IMG 11051

Kender i ikke det med at have fornemmelsen af at det du har gang i, ikke virker som det rigtige?

Sådan havde jeg det her til morgen. Jeg vågnede ved at vækkeuret ringede i nat og måtte bare hurtigt af sted til kysten.  Jeg havde planlagt en meget tidlig morgen tur til mit favorit rev, revet hvor jeg har haft mange gode morgentimer. Jeg ankom til p-pladsen ved 3.15 tiden, og hvad blev jeg mødt af? Der var en anden fluefisker som var i gang med at gøre klar. Det var da lige godt s….. tænkte jeg!!!

Jeg røg hurtigt ud af bilen og i wadersene, jeg havde lige monteret min pattegris, da ved kommende gik forbi mig. Han stoppede op med spørgsmålet, hvilken vej er den billigste ned til vandet? ØHhh ned over marken og lige frem, fik jeg lidt overasket sagt? Ja jeg er ikke herfra og har aldrig fisket på pladsen, sagde han. Jeg fik ham guidet ned til vandet, samt lige fortalt lidt om området. Puuha tænkte jeg, så lykkes det alligevel at være den første på revet 45 min før vand skiftet. 😀

Nu stod jeg så der på mit favorit rev med den perfekte vind, med de perfekte lys forhold, top tunet i hovedet og spejdende ud over vandet lagede jeg fluen ud igen og igen. Da jeg var kommet 45 min på den anden side af vandskiftet, fik jeg den tanke, har du valgt rigtig i dag? Pjjjsst selvfølgelig sagde jeg til mig selv flere gange, men jeg kunne simpelthen ikke få tanken om at stå stille på et rev ud af hovedet. Det der plejer at virke rigtigt og give fisk på en tidlig juni morgen, virkede for mig helt forkert. Jeg mærkede intet, og havde for meget energi i kroppen til at stå stille. Nej nej tænkte jeg, jeg skal have nogle meter i benene og det skal være på en anden plads! Så mig løbende op til bilen for ikke at spilde tiden, ja det har sku nok set sjovt ud for en, der ikke fisker. 😀

Den nye plads:

Her var jeg den første, og skyndte mig i vandet. Tog 15- 20 kast og så var der bud efter grisen. Men ak den smuttede! Såådan tænkte jeg, det her er det rigtige! Jeg havde snakket med en fiske kammerat om pladsen i går morges, hvor han mistede en 3+ kg.IMG_1096

Ca. 10 kast efter var der igen bud efter grisen og denne gang slap den ikke, en pæn sølvfarvet Hø blev landet. Jeg skød hurtigt et billede til SaltFly Fyn drengene for lige at markere, jeg var stået op :-D. Tilbage i vandet hurtig igen. Man skal huske at holde sig til når havørrederne er på reje rov. Fluekast på fluekast, skråt, vinkel ret,  og på langs af kysten gav efter en 20 min. tid en fisk mere. Jeg stod nu med smilet på læben og tanker om plads skiftet.  Vandet holdte 14 grader, vinden sagde 5 m/ sek fra NV. Kan man kalde det sommer? Nej, men det er stadigt kanon forhold for en ivrig og sulten kystfluefisker 😉 Og mon ikke at jeg gennemgår strategi/ teori og plads skiftet fra til morgen engang til, her i løbet af ugen. 😉

Hvis i stiller spørgsmålet om hvor pladsen er? Så er det Snave strækket på Hindsholm.

Tight LinesIMG_1098

Ruben

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.