Myten om Marsvinet - Spiser den Havørrreder

Afholdt !- Vi kommer med nyt og meget større event i 2019 

Du inviteres hermed til en dag hvor alt går i fisk

DSC 3554

Alt om kystfiskeri og Fiskepleje på Fjord & Bælt

10 MARTS FRA 10.00 – 14.00

Afholdt !- Vi kommer med nyt og meget større event i 2019 

Du kan besøge os fra 10.00 – 14.00 , men du kan komme præcist når det passer dig.
Vil du kun bruge en time , så gik forbi efter den tidlige morgentur på kysten og fortæl om din fangst 🙂

Arrangementet er gratis når entreen er betalt til Fjord & Bælt 

IMG 1874

Lørdag d 10 marts  2018 slår Fjord & Bælt i Kerteminde igen dørerne op til en dag hvor alt handler om kystfiskeri og Fiskepleje.

Seatrout Guide Fyn og Fjord & Bælt inviterer alle der har interesse i kystfiskeri efter havørreder og fiskepleje herunder vandpleje af vores naturlige vandløb til en spændende dag i de smukkeste omgivelser på Fjord & Bælt .

Du må meget gerne tage dine børn med – der er masser de kan kikke på imens du får svar på dine spørgsmål.

Når du denne dag besøger Fjord & Bælt i Kerteminde vil du møde en række af de dygtigste lystfiskere der vil dele ud af deres viden og tips og tricks, som  du kan tage med hjem og udnytte i dit eget fiskeri. Du vil møde nogle af de mest dedikerede folk der kæmper din og min sag for et bedre vandmiljø for vores fisk og vores børns fremtid.

Denne dag vil du på Fjord & Bælt kunne bevæge dig rundt imellem alle faciliteterne og nyde de mange og spændende flotte fisk der findes på Fjord & Bælt imens du frit kan få stillet dine mange spørgsmål til en perle af de absolutte bedste folk.

Du kan få svar på alle dine spørgsmål lige fra kajakfiskeri – filmproduktion – GoPro udstyr- Vandløbspleje- Fiskepleje – Fisketeknikker- Fluebinding – Fiskeguider- Bombardafiskeri.

 

Kort sagt så vil du kunne få svar på alt , hvad du går og tænker på !

Alt om kystfiskeri og Fiskepleje på Fjord & Bælt

Som perler på en snor får du her de folk som du kan møde på Fjord & Bælt den 10 marts fra 10-14. Ved at tjekke de enkelte profiler ud , så kan du forberede dine spørgsmål hjemme fra , så du ikke glemmer at få svar på nogle af dine spørgsmål.

Disse dygtige og meget kompetente folk vil stå placeret rundt omkring på Fjord & Bælt centret ved hvert deres bord, så du kan se deres udstyr m.m.

Arrangementet er gratis når entreen er betalt 

Tilmeld dig nyhedsbrevet her , så går du ikke glip af noget 


Vi glæder os helt vildt til at se dig denne dag på Fjord & Bælt i Kerteminde

 

Jack Schultz

“Spin & Flue – Gone Fishing Fyn”
Jack Schultz

Jack er uden tvivl en af de bedste og mest ihærdige lystfiskere der findes på Fyn. Jack vil denne dag fortælle dig hvorfor det er så vigtigt at fiske med både spin og flue ( Det giver langt flere fisk ) men tag en snak med Jack , så vil du i fremtiden fiske med både flue og spin , når tiden er den rette..

Jack er en del af teamet Gone Fishing Fyn der laver fiskefilm , hvor de fortæller om de enkelte fiskepladser og hvordan du skal fiske dem.

Har du spørgsmål til dette eller bare noget helt andet , så tøv ikke med at tage en snak med Jack Schultz , han vil kunne hjælpe dig og give dig de svar som du søger.

Du kan se et afsnit med Jack fra Gone Fishing Fyn her 

Jack på Facebook – det finder du her 


Søren Knabe

“Vandløbspleje”Søren Knabe

Sørens er en af de mest dedikerede vandløbs folk der findes på Fyn og han er uden tvivl skyld i ,at både du og jeg kan fange havørreder på kysten og i åerne. Sørens hjerte banker for de fynske bække , hvor han som formand for Vandpleje Fyn holder styr på de mange små og store projekter, hvor der ligges tonsvis af gydegrus ud.

At søren er en dygtigt lystfisker kan ingen være i tvivl om , men de fleste kender ham bedst for det store og hårde arbejde som udføres weekend efter weekend , for at vi alle sammen får sundere vandløb med naturlige fisk til vores fremtidige fiskeri.

Har du spørgsmål til vandpleje og restaurering af åer og bække , så tag en snak med Søren Knabe, da han vil give dig rigtige svar.

Har du selv lyst til at give en frivillig hånd med en weekend, så tilmeld dig hos Søren på Fjord & Bælt.

Læs mere om Vandpleje Fyn her 

Du kan følge Søren her på Facebook 


Thomas Graversen

“Kajakfiskeri-GoPro-Film -YouTube-Fiskeri med tobis”

Thomas Graversen

Thomas er nok Danmarks største Youtuber inden for fiskeri , hvor han har lavet hundredevis af film med tips og trick , som han glædeligt deler ud af til sine følgere på kanalen.

Thomas er tilmed vært på programmet Gone Fishing Fyn og ikke mindst så har han afprøvet et hav af forskellige fiskekajakker, som du kan høre mere om på denne dag.
Har du spørgsmål til det at lave gode fiskefilm m.m med dit GoPro kamera , så kan Thomas give dig en masse gode råd til , hvordan du kan gøre dine egne film langt bedre.

Vil du lære hvordan du fisker med Gulp tobiser efter havørreder , så vil han helt sikkert kunne give dig de fif  der skal til, så du selv kan fange fisk på denne metode.

Har du spørgsmål til hvordan du tager bedre fiskebilleder i fremtiden , så er Thomas en dygtigt fotograf der kan fortælle dig en masse om det at tage billeder.

 

Vil du følge ham på Facebook så finder du ham lige her 


Kenneth Giese Hejnfelt

“Fluebinding “Kenneth Giese Hejnfelt

Lever og ånder for fluebindingen og denne dag på vil Kenneth sidde med sit fluestik og binde flotte og realistiske rejefluer og fiskeimitationer, der vil få fiskene på Fjord & Bælt til at slikke sig om munden.

Kom og se Kenneth binde disse effektive og livlige kystfluer og lær fra en fluebinder, der har høstet stor ros og anerkendelse fra nogle af de bedste fluebindere i verden.

Har du ideer eller spørgsmål til fluebindingen , så tøv ikke med at snakke med Kennet da han deler livligt ud af sine erfaringer og sine tips og tricks.

Kenneth fisker langs de fynske kyster , men du skal være meget heldig for at finde ham på kysten med flex på klingen, for han vil hellere sidde foran sit fluestik med tråden strammet op.

Du kan følge Kenneth på Facebook lige her 


Chris Gregers Hallingchris

“Natfiskeri-Bevar de forhadte vandløb- “

Chris er manden der lever om natten med sin fiskestang og han kan fra maj til september lige et spøgelse pga den manglende solkulør på kroppen.

Chris har uden tvivl knækket koden til at få mest succes i de mørke timer. Han har 100 % styr på hvordan strømmen skal være før at det kan betale sig at fiske i mørket.

Lær fra mesteren selv og få de tips og tricks som du mangler for at få succes i mørket på dine egne fiskepladser.

Chris er en af bagmændene bag de “Bevar de forhadte vandløb” der på Facebook har næsten 15.000 følgere , der alle kæmper for et rent og naturligt vandløb i vores natur. Selv de mindste bække og vandløb er vigtige for naturen og Chris vil meget gerne fortælle dig hvorfor selv de mindste vandløb er så vigtige for os alle.

Du kan følge Chris på Facebook her 


Jesper Lindquist Andersenjesper

“Bombardafiskeri & Fiskeguide”

Jesper Andersen er certificeret fiskeguide og har afholdt et utal af fiskekurser med bla bombardafiskeri på kysten som sit speciale. Jesper har styr på alle deltaljerne for at få den perfekte opsætning , så du undgår problemer under dit bombardafiskeri. Han har prøvet de fleste bombardaflåds typer og er i dag nede på ganske få modeller i sit eget fiskeri og han ved hvornår det ene fisker bedre end det andet .

Få de bedste tips hos jesper hvis du vil have styr på dit bombardafiskeri her under forfang – stanglængde – fluer m.m

Kunne du tænke dig at høre hvordan livet er som fiskeguide året rundt , så tag en snak med Jesper når vi ses på Fjord & Bælt .

Du kan finde Jesper Andersen på Facebook lige her 


Niklas Albrechtsen

“Aflæsning af kysten – Firma og hobby hånd i hånd”Den magiske sommeruge til havørreder

Denne dag vil du også møde Niklas  der ejer Seatrout Guide Fyn og som på blot 2 år har fået en fornuftigt forretning op at køre med guidninger og flere forskellige kurser på kysten og i udlandet.

Niklas har igennem mange år undervist i fluefiskeri efter havørreder på kysten , men de nyeste kurser er i dag baseret på at kursisterne skal lære at “Aflæse kysten ” så de hurtigt og effektiv kan finde og fange flere havørreder på kortere tid. Disse kurser er blevet så populære at de fleste er udsolgte lang tid før de afholdes .

Du kan læse mere om disse kyst kurser her 

Niklas vil på dagen giver dit et par eksempler på korrekt aflæsning af kysten via et par fotos og vil ligeledes svare på alle dine spørgsmål som du måtte have.

I dag er Niklas en del af Hardy Pro Team i Danmark

Hvis du vil høre mere om hvordan det er at drive egen virksomhed med 100% fokus på sin egen hobby, så vær ikke bange for at snakke med Niklas.

Du kan følge Setrout Guide Fyn på Facebook lige her 


Vi ses på

fjord Bælt

D 10 marts 2018

fra 10.00-14.00

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.