IMG 1042 e1433854604513

Der kan godt fanges havørreder på kysten om dagen i juni. Især på gråvejrsdage, og man kan jo ikke sige andet end at vi har, jo ikke haft super mange solskins dage endnu. Vandtemperaturen ligger stadig og roder på 10-12 grader, og dermed er det stadig muligt at ramme et godt fiskeri på dagene med gråvejr. Men jeg vælger altid uanset vejret at bruge min fiske tid på tidlig morgen, aften/ nat fiskeriet.

Jeg valgte for et par aftener siden at tage den spontane aftentur på en solskinsdag med ingen vind. Jeg ramte pladsen og var klar til vandskiftet lige da solen var på vej ned. Og ganske som før oplevet kom Havørrederne ind da lysets sidste time var begyndt, jeg mistede først en pæn halv meters fisk. Og her tænker man, ejjj for den da, skal det nu være en af de aftener. Men jeg fik hurtigt lagt linen ud igen og fik taget et par træk i linen da fluen blev kraftigt stoppet. Jeg var ikke i tvivl, den fisk her var en af de gode.

Hvor fedt at det er på min nye Sage Salt #5 tænkte jeg. Prøv en 5’ er, du vil ikke fortryde det 🙂

IMG_1061
61 cm og 2,75 kg fynsk sommerfisk….

Der er mange gode teorier på hvordan man skal gribe juni måned an, og jeg kan kun anbefale at bruge tiden på at læse på det. For det kan hjælpe en til at finde fisken i denne lidt utidige måned, som både kan byde på sol og regn. Fisk morgen, aften, nat og du vil få nogle skønne timer ved vandet, muligvis med en god fisk.

 

Gør også dig selv den tjeneste også at besøge nogle af de 10 bedste fynske nat pladser i løbet af sommeren 🙂

 

Vi ses forhåbentlig derude et sted i sommerens løb.

Ruben Jepsen

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.