DSC 2825.Put and Take på Fyn Bedste Put and Take på FynPut and TakePut and Take FiskeriFiskeri i Put and TakeMidfyns Put and Take

Put and Take på Fyn – Bedste Put and Take på Fyn- Midtfyns Put and Take

Der findes mange Put and Take søer på Fyn , men vil du fiske i en Put and Take på Fyn der giver dig en naturoplevelse ud over det sædvanlige, så er det Midtfyns Put and Take ved Sallingelunde du skal besøge..

Denne flotte fynske Put and Take er på hele 55.000 M2 der er beliggende i de smukkeste fynske naturomgivelser og Put and Take søen er på det dybeste sted hele 13 meter dyb.

Vandkvaliteten i søen er i den absolutte bedste kvalitet og søen får sit friske vand fra undergrunden der sørger for et helt unikt vandmiljø til stor gav for både fisk og fugle der lever i og omkring dette klasse Put and Take vand på Fyn.

Dybden på vandet og det frisk vand betyder at søen og fiskene kan fiskes stort set hele året uanset om det er hedebølge eller frostvejr. Får vi en rigtigt vinter med meget frost , så lukker Poul ned for fiskeri pga af for meget is på søen, men det sker sjældent.

Denne sommer ( 2018) med 2 måneders hedebølge fiskede søen rigtigt godt netop på grund af det frisk vand fra undergrunden og det dybe vand.

Gå direkte til Midtfyns Put and Take hjemmeside lige her 

Put and Take på Fyn – Bedste Put and Take på Fyn- Midtfyns Put and Take

FB IMG 1508428546217
Et par timers fiskeri ved Midtfyns Put and Take – resten kom ud igen 😉

Put and Take på Fyn – Bedste Put and Take på Fyn

Midtfyns Put and Take

Jeg er  ikke i tvivl  om at du kan kan fange flere større fisk ” drømmefisk” på over 5 kg i andre Put and Take søer på Fyn, men hos Midtfyns Put and Take findes der altid en god portion af fisk fra 1 – 2 kg , med friske indslag af Regnbueørreder på 2,5- 4 kg i denne skønne fynske Put and Take på Midtfyn ved Sallingelunde.

Det betyder sjov for ungerne og de elsker Put and Take fiskeriet hvor de selv kan lære at fange .- lande og hjælpe hinanden med fiskeriet. Midtfyns Put and Take er helt perfekt til børn og unge der gerne vil løbe lidt rundt imens der fiskes med feks. powerbait efter søens gode spisefisk. Det er nemt at overskue arealerne for de voksne og det giver en god tryghed for forældrene og høj til loftet for børnene.

Put and Take på Fyn - Bedste Put and Take på Fyn- Midfyns Put and Take
Der skal kæmpes når de vilde fisk skal på land ved søen.

Husk at Put and Take fiskeri er noget for hele familien og børnene elsker når selv deres mor tager kampen op med regnbuerne i søen.

Som du kan se på billederne så kan man parkere direkte ved fiskevandet og straks påbegynde sit fiskeri, men husk at den som opsøger hele søen ofte for flere fisk , der står helt uforstyrret i flere dage..

DSC 2825.Put and Take på Fyn Bedste Put and Take på FynPut and TakePut and Take FiskeriFiskeri i Put and TakeMidfyns Put and Take
Sjov og ballade når mor er på usikker grund
midtfyns.put .and take
God og stabil bro hvor knægten passer på grejet i silende regnvejr, imens far sidder i tørvejr i fælleshytten.

Se mere om priser på denne Put and Take lige her 

Om du er nybegynder eller om du er en erfaren fisker , så venter der dig masser af gode og sjove oplevelser ved fiskesøen i Sallinge. Det gælder bare om at tage fri et par timer og nyde det gode vejr sammen med dine fiskekamerater.

En lille film fra Midtfyns Put and Take – En dag hvor DR 1 kom forbi
Skærmbillede 2018 11 06 kl. 17.01.31

DSC 2800
Tjek lige klarheden i vandet og nyd den lækre fælleshytte med grill med mere foran hvor ungerne fighter endnu en flot fisk fra søen.

Mine 3 bedste fiskemetoder i denne Put and Take

Hvilke metoder der virker bedst i denne smukke og glasklare Put and Take på Fyn er faktisk her du selv spiller en vigtig rolle. Er du mere til det afslappende fiskeri eller er du parat til at gøre en indsats ved at afprøve flere forskellige fiskemetoder på dagen , så vil du hurtig finde det som virker på netop den dag du besøger Midtfyns Put and Take.

Powerbait

Powerbait fisket på bunden med et forfang på ca. 1 , 5 meters længde som langsomt trækkes ind virker særdeles godt når vandet er koldt , men når vandet er lidt varmere så er min oplevelser at det powerbait der ligge stille i længere perioder fisker bedst. Jeg har ikke særlige gode erfaringer med flydende flåd og powerbait, men om det hænger sammen med at fiskene går og roder ved bunden og her får opmærksomheden på det lugtende powerbait, ja det ved jeg faktisk ikke. Men skal jeg vælge powerbait som min opsætning til mine drenge eller mig selv , så bliver det 100 % fra bunden af. Eller på et synkende bombarda der trækkes meget langsomt hjem igen med en oval pølse af powerbait monteret på en lille 3- krog.

Gennemløbs blink 

Noget af det mest effektive fiskeri i søen er små gennemløbs blink på 3-8 gram , der valser igennem vandet og ved spinstop rotere de væk fra fisken ( de ligner de flygter ) og her kan regnbuen ikke modstå dem og den hugger hårdt.

Selve fiskeriet med gennemløbs blink forgår ved at du går rund om søen og kaster i alle de små hemmelige hjørner med siv og bevoksning og på de pladser står fiskene  bare og venter på dig.

Kast gerne i vifteform og bevæg dig rundt i raskt tempo, så vil du hurtigt få kontakt til nogle fisk – Husk et godt foldenet til at lande fisken med , når du ikke kan nå ud til vandet .

Dette fiskeri er sjovt og hammer effektiv.

Fluefiskeri 

Fluefiskeriet er helt fantastisk i denne Put and Take og her spiller sigtbarheden og vandkvaliteten en meget stor rolle for netop dette unikke fluefiskeri i søen.Fordi kvaliteten af vandet er så god , så er der mange naturlige byttedyr i vandet og det kan ørrederne lide. Det giver dig mange nye og spændende muligheder med fluestangen og vigtigst af alt , så giver det dig mange fisk.

Stort set hele søen rundt er det nemt at kaste med flue og der er meget få ting du kan hænge fast i, uanset om du er nybegynder eller er en mester inden for fluekast.

Prøv at kombinere dit fiskeri med fluestangen lidt oftere , så vil du næsten have fangst garanti på selv de sværeste dage.

Her kan du købe det  rigtige grej til fiskeriet

Foldnet der får din fangst på land – Kan købes her 

Powerbait – finder du lige her 

Gennemløbs blink der fanger flere fiskDem finder du lige her 

POWERBAIT

 

 

Få en masse brugbar viden i denne lille  film omkring Put and Take fiskeri

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.