Skærmbillede 2015 10 20 kl. 20.45.41

Endnu engang blev jeg bedt om at levere varen til et nyhedsindlæg på Danmarks Radio under vejrudsigten. Dette indlæg skulle dreje sig om geddefiskeriet og hvor Hr & Fru Danmark kunne opleve denne fisk.

Altså det drejede sig ikke om at lære hvordan man fanger gedden, men mere om hvordan den lever og hvordan Danmarks ikke fiskende  befolkning med selvsyn selv kunne se og opleve denne fisk.

Ingen indslag på Danmarks Radio uden fisk , så der var pres på fra første telefonopkald fra Anders Lifland der er manden bag kameraet .

Uanset hvordan man har det sådan en morgen , så bliver den bare lige 200% bedre , når man er sammen med en så dygtigt og sjov mand som Anders Lifland , der eneste opgave er at følge en og film de sekvenser , der skal sammenklippes til et indlæg.

12118638_10153068002151262_5735662279550535331_n-2
DR1 bedste Filmmand Anders Lifland og Fiskeguiden Niklas Albrechtsen – foto@jørn Ungstrup

Hvordan dagen gik kan du se i dette indlæg fra Danmarks Radio

 

2 kommentarer

 1. Henning Kaspersen

  hvor i landet er dette sted ? kunne godt tænke mig at prøve at fiske samme sted. mvh. henning

  • Niklas Albrechtsen

   Hej Henning
   Der findes masser af søer og moser rundt omkring i landet og til flere af dem kan man faktisk købe gæstekort/ dagkort.. En anden mulighed er at at udforske de rolige partier af en å, her vil gedden også opholde sig og være mulig at fange. Dette sted er ikke anderledes end så mange andre steder , men hvis jeg fortalte hvor det var, så ville det bliver totalt overrendt desværre. Derfor vil jeg ikke fortælle hvor stedet er 🙂
   Håber du har forståelse for mit skæve svar .)
   Hilsen Niklas Albrechtsen

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.