dab0 1efc 4a51 6aca

Jeg elsker mit job på mange måder, men når man får så flotte tilbagemeldinger fra kunder, så bliver man lidt ekstra glad i låget..

Læs hvordan Rasmus & Helle oplevede en 4 timers guidning en blæsende dag på ved Kerteminde….

Der er smidt et par billeder ind i deres indlæg 🙂

Læs om turen her

En hilsen og en stor tak til Niklas Albrechtsen for en super guidet tur langs kysten d. 18. juni 2015.

Ok, vi er blevet bidt af det her, Rasmus og jeg. Ganske enkelt. Det er svært andet, når man elsker vand, naturen, roen, og når man starter med at fange 2 fisk på første tur.
Men efter at have faret Fyn rundt gennem et par år og prøvet diverse fiskesteder uden det store held, så bliver det på et tidspunkt frustrerende, og det på trods af de ellers skønne naturoplevelser, hyggen, gode madpakker, havduft og herlige bølger..
Vi har været afsted året rundt, prøvet en masse forskelligt, googlet nettet tyndt for gode råd, set dvd’er, forvirret hinanden med alverdens nyerhvervede tips, proppet gearboks og tasker med stort set alt der burde kunne fange fisk, men de holder pokkers godt på deres hemmeligheder, havørrederne, fordi vi nok mildest talt ikke har anet, hvordan vi skulle sortere i alle modsatrettede råd og informationer, vi har fået. Ja, der er blevet kigget langt efter havørrederne, fordi de simpelthen nok bare ikke har været, hvor vi var.

Fødselsdagsgaven fra Rasmus til mig i år var derfor helt perfekt, en guidet tur med Niklas Albrechtsen fra Go-Fishing og Havørred Fyn. Vi tog afsted torsdag d. 18. juni i masser af vind, spændte på hvad aftenen ville byde på.

b843-2791-c268-4687

Vi parkerede bilerne, hoppede i tøjet og så gik turen i gang. Niklas havde udvalgt fiskesteder efter at vi skulle lære at læse kysten, vandet, bundforhold, ja omgivelserne generelt, der skulle fiskes forskelligt, badekar, revler,  mm. Ingen tid at spilde, dejligt.
Undervejs på gåturen nåede vi bl.a. også lige til nogle ganske brugebare tips om fugle, der var afprøvelse af solbriller, gode råd mht. fiskesæsoner og fisketidspunkter, snak om valget og om bondemarker, og om det at være ude som instruktør på guidede ture.  Man når faktisk at få meget at vide under en lille gåtur.

Det blev hurtigt klart for os, at der er virkelig mange ting der kan spille ind, når fiskestederne skal findes. Niklas gav masser af input til hvad man skal kigge efter inden man går i gang, hvorfor det er godt at stå et sted og ikke 50 meter længere henne, vi fik tips til hvordan de forskellige steder affiskes, med hvad, hvornår, mm.. Derudover smarte fifs til hurtigere skift af bombarda, bedre knudebindinger og helt generelle gode råd til en bedre fisketur.

Timerne gik alt for hurtigt, der var desværre ingen bid, men det væsentligste med turen denne aften var også at få lært så meget som muligt, til når vi selv skal ud, og der var bestemt success på den front.

dab0-1efc-4a51-6aca

Det var en helt igennem super aften med Niklas som instruktør. Der er ikke noget at sætte en finger på, vi har faktisk prøvet at finde noget, men det er ikke lykkedes os.
Der er ingen tvivl om at Niklas har kæmpe stor viden og erfaring på området, og så er det ret tydeligt at han elsker hvad han laver – og det smitter.
Vi føler, at vi efter turen er blevet langt bedre rustet til finde de rigtige steder, og til at fiske mere smart, når først vi er der.  Det er i hvertfald slut med bare at stille bilen, blive begejstrede over at se vand for så at skynde sig at kaste ud.
Det var en veltilrettelagt tur, både spændende, lærerig og motiverende, og så var det rigtig, rigtig hyggeligt.  Niklas formåede at vise og forklare tingene så vi forstod det OG husker det, og takket være stor tålmodighed fra hans side, fik vi svar på stort set alle vores spørgsmål, og der var mange.
Niklas er yderst professionel og er samtidig helt nede på jorden med en rar afslappet og rolig tilgang til både undervisning og omgivelserne. Helt perfekt for os. Det var på alle måder en god oplevelse som vi bestemt kan anbefale andre, og for os betyder turen, at vi er at finde langs kysten om kort tid igen, forhåbentlig med en havørred på krogen.

Som en sidste note til turen, vi var faktisk forberedte på at der blev en del salgstaler i forhold til gear, nu Niklas jo arbejder hos Go-Fishing, andre ville måske have benyttet sig af muligheden, men at han ikke påpegede at vi måske nærmest skulle skifte det meste af vores gear ud til fordel for alt nyt i butikken, er kun et stort plus for os, fokus blev ikke flyttet fra det, det handlede om. Det viser hans engagement og professionelle tilgang  samt at målet faktisk var at lære os en masse, så vi har mulighed for at få mange flere gode oplevelser langs kysten.

Tak for en super guidet tur, det var en stor oplevelse..

7d49-5d5c-306e-16c2

 

 Har du selv lyst til at få hjælp til dit eget fiskeri , så tøv ikke med at kontakte mig på

niklas@seatroutguidefyn.dk

 

GUIDE_DANSK_NEW

En Kommentar

  1. Guidning – Det perfekte valg | SaltFly Fyn

    […] En aften ved Kerteminde […]

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.