Blog

Hardy Ultralite MTX Fluehjul anmeldelse
30
okt 2017

Hardy Ultralite MTX Fluehjul anmeldelse

Hardy Ultralite MTX Grejanmeldelse

Hardy vandt i kategorien ” Bedste nye Fluehjul ”  på Efttex messen i sommers og med dette nye fluehjul sætter Hardy sig hårdt i toppen af lækre og lette fluehjul på markedet.

“Sponseret indlæg “

Test af det nye Hardy Ultralite MTX i Mörrum

Jeg har nu haft dette fluehjul til test i snart 3 måneder og jeg må sige at Hardy igen sætter sig på tronen , som et firma der ikke bare følger udvikling med de indtager i den grad toppen af grositer der laver lækre nye innovative produkter.

Hardy Ultralite MTX modellen er et højspole fluehjul, hvor man har fjernet mest muligt materiale for at reducere vægten uden det er på bekostning af styrke og holdbarhed.

Personligt er jeg helt vild med hjulet der pga højspoleformatet minimere at linen krøller, imens bremseskruen på gavlen er særdeles nem at betjene selv med kolde og våde fingre og du kan med farvekodningen se hvor hårdt eller løs bremsen står placeret. Det er en stor fordel under fight af fisk og du slipper for at lave trækprøver , for at se hvor stram bremsen står når du går og fisker.

Hybrid konstruktion

  • Hjulet et en ” Hybrid” konstruktion hvor man har brugt både carbon og aluminium for at holde vægten nede men samtidigt øge styrken i hjulhuset´s gavl.
  • 360 graders farve for justering af bremsen
  • Carbon Fiber disc bremse system

Jeg har nu testet hjulet på laks i Mörrum og på de fynske havørreder og tilsat lidt for meget saltvand og hjulet har ingen svage sider vist.

Jeg er særdeles tilfreds med fluehjulet.

Hardy Ultralite MTX Grejanmeldelse

Hardy Ultralite MTX: Årets bedste nye fluehjul

At det tilmed er et hammer fedt design hvor Hardy har formåret  at tænke innovativt i brug af materialer og til slut formår at lave et så smukt fluehjul gør bare fiskeglæden og glæden ved sit grej meget større.

Hardy Ultralite MTX kommer i 3 størrelser

Model 3/4/5 med en vægt på kun 122 gram

Model 5/6/7 med en vægt på kun 142 gram

Model 7/8/9 med en vægt på kun 167 gram

Vejledende pris  3299- 3699,- Dkr

 

 

0 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.