Firma fisketur - Fiske events

Firma fisketur – Fiske events – Teambuilding med fiskeri

Hos Seatrout Guide Fyn kan vi arrangere og planlægge alle de ønsker du måtte have til en firma fisketur eller til et fiske event. Er du mere til en drengetur eller et polterabend så er vi helt friske på at følge jer sikkert  i havn og med en rig oplevelse til evigt minde.

Vi tilbyder fiskeri fra kutter, hvor du kan fange fladfisk – torsk eller makreller på jeres firma fisketur eller i kan leje en hel Put and Take fiskesø hvor alle kan slappe af og se hinanden på lige fod under andre omstændigheder end den normale arbejdsgang i virksomheden.

Firma fisketur – Fiske events – Teambuilding med fiskeri

Netop en firma fisketur kan få alle medarbejderne til at være på lige fod med hinanden uanset stilling og udannelse. Seatrout Guide Fyns  uddannede fiskeguider hjælper alle medarbejderne igennem dages udfordringer med fiskeriet og de prøvelser der måtte komme på fisketuren.

Det kan være en stor udfordring for mange at rører en levende fisk for at tage krogen ud og slå den ihjel efterfølgende. Vores  guider hjælper alle igennem sådanne oplevelser og en rensning af fisken og efterfølgende klargøring til grillen  giver altid store smil og høj latter hos de ansatte.

Når i booker en firma fisketur eller et fiske evnet , så kan det forgå i hele Danmark( vi er også klar uden for Danmark )  og vi har stor erfaring i at gøre sådanne events til en sjovt og minderig oplevelser for alle medarbejderne.

DSC 5261.weber .mad
foto@Niklas Albrechtsen
DSC0842
foto@Frederik Laks Lorentzen

Vi tilbyder alt fra grill – bålmad – friskbrygget kaffe – sandwich – eller til den helt store kulinariske madoplevelse med profesionelle kokke , der server et udsøgt måltid præcist hvor i måtte ønske det .

Firmaets sommerfest – Teambuilding -Firma fisketur

bålmad

 

Vi hjælper kort sagt med alt til din firma fisketur

 • Vi står for bookning af fiskekort – båd – fiskesø m.m
 • Madlavning
 • Undervisning af alle medarbejderne
 • Rensning af fisk
 • Vi kan arrangere bustransport til og fra fisketuren
 • Bookning af hotel – hytter  eller shelters i det fri
 • Fotografering under jeres event

Vi står klar til at lave et tilbud til jeres næste firma fisketur 

Giv en kort beskrivelse af jeres ønsker og vi vil fremsende et tilbud på jeres livs fisketur med medarbejderne i firmaet 

Send os en e-mail her 

Husk at vi meget gerne tager billeder til dit event , så alle minderne og de sjove oplevelser kan vises frem i frokoststuen eller på kontoret.

En Kommentar

 1. Mathias Sarma

  Vi er et entreprenør firma der rigtig gerne vil ud på en en båd eller kutter og fange nogle fisk med stang. Vi er omkring 15-20 mand. Hvad har I af muligheder til dette?

  Mvh Mathias Sarma

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.