Blog

Fluebinder Træf på Fyn
12
jan 2017

Fluebinder Træf på Fyn

Fluebinder Træf på Fyn

SeatroutGuideFyn har i samarbejde med Go-Fishing & Broholm Slot på Østfyn taget initiativ til at lave et fluebindertræf, der har til formål at skabe mere liv og fællesskab omkring fluebindingen på Fyn.

Der findes flere hundrede aktive fluebindere på Fyn og det kunne være skægt at få en stor del af disse aktive fluebindere til at samles 1- 2 gange om året , hvor man kunne hente en masse inspiration fra hinanden.

I dag sidder der en masse dygtige fluebindere derhjemme og binder fluer til både gedder-laks og havørreder m.m og kunne vi få en del af disse fluebindere til at mødes og inspirere hinanden et par gange om året, så ville flere udviklet sig og få udbygget deres netværk og deltage i et fælleskab hvor fluebindingen er 100 % i fokus.

Dato  Tirsdag d.7 februar 2017 kl. 18.30 

Broholm Slot slår dørene op til en ualmindelig hyggelig aften med fluebindingen i højsædet for både nybegyndere,øvede og de kendte anerkendte fluebindere, der kan hygge sig med individuel fluebinding. Har man mere lyst til at snakke og se på de kreative fluebindere eller måske se hvordan den specielle flue bindes, så skulle alle muligheder være tilstede denne aften.

fluebindertræf på Fyn
Jesper Alive binder fluer på Broholm slot ved en tidligere lejlighed.

broholm-stue

Broholm slot har både historien og rammerne på plads til en aften i fluebindingens tegn, men til dette første arrangement er der et begrænset antal pladser, så det er klogt straks at  booke din plads når du har læst dette indlæg.

Der vil til denne første aften på Broholm slot kun være plads til ca. 15-20 fluebindere

Læs meget mere om denne fantastiske aften på Broholm Slot Her 

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.