Lars Kyhnau

Havørred dag på Fjord & Bælt i Kerteminde

Dette arrangement er overstået 

Du betaler ved indgangen , men det er vigtigt at du medbringer din kvittering, om du modtager på e-mail 

Kom til Havørred dag på Fjord & Bælt og oplev certificeret fiskeguide og instruktør Niklas Albrechtsen fortælle gode tips og tricks , om hvordan du fanger flere havørreder og hvordan du finder de gode fiskepladser på kysten.

Niklas vil på powerpoint vise og forklare dig hvor de gode pladser er på kysten. Det drejer sig om at finde de steder hvor du kan træffe havørreden, når den bevæger sig langs kysten…

Find de steder hvor havørreden stopper op ( (80%) pladser , så slipper du for at fiske vand over , hvor chancen for fisk er langt mindre…  

 

Niklas driver firmaet SeatroutGuideFyn og arbejder til dagligt i grejbutikken Go-Fishing i Odense.

Tjek længere nede på siden , hvem der også er træffe på Fjord & Bælt denne dag .. 

 

 En hel dag i selskab med DK’s sportsfisk nr. 1. Lørdag d. 29. oktober 2016  kl. 13-16

 

Der er et meget begrænset antal billetter til dette arrangement .! ( 50 stk )

Billetprisen er 110 kr for voksne og 50 kr for børn som giver adgang til hele Fjord & Bælt centeret , men det er vigtigt at du booker din foredragsbillet til salen, da der kun er plads til 50 personer.

Du kan på dagen møde følgende personer, som alle vil svare på dine spørgsmål og give dig et par hemmeligt tips og tricks du kan tage med hjem.

Bestil din billet direkte her 

NB. Skriv – Navn samt DK’s sportsfisk nr. 1. Lørdag d. 29. oktober kl. 13-16

Husk at medbringe den kvittering som du modtager ..

Tilmeldig dig SeatroutGuideFyns Nyhedsbrev og få 20 % rabat til denne dag i Kerteminde eller til en anden dag sammen med din familie.

 

Der er et meget begrænset antal billetter til dette arrangement .!

Kun 20 ekstra billeter tilbage 

Billetprisen er 110 kr for voksne og 50 kr for børn som giver adgang til hele Fjord & Bælt centeret , men det er vigtigt at du booker din foredragsbillet til salen, da der kun er plads til 50 personer.

Du kan på dagen møde følgende personer, som alle vil svare på dine spørgsmål og give dig et par hemmeligt tips og tricks du kan tage med hjem.

kl.13.00 – 14.00

Er der mulighed for at snakke og hygge med både Lars Kyhnau-Jesper Andersen -Mr Alive og Niklas Albrechtsen

Her kan du hører om deres fiskeri og stille dine spørgsmål om grej – teknikker  m,m og du kan naturligvis købe lidt forskelligt på dagen.

kl. 14.00 – 14.15 

Oplev på nærmste hold hvordan havørrederne bliver fodret i vandet

kl. 14.45 – 15.30 

Niklas Albrechtsen afslører under sit fordrag i salen , hvordan du finder de bedste fiskepladser på kysten. Dette foredrag vil få dig til at se kysten med helt nye øjne og tilmed efterfølgende giver dig langt mere succes på kysten..

 

 Kl 16.00 Lukker Fjord & Bælt 

 

 

Lars Kyhnau Lars _Kyhnau

Er manden der de sidste par år har fanget langt flere havørreder end alle andre.

Lars Kyhnau er mest kendt for sine flotte fotos af havørreder og sine unikke undervandsoptagelser af fisk der hugger og følger hans agn. Savage Gear fik øjne op for Lars og han er i dag deres frontfigur på kysten, hvor han tester nye grejer på den fynske havørred.

Lars Kyhnau vil på dagen have en lille stand hvor du kan se hvilke grejer han bruger og du kan sikkert få en god snak med ham omkring det effektive kastefiskeri fra båd som han dyrker med stor succes.

Du kan se mere til Lars Kyhnau Her

 

 

 

 

Jesper Andersenjesper

Certificeret fiskeguide og fluebinder der foruden guidninger tilbyder de meget populære
bombarda kurser hos Go-Fishing .

Jesper er nok en af Fyns mest alsidige lystfiskere ,som dyrker kystfiskeriet efter havørreder så snart tiden tillader det.Jesper arbejder hos Go-Fishing til dagligt og han fiske både med spin og med flue. Netop denne kombination giver Jesper mange fisk hvert eneste år og han er kendt for, at have de bedste bombarda tips og trick i lommen.

Mød jesper som vil vise sig sine bedste metoder til at fiske med bombarda og de mange forskellige setups til dette fiskeri.

Du kan se mere til Jesper her 

 

 

 

Jesper Alivejesper

Oplev også den populære fluebinder Jesper ”Alive” og se ham binde en Alive flue.

Jesper er et kendt ansigt på Fyn og især når snakken falder på fluebinding og effektive kystfluer. Jesper Alive har været med i mange år og er en af de få der i den grad har sat sit præg på nutidens fluer og måder man binder fluer på.

At han tilmed er en meget inspirerende  fluebinder der kaster om sig med tips og tricks til fluebindingen , så er han også en lystfisker der kan give dig et par gode råd med på vejen denne dag.

Du kan følge MR Alive her 

 

 

 

Niklas Albrechtsen niklas-5

Er til dagligt ansat i Go-Fishing og har igennem mange år stået for butikkens kurser og guidninger. Nu har han startet sit eget firma ved siden af Go-Fishing ,hvor han med firmaet SeatroutGuideFyn afholder kurser og fordrag.

Her giver han folk de rigtige værktøjer der skal til at få langt mere succes med deres fiskeri , når de ser kysten med helt nye øjne og derved ved hvor de bedste pladser på kysten er..

 

 

 

 

Tilmeldig dig SeatroutGuideFyns Nyhedsbrev og få 20 % rabat til denne dag i Kerteminde eller til en anden dag sammen med din familie.

 

 

Vi ses på Fjord & Bælt i Kertemide

 

Hilsen

Lars Kyhnau

Jesper Andersen

Jesper Alive

Niklas Albrechtsen

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.