1517587 10201259809233638 1898790752 n

Der er stadig lidt burhøns at finde på den Fynske Kyst..

SaltFly Fyn havde sammen med en god fiske kammerat Steen Nieburh, planlagt en tur til Kerteminde området. Dagsordenen var at der skulle sættes et flueben ud for en Burhøne fanget på Fyn. 🙂

Vi ankom til stedet kl. 8.00, der blev rigget til og snakken faldt på fluevalg, der blev fra de andres side snakket om kobber farver og ophænger.

Hmm tænkte jeg, da jeg stod der i blæse vejret og kiggede ned i min flueboks.

Jeg var ikke i tvivl da jeg så mine ny bundne Polar Magnus’er bundet af de nye spændene UV- materialer der kan købes i Go-Fishing. Ophænger nej nej nej , den her siger kraftedme bang i dag, tænkte jeg.

Og ganske rigtigt 2 kast i badekaret gav en lille blank undermåler(Hø)

Efter en 1,5 times tid havde de andre 2 ikke fanget noget, jeg havde taget 3 undermåler og en lige over målet (Hø) der blev grinet og sagt hep osv. 😉

Jeg gik 5-10 skridt baglæns og lagde derefter fluen ud i tangbæltet ca.25 meter ude og gav den gas i indtrækket og bang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så blev der sagt hep, en stor fed Burhøne havde taget min flue og træk line af hjulet. Den er sku god tænkte jeg, efter 10 min fight kunne jeg gå i land med et sejl eller skal vi kalde det tømmerflåde. ;-D

1517587_10201259809233638_1898790752_n

En Kommentar

  1. Polar Magnus | SaltFly Fyn

    […] den træge fisk til at hugge.Jeg har netop en forkærlighed til denne flue da den gang på gang ikke svigter mig og den har givet mig nogle dejlige oplevelser i den kolde tid på kysten. Jeg fisker den i […]

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.