STGF 5 hot spots Newsletter

Efteråret er så småt begyndt at melde sin ankomst efter en meget varm sensommer i starten af september, men nu begynder kulden at komme når mørket falder på.

Kulden og tåge er både en sikker og et klassisk tegn på, at efteråret er gået igang og det mærker havørrederne også på kysten og i vores fjorde. De fisk som ikke for længst er trukket op i åen , løber lige nu lidt forvildet rundt og søger i hast imod deres kommende gydepladser.Faktisk så findes der masser af havørreder der endu ikke er trukket op i åerne og det der dem vi fanger i de flotteste bronze farver tilsat store og sorte pletter , der i den grad er en fryd for øjet og ikke mindst for sjælen.

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev inden d. 6 oktober – Dagen før Seatrout Open

Så får du 5 Hemmelige efterårspladser på Fyn til Havørreder

Dette Nyhedsbrev giver dig 5 “hemmelige ” pladser at dyrke , når du fisker på Fyn og gerne vi prøve en af de der gode pladser, som man bare altid drømmer om.

Nu skal du jo ikke tro at havørrederne vælter op af vandet , men jeg ser dem som en 80% plads, som næsten altid giver kontakt til fisk.Det sker at der er flere fisk på pladserne og jeg har ofte fået en lille håndfyld på et par timers effektivt fiskeri.

Nu ved jeg godt, at jeg igen kommer til at modtage et par sure mail fra andre lystfiskerer, som bliver sure over at jeg oplyse om deres hemmelige pladser.Men det må nu engang imellem være prisen for at drive en hjemmeside og en virksomhed, hvor man gerne vil informativ og lære fra sig og tilmed hjælpe andre med et par pladser i ny og næ.

Mvh, Niklas Albrechtsen
Seatrout Guide Fyn

En Kommentar

  1. Henrik Bjerre Nielsen

    Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.