29a7 211c 89c7 dbed

Det er med stor stolthed at jeg nu kan fortælle jer, at der en rigtigt flot havørredfilm på vej fra området omkring Assens. 

I efteråret 2015 fik jeg Udvikling Assens samt repræsentanter fra Assens kommune til at stikke fingeren i jorden og se markedsføringsmulighederne med helt nye øjne, når vi snakker lystfiskerturisme der rejser lagt for at fiske havørreder.

Assens er i den grad perfekt for lystfiskere, da hele området er fyldt med gode fiskepladser til alle årstider og i alle vindforhold.

Det tog ikke lang tid før Assens kommune tog en beslutning og indgik et samarbejde med SeatroutGuideFyn med det ene formål, at skabe en fiskefilm fra området, der skal bruges til at trække endnu flere turister til området .

Assens kommune blev hermed den første kommune på Fyn, som har fået produceret deres egen fiskefilm omkring havørredfiskeriet..

At dette unikke filmprojekt kunne lade sig gøre på så kort tid, var aldrig sket uden sponsore til projektet, som på den ene eller anden måde har bidraget og bakket projektet 100 % op.

Der skal derfor lyde en stor tak til til følgende samarbejdspartnere 

Havørred Fyn 

Go-Fishing 

Udvikling Assens

Assens kommune 

Denmark Outdoor Fishing Lodge på Helnæs

Sinatur Hotel Gl. Avernæs 

Statister & Filmhold

Vi fik besøg af 2 rigtige dygtige fluefiskere fra Norge ( Christoffer Løvås  samt Vidar Kristiansen),som i de sidste 5 år er kommet fast på Fyn 1 uge om foråret og 1 uge om efteråret. Uden deres dygtighed og ikke mindst deres store vilje til at kæmpe time efter time, var de med til at at få de nødvendige skud i kassen.

 

 

 

Filmhold 

589b-b941-cc05-4d6a

Frederik Laks Lorentzen indehaver af firmaet  Inwaders Media var manden der fulgte vores fodspor i både regn og blæst. Selv kl 5.00 om morgen hvor regnede silede ned stod han (næsten klar) med højt humør og øjet klisteret til sit kamera.

Frederik er en yderst kreativ filmproducent med øje for de små vigtige detaljer. Klipning og redigering af filmen er i Frederiks hænder og i kan godt glæde jer..

Se flere af de film som Frederik har lagt ud på sin side her  
11933382_10153594568301151_4853993208395137310_n

 

 

 

 

 

Ingen fiskefilm uden flotte billeder fra en drone og her  findes der igen dygtigere end Peter Andreas Christensen

Peter har i den grad øje for detaljer og det som der skal til for at lave fiskefilm, som vi andre kun tør drømme om at medvirke i.. Peter ejer firmaet  Kokkaffe Conglomerate der producerefiskefilm mm.

Både Frederik er Peter er på mange måder unikke og det viser sig i deres innovative og kreative vinkler i deres film på smukkeste vis.

At de begge er gode venner smitter i den grad af på vi andre og løfter hele oplevelsen i projektet højt op over Helnæs.

Se en af de nyeste film som Peter har produceret til GetAway Tours her 

 

 

 

Det samlede hold til fællesfoto i Helnæs Bugten

29a7-211c-89c7-dbed

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.