fang mange flere fisk

Introduktion!

Mit navn er Lasse Keinicke og jeg har dyrket lystfiskeri i stor stil i en del år nu! Du kender mig måske fra Facebookgruppen “Havørredfiskeri på Fyn” eller “Sportex Danmark”. Muligvis har du set en gul kasket rende rundt langs de fynske kyster. 

Hvad var formålet? 

IMG 2305

Fang flere fisk med Seatrout Guide Fyn

Jeg skulle i praktik hos Seatrout Guide Fyn, hvor jeg skulle få en bedre forståelse af, hvordan det egentlig er at være fiskeguide, hvilket jeg i den grad fik. Jeg blev inviteret med på en af de større sydfynske ø-ture, som gik til den sydfynske perle, nemlig Avernakø. Turen startede ved Faaborg Havn, hvor gruppen af ivrige lystfiskere samledes. Snakken faldt hurtigt på den store blankfisk!

 

Da færgen var på vej, skulle vi udstyre os selv med nogle mundbind pga. af Covid-19 forholdene. Vi kom ombord på færgen, og turen var hermed begyndt. Niklas Albrechtsen, som var dagens fiskeguide, begyndte straks at fortælle, hvilke pladser vi skulle lære at kende, hvordan de skulle fiskes bedst muligt, samt hvad de forrige hold havde præsteret. 

 

Jeg kunne se, at det begyndte at krible mere og mere rundt omkring hos de entusiastiske lystfiskere om at få krogen dyppet. 

 

DSC 7507 kopi
DSC 7494.avernakoe e1603183350574

Rutineret eller urutineret kystfisker?


Lige meget om du fisker hver dag eller én enkelt gang om måneden, får man en oplysende fisketur samt masser af fællesskab på sådan en guidet tur. Du lærer, hvordan man håndterer bestemte fiskepladser på den bedst tænkelige måde, og hvordan man finder standpladserne. 

En guidet tur med Seatrout Guide Fyn handler ikke kun om at fange den største fisk. Tværtimod, så handler det også om fællesskabet og det med at hjælpe hinanden til at blive bedre lystfiskere. 

Som kunde hos Seatrout Guide Fyn deler alle ud af erfaringer på turene – måske har du fundet dagens flue, som de andre bare MÅ prøve. 

Udbytte af en guidet fisketur! 


3BCEA1F4 96D3 40C9 83BA F1CCDB11BA6A

1) Du lærer, hvordan man aflæser en kystplads.

2) Du kan finde de såkaldte “hotspots” på en plads.

3) Du lærer helt unikke fiskemetoder.

4) Du får den bedste strategi til at fiske en plads af.

5) Du lærer helt nye fiskepladser at kende.

6) En hurtig genvej til flere fisk på kysten. 

En lærerig fisketur

DSC 7546 avernakoe

 

Jeg oplevede selv, at de mest erfarne lystfiskere på turen fik en masse ny viden omkring affiskning af pladser. De mindre erfarne fiskere fik den samme viden som de erfarne, men også viden om, hvilke fiskemetoder, der ville være de mest effektive under visse forhold. 

Det vil altså sige, at lige meget, hvor dygtig man er, så får man en rigtig lærerig tur med suverænt godt kammeratskab og muligvis fiskeoplevelser for livet. 

 

Selvom jeg fisker lige så snart, der er den mindste mulighed for det, så lærte jeg altså også noget! Én af de ting, jeg lærte var, hvordan man fisker et kystplads bedst muligt af, når man er flere. Niklas var god til at forklare, hvordan man fisker mest strategisk og aktivt på kysten, når man er flere afsted sammen. Jeg kunne sagtens finde på at bestille en guidet tur hos Seatrout Guide Fyn, for at få endnu mere forståelse for disse finesser. 

Fang flere fisk!

119683656 350298753017898 8963199431078330868 n
IMG 2953

Jeg synes, det er vigtigt at understrege, at lige meget hvor rutineret eller urutineret man er, så får man fuld valuta for pengene! Guiden forstår at justere sig ind på netop dit niveau og er i øjenhøjde med den enkelte kunde. Du får virkelig en oplevelse, der vil gavne dit fremtidige fiskeri på en helt unik måde. Jeg kan garantere dig for, at næste gang du tager ned på din favoritplads, så affisker du den på en helt ny måde. 

Du møder måske også din kommende fiskebuddy, som du kan dele fantastiske naturoplevelser med i fremtiden.

 

Jeg kan helt klart anbefale en guidet tur med Seatrout Guide Fyn, hvis du vil have ekstra flex på klingen! 

 

Jeg håber, dette har inspireret dig til at tage en guidet tur eller blevet mere nysgerrig.  

 

Har du prøvet en guidet tur med Seatrout Guide Fyn? Lad mig høre i kommentarfeltet, hvis ja, eller hvis du godt kunne tænke dig det!

Lasse Keinicke

Har du lyst til at tjekke Lasse’s Instagram ud eller følge med i hans kommende fiskeri, så tryk på ikonet.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.