Blog

VISION ULTRA LIGHT NYMPH SKYDELINE
17
apr 2018

VISION ULTRA LIGHT NYMPH SKYDELINE

VISION ULTRA LIGHT NYMPH SKYDELINE

Vision,Skydeline,VISION ULTRA LIGHT NYMPH SKYDELINE,Vision Nymph,Grejanmeldelse,

Jeg har prøvet de fleste skydeliner , men intet slår denne Vision skydeline i holdbarhed og performance under dit kystfluefiskeri. Min lette Hardy Zephrus SWS klasse 5 fluestang når helt nye højder med denne skydeline og kontrollen under kastet og under indtagningen er helt formidabel.

Det er sjældent at jeg bliver så begejstret for en coatet skydeline og slet ikke når vi snakker om skydeliner til brug på kysten. Jeg vil til enhver tid vælge den monofile skydeline fremfor en coatet udgave. Faktisk så har jeg udtalt at coatede skydeliner er til gamle mænd der fisker i “krybesporet” på kysten – de unge og de hurtige vil have monofile skydeliner.

Nu er jeg kommet i tvivl med mig selv efter jeg nu har prøvet denne Vision Nymph skydeline de sidste 3 måneder.

“Sponseret indlæg “

 

vision.nymph.skydeline

VISION ULTRA LIGHT NYMPH SKYDELINE

Fordelen ved denne coatede skydeline fra Vison er uden tvivl at den på ingen måde laver kludder, når du skyder din line afsted ud over vandet. Det er faktisk kun lykkedes mig 2- 3 gange at lave lidt kludder, der kunne ordnes på 3 sekunder , da den kun hang med en løkke i første skydeøje. Med en mofil skydeline sker dette mange gange i løbet af en dag og man skal ofte bruge meget tid på at klare dette bøvl med linekludder.

Som du kan se på min linekurv så ligger Vision Nymph skydeline sig helt perfekt i bunden af keglerne og det betyder at der er fuld kontrol over skydeline hele dagen uanset vind og bølger. Det bliver pludselig en ren fornøjelse at fiske med en super tynd skydeline.

Vision Nymph er så tynd at den minder om en monofil skydeline , men du opnår helt nye højder for kontrol under kastet og indtagningen og ikke mindst når du fighter fisk. Om jeg mister 2-5 meter i mit kast betyder intet i forhold til alle de problemfrie fiskedage jeg har fået med denne skydeline. Vison Nymph skydeline 

Et lineskift fra monofil til en coatet skydeline er med denne Vision skydeline noget jeg ikke vil fortryde.

Info 

Skydelinen er 28 meter lang og med en tykkelse på blot 0,58 mm incl coatning og med minni loops , der nemt kobles sammen med dit skydehoved.

Har du mod på at få en succes oplevelse med en skydeline der giver problemfrie dage på kysten , så skal du købe denne coatede skydeline fra Vison.

Du kan købe den her 

Ps. Denne line er oprindeligt slet ikke tiltænkt som skydeline , men som en flueline til let nymphefiskeri …!

 

Go-Fishing Seatrout Master Academy Kursus

 

5 comments

Vagn

Egner den sig til en #7 stang?

  Niklas Albrechtsen

  Hej Vagn
  Nu har jeg prøvet på både #5 & #6 og jeg vil helt sikkert sige at det også vil spille max på din klasse 7.
  Det er en ren fornøjelse at fiske med …

Kenneth

Hvis det er en alm flueline til nymfe fiskeri , er der så ikke en klump i den ene ende ? Mvh Kenneth

  Niklas Albrechtsen

  Hej Kenneth

  Nej der er ingen klump på linen 😉 lyder mærkeligt men den spiller altså bare max – jeg er meget overbevist om at denne skydeline sidder på mit fluehjul længere end nogen anden model ..
  Hilsen Niklas

chr nilsson

Hvordan er slidstyrken på dobbelt træk delen da den er coated? Opst har ca 140 timers fiskeri pr 5 meter. Så det ville være rart at vide. Mvh ckn

Leave a reply