BREAKING NEWS5

SaltflyFyn skifter navn til SeatroutGuideFyn

I den kommende periode

 

I fremtiden er det 100% Niklas Albrechtsen som er certificeret Fiskeguide og der til dagligt arbejder i Go -Fishing der vil stå for driften af siden …

Siden starten for knap 2 år siden er besøgstallet steget markant og ligger på nuværende tidspunkt på snart 8.000 besøgende om måneden.. Det kræver at siden udvikler sig og ikke bare er en “hygge” hjemmeside for vores lille fiskeklub SaltFlyFyn, som stadig er meget aktiv ude ved  fiskevandet..

IMG_3092

Udvikling af siden

Med alle de besøgende som siden har var det vigtigt for alle i klubben, at den udviklede sig til det den nærmer sig – nemlig den mest besøgte hjemmeside for folk der har hang til havørreder og informationsrige og inspirerende artikler omkring fiskeriet..

Derfor har det været nødvendigt at ændre kurs og det vil få stor betydning for dig som læser på siden .

Det bliver nemlig meget vigtigere at besøge siden i fremtiden , da der vil komme en del nye tiltag der vil give endnu mere læsestof og du kan også selv blive inddraget på siden i nærmeste fremtid.

Kurser

Niklas Albrechtsen vil i fremtiden afholde flere kurser for både spinne og fluefiskere i tæt samarbejde med de nuværende (venner ) af siden . Der bliver kurser og ture i tæt samarbejde med Go Fishing – Denmark Fishing Lodge – Havørred Fyn og Mörrum River Lodge og alle arrangementer vil blive slået op her på siden hvor du også kan tilmelde dig.

Du kan på nuværende tidspunkt se et par af dem her

 

Siden vil stille og roligt udvikle sit udsende og vil ligeledes blive lagt på en langt større server der kan håndtere det stærkt stigende besøgstal . Vi håber at det hele sker glidende og uden for meget uro og forstyrrelser på siden. Vi har en af de bedste i branchen til at assistere os under denne udvikling og den store hjælp vil vi gerne takker Rasmus Andersen for. Han er også manden bag designet på den nuværende side og uden ham var vi aldrig nået så langt ..

P6270508_beat_1-600x450
Rasmus vores designer med flot laks

Gæsteblogger

Skærmbillede 2015-10-06 kl. 13.33.43

 

Efter tiltaget med gæstebloggere på siden er der kommet en stigende interesse for at bidrage med artikler til siden og det skal naturligvis videreudvikles , så du som læser af siden får endnu mere ud af at besøge hjemmesiden i fremtiden.

Derfor giver Niklas bolden op til at alle der har noget at bidrage med kan få lov til ligge artikler og billeder op på siden . Det er dog vigtigt at eventuelle artikler har en inspirerende og spændende vinkel i teksten og at billederne har en god kvalitet som er relevant for teksten.

Det betyder at du kan blive en kendt blogger og få adgang til at dele dine tanker og billeder for mange tusinde besøgende på hjemmesiden uden det koster dig noget. Artikler skal sendes til Niklas i et word dokument med billeder indsat de relevante steder. Herefter vil du få besked om din artikel er “godkendt ” til at komme op på siden .

Godkendes artiklen sendes billederne i høj opløsning via f.eks Dropbox eller andre tjenester der tilbyder dette og du vil herefter blive eksponeret og måske inden længe være læsernes mest fortrukken blogger.

Se eventuelt de artikler som vi har modtaget fra vores gæstebloggere her

 

Niklas vil også i fremtiden fortælle om sin stigende tendens til fiskeriet efter gedder med flue og der vil med sikkerhed også komme et par artikler omkring laksefiskeriet fra både ind og udland.Hvert år kommer der nye spænde produkter til butikkerne og der vil du her på siden kunne se flere produktanmeldelser i tekster og endnu flere filmanmeldelser direkte ude fra fiskevandet.. Derved kan du selv se hvorfor du skal bruge penge på netop disse produkter eller hvorfor du eventuelt ikke skal..

 

Hele Team SaltFlyFyn ønsker alle jer læsere endnu med Knæk og Bræk end tidligere og vi håber i vil tage godt imod alle de nye tiltag på siden i nær fremtid.

 

Med SaltflyFyn og SeatroutGuideFyn Hilsen

 

Ejnar Madsen

Ruben Jepsen

Thomas Larsen

Niklas Albrechtsen

 

 

 Det med småt:

Når du deler artikler eller billeder på hjemmesiden i fremtiden så acceptere du ,at billeder og tekster må deles med tredje part og eventuelle samarbejdsparterne af siden. Du er selv ansvarlig for at overholde alle rettigheder til retmæssige ejer af billeder der lægges op på siden.Du skriver alene med dine personlige holdninger og hverken SaltflyFyn eller SeatroutGuideFyn er på nogen måde ansvarlig for det du ligger op og skulle der komme nogen indsigelser imod dit materiale der krænker eller støder nogen , så forbeholder vi os retten til at slette alt indhold på siden.

Hilsen Niklas Albrechtsen

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.