsen rigtigt
Netværk med andre kursister- måske nye fiskevenner
Individuel hjælp – snak om grej /udstyr
Du ser nye fiskepladser
Din instruktør er uddannet Certificeret Fiskeguide
Effektivt kursus med stort udbytte

Flere informationer om kurset herunder

8.00-14.00 (start-afslutning) + – 1 time afhænger af årstiden.

Vi mødes på et aftalt sted på Fyn i forhold til vinden på dagen for kurset. Hvis vinden er til det er område omkring Helnæs helt perfekt, da vi finder alle pladstyper inden for 5-10 minutters kørsel. Du vil modtage en SMS dagen før hvor vi præcis mødes og på hvilket tidspunkt.

Vi besøger både revlekyster – rev – badekar og klintekyster og du får på denne dag lært præcist hvor du finder de bedste pladser sammen med andre ivrige kursister.

Både flue og spin

Du får naturligvis også mulighed for at fiske lidt , men fokus for at lære er hele tiden i højsæde , så du efterfølgende er klædt på til selv at aflæs kysten på de pladser du selv besøger.

Denne dag er både spinne og fluefiskere velkommen , da fokus ikke er på udstyret men derimod på aflæsning og taktik til at gøre det rigtige på fiskepladsen.

Din instruktør på kurset

Niklas Albrechtsen eller Jesper Andersen

4 Kommentarer

TIM TJØRNELUND GUSTAFSSON

Rigtig godt og lærerigt kursus.

Vi mødtes på Helnæs, hvor Niklas gav en kort briefing om dagens program samt en kop kaffe.
Herefter til første stop, hvor vi fik gået en del og fisket en smule.
Flere fisk blev genudsat og en del hug.
Vi fik en grundig beskrivelse at de forskellige former for hot spots.
Herefter retur til bilerne hvor Niklas gav is, da hjem-is bilen tilfældigt kom forbi.
Herefter videre til et andet fint sted, hvor vi igen fik en rigtig god beskrivelse og indblik i fiskepladserne. Flere HØ blev også fanget her og flere blev mistet.
En rigtig god og lærerig dag med frisk luft og godt kammeratskab med de andre.
Tag med – det er hyggeligt og alle kan få nye input og måske lidt fif fra andre deltagere.
Stor ros til Niklas for hans professionelle måde samt han gode humør.Kenneth Nielsen

Tak for et godt kursus Niklas!

Nu har jeg fisket efter havørreder på kysten i nogle år, og som så mange andre planlagt min tid på kysten efter de rapporter, som er at finde på de sociale medier… dog uden større succes.

Derfor valgte jeg, at tilmelde mig et kursus i Aflæsning af kysten med Niklas Albrechtsen.
Her fik vi en grundig og forståelig gennemgang af, hvordan havørreden bevæger sig langs kysten og hvilke forhold i kystlinien, som er spændende for en kystfisker.

Dagen bød på flere landet fisk, gode lektioner, godt socialt samvær med andre lystfiskere.

Kan varmt anbefale dette kursus, da det giver godt og brugbart information og for mit vedkommende, har jeg fået en ny tilgang, til planlægning af mine fisketure.Mikkel Egedorf

Jeg deltog i kurset i søndags d. 22/5. Vi mødtes på Helnæs i fiskelodgen, til en introduktion af hvad dagen skulle byde på.

På dagens pladser fik vi en grundig gennemgang af kyststrækningen – hvordan ser kyststrækningen ud i det store perspektiv, fra oven, fra vandkanten og måske vigtigst fra havørredens synspunkt. Alt sammen vigtigt i forhold til at vurdere hvor chancerne for at støde på sølvtøj er størst.

Dagen igennem var Niklas på, og meget tilgængelig – der var masser af mulighed for at suge til sig af hans viden.

Udover teori og taktik – blev det naturligvis også til fisketid, med flere kontakter og et par fisk på land til følge.

Jeg har taget utrolig meget med fra dagen, og ser frem til i fremtiden at bruge min fisketid mere effektivt.

En lidt hård sidegevinst er at fiskefeberen raser for fuld knald og det har knebet med fisketiden siden i søndags 😀Mads Pedersen

Jeg deltog i kurset i august 2015 – hold nu op et fedt og ikke mindst ekstremt lærerigt kursus! – at Nicklas på dagen sørgede for at guide mig til 2 havørreder på omkring de 50 cm gjorde bare en fed dag endnu bedre!

Nu sidder jeg et år efter og tænker lidt tilbage på det sidste års tid. Det er helt vildt som jeg har udviklet mig! Niklas kursus i aflæsning af kysten har gjort at jeg det seneste år, på hver en tur, har fisket effektiv og hele tiden vurderet hvordan og hvorfor en fiskeplads skal affiskes, samt hvor der er størst chance for at finde og fange havørrederne!

– det har givet så mange flere fisk, samt har gjort at jeg har taget et nyt skridt i min “fiskekarriere” og kastet mig ud i fluefiskeriet. I går resulterede et hårdt stykke arbejde i at fange den første HØ på flue, i et stykke sølvblank havørred på 48 cm, hvilken drømmefisk at fange som første fluefangede havørred! – dette tilskriver jeg i høj grad Niklas´s kursus – den viden jeg fik her, samt har videreudviklet selv det sidste års tid har helt sikker været afgørende for at jeg nu står med mange flere havørreder end før og min første fluefangede!