DSC 0100 2

 

Der har i 2015 været meget travlt med Guidninger, Kystkurser, Kast og div. ture på SeatroutGuideFyn.

Her på  SeatroutGuideFyn er jeg utroligt glade for den store opbakning der har været, når der har været nyt på programmet og  i samme omgang takker jeg alle de læsere og kursiter som jeg har truffet indtil nu.

I år bliver ingen undtagelse. Der er allerede mange nye tiltag på programmet, og der kommer meget mere nyt i nærmeste fremtid her på siden!

Derfor spår vi 2016 til at blive et år med endnu mere run på, hvor vi forhåbentlig vil få mange af jer derude med på vores arrangementer.

 

Derfor er det blevet tid til at udvide på denne front. Så vi fortsat kan yde den bedste service og det høje niveau som vi ønsker for vores kursister og deltagere på vores arrangementer.

Certificeret Fiskeguide Jesper Lindquist Andersen, er den nye ekstra mand som skal hjælpe til med at afholde flere fiskekurser og Guidninger Fyn.

Jesper som til daglig er at finde i Go Fishing i Odense, er allerede en meget aktiv Guide langs de fynske kyster, og køre også en hel del kurser i alt fra Fluebinding, Fiskeri på kysten og Gedder på flue. Jesper er en meget dygtig og aktiv fluebinder som hvert år binder rigtig mange flotte fluer. Både til hans eget fiskeri i ind- og udland. Samt til kunder, som lige mangler de sidste giftige mønstre i boksen, om turen går til kyst, sø eller å.

Lidt om Jesper:

Certificeret Dansk fiskeguide

Jesper hjælper dig hvad enten du er spinne-fisker eller fluefisker. Han har dyrket de fleste former for fiskeri og er manden der altid søger den store.. Han er at finde langs de Fynske Kyster i jagten på Havørred. Desuden har han de senere år, kastet den del tid efter både Gedder og Karper på Flue. Hvilket sidst har resulteret i ikke mindre end 2 nye Danmarks Rekorder i 2015. J

Jesper elsker at rejse rundt i verden i søgen på nye fiske eventyre. Jesper er en anerkendt turleder for fiskerejsebureauet GetAway Tours og har bl.a været på destinationer som Agentina, Alaska, Sverige, Norge, Grønland, British Columbia og U.S.A..

Jesper er manden der altid har et trick eller to til hvordan du kan optimere dit fiskeri. Jesper binder også hvert år hundredevis af fluer til kræsne kunder, og er altid klar til at give dig et flue-mønster eller to som kan give dig stram line på din næste fisketur.. .

image001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg Jesper  på de sociale medier 

Facebook

Instagram

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.