Gammel.dansk .Lystfisker

Gammel Dansk og Seatrout Guide Fyn indgår samarbejde

Gammel Dansk til alle lystfiskere

Der er mange fisketure og jagtture der starter med en lille en til halsen når jagten skal begynde sammen med vennerne. 

Gammel Dansk er i den grad en af de små dramme der indtages på fisketure og den bruges ofte, når der skal fejres en god fisk der er landet, eller når man mødes med nye venner ved fiskevandet. 

Det er med stolthed at Seatrout Guide Fyn har indgået et samarbejde med Gammel Dansk om at sikre hyggen og traditionerne på fisketuren.

Når lystfiskeren skal nyde en lille skarp genstand til at få varmen på eller til at bryde isen når nye venskaber opstår i naturen.

Så er Gammel Dansk et sikkert valg. 

Gammel Dansk har fået en ny variant  tilsat rålakrids og honning der er halvt så bitter, som den originale udgave og den er en fryd for ganen når den nydes i naturen. 

 

“Gammel Dansk Halvbitter er en ny måde at drikke Gammel Dansk på – for som navnet antyder, så har vi skruet lidt ned for bitterheden. Til gengæld har vi tilføjet et ekstra skud smag i form af honning og rålakrids, som giver et sødt modspil til den velkendte bitre smag”

gammel.dansk

Samarbejdet betyder hygge med Gammel Dansk

Under alle kurser og på alle guidninger vil du blive mødt af Gammel Dansk, hvor du får mulighed for at få smagt på den nye variant.

Vi vil sammen med Gammel Dansk Halv Bitter tilbyde alle vores kunder en lille skarp til ganen når vi mødes, eller når vi skal bryde isen eller fejre den smukkeste fisk og oplevelse i fællesskab. 

Ingen fisketur uden hygge og her rammer Gammel Dansk plet hver gang !

En Kommentar

  1. Gert Schønberg

    Det var en fantastisk god start på vores kursus “aflæsning af kysten”

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.