tangsnarren foto 1

Tangsnarren – Kystflue til Havørred

Jesper Andersen tryller igen med en ny og lækker kystflue, der i den grad indeholder flere spændende elementer i fluebindingen . Men vigtigst af alt så er det en kommende killer til kystens havørreder, når du fisker med flue i jagten på sølvtøjet.. 

 

tangsnarren-foto-1

Her får du opskriften på en lidt anderledes kystflue.. Tangsnarren er en kystflue, som især fisker godt over ålegræs og i fjordene. Fluen imitere en Tangsnarre, som er en lille fisk som ofte lever nær bunden over det lidt lavere vand. Denne kystflue er dog en flue som kan imitere mange andre småfisk som lever derude på havørredens jagtrevir. Den brune farve som her bindes imitere desuden også rigtig fint en kutling. Fluen er monteret belastning i form at kuglekædeøjne, som giver fluen en rigtig fin gang i vandet, og ikke mindst under stop i indtagningen imitere at fluen flygter mod bunden.

tangsnarren-foto-2

Materialer til fluen:

Krog: Ahrex light stinger # 4

Øjne: Kuglekædeøjne str. M – Sort

Krop: Whiting Spey Hackel – Tan/Brun/Hvid/Gul

Flash: Fl. Gul og Kobber

Front hackel: Grizzle Marabou – Tan

Finish: Vandfast sprit makør i Brun

 

Se bindevideoen på kystfluen herunder og kom godt i gang.

Tangsnarren – Kystflue til Havørred

God fornøjelse

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.