C&F-3404V RØRFLUEBOKS

C&F-3404V RØRFLUEBOKS & BLINK ÆSKE

“Sponseret indlæg “

Det sker at man laver et produkt der kan bruges til meget andet end det som det “kun” var tiltænkt.

Det ses tydeligt med de nye C&F Rørflueæsker , der i den grad er perfekte til at indeholde rørfluer til laksefiskeren eller havørredfiskeren.

Men at de kan bruges til gennemløbsblink og woblere , var på ingen måde noget de hos C&F Design havde tænkt på, da de lavede denne C&F-3404V æske.

Æsken er 100 % vandtæt og slagfast i en nye smart farve der nemt kan findes på stranden eller langs åen , hvis man skulle lægge den fra sig.

Denne CF æske er med 4 rum der hver kan indeholde 2 stk Savage Gear Line True Sandeel i  27 gram , så du altså  have masser af blink i æsken. ( den er som skabt til disse store tobiser )

C&F-3404V RØRFLUEBOKS
8 stk 27 grams Savage Gear Line True Sandeels er intet problem

C&F-3404V RØRFLUEBOKS & BLINK ÆSKE

Uanset om du er til rørfluer eller til blink i denne lækre æske fra C&F Design , så kan man ikke undvære det nødvendige tilbehør , som man skal bruge til sine fluer eller blink.

Her bliver denne C&F-3404V box bare endnu mere perfekt til både fluefiskere og spinnefiskere. På modsætte side af æsken er der 2 små æsker til perler, der oftes bruges til både fluer og gennemløbs blink. Det er små holdbare æsker der nemt åbnes og lukkes , når man skal bruge sine perler.

C&F-3404V RØRFLUEBOKS & BLINK ÆSKE

 

Der er naturligvis plads til masser af kroge , der nemt placeres i det hårde skum og derved holder du altid styr på dine kroge. På billedet er der placeret 3-kroge fra Owner i str 4 samt Owner S-61 i str 1/0 der bruges af mange spinnefiskere.

Mangler du en god grejæske , der holder styr på dine ting og som holder i mange år, så skal du købe dig gennemtænkte æske fra C&F Design.

Du kan købe den lige her

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.