havørred kursus

Havørred kursus -Et kursus der gør en forskel

At der er nogen der kan fange og finde en havørred på hver eneste tur de er afsted er ikke held , men en kombination af dygtighed og med en evne til at kende havørredens måde at færdes på langs kysten.

Denne viden og kunnen læres igennem mange års intens fiskeri , hvor der er brugt tusindvis af fisketimer på alle årstider med et utal af  o-ture i bagagen. Når du har nået dette punkt , så skal du holde styr på dine erfaringer på de enkelte pladser og omsætte dem til succes på de rigtige årstider.

DSC_1156.new

ALT DETTE HAR VI GJORT !

Det har været hårdt og nedslidende og til tider meget frustrede, når en masse andre havde succes med deres fiskeri uden at jeg havde det mindste syn af en havørred i kikkerten.

Jeg kan roligt sige, at havde jeg  haft den viden som jeg har i dag, så ville mit fiskeri den gang sidst  i 90´erne været formidabelt.

Desværre så måtte jeg kæmpe mig frem i blinde helt frem til omkring 2010 , før jeg fik fundet den rigtige vej og dermed kunne lande langt flere fisk på kortere fisketid.

Et fiskekursus den gang , hvor jeg fiskede i blinde og til tider var på randen af en depression , ville jeg med glæde havde betalt en månedsløn for.. Jeg har faktisk været på flere kurser igennem tiderne , men jeg fik bare ikke forståelsen og nøglen til selv at kunne aflæse vandet og måden havørreden skulle fanges på. Det betød at disse havørred kurser var super hyggelige , men jeg fik bare ikke det jeg søgte i den sidste ende..

Jeg fik masser af brugbare information om grej , liner, biologi og fiskepladser men jeg manglede det rette værktøj til selv at finde de bedste og mest hotte fiskepladser hurtigt og effektivt.

Når du læser mine tanker, så er jeg sikker på, at du også tænker ! denne situation minder mig faktisk om selv. 

Du kan nu vælge at gøre noget, for at bryde dine egne dårlige vaner og manglende resultater.

Havørred kursus -Et kursus der gør en forskel

Fortsætter du lige frem så vil du intet lære og du vil fiske i blinde og famle dig i mørket i din søgen på det held, der vil give dig en havørred i ny og næ.

Vælger du derimod at bremse op og trække vejret dybt og booke dig et havørred kursus her hos Seatrout Guide Fyn ,så vil jeg garantere dig at du vil mærke en forskel på dit fiskeri og dine fangster kort tid efter kurset.

Det som du lære på et havørred kursus her hos Seatrout Guide Fyn er kort sagt, alt det du har behov for at få den nødvendige viden omkring fiskepladser nye som gamle pladser. Du lære at forstå hvordan en havørred opføre sig på kysten og ikke mindst hvordan de trækker i det område du fisker i.

4 Havørred kurser hos Seatrout Guide Fyn

AFLÆSNING AF KYSTEN KURSUS

Et Havørred kursus , der lære dig at aflæse fiskevandet på en dag, så du altid kan finde de bedste pladser på kysten.

GO-FISHING SEATROUT ACADEMY MASTER KURSUS

– Et Havørred kursus der lære dig hele pakken på blot 2 dage

BOMBARDA KURSUS

-Genvej til langt flere flere havørreder på spin

GUIDET FISKETUR PÅ KYSTEN – FÆLLESTUR

Du kommer med rundt på nogle af de bedste pladser på Fyn og lære dem at kende og hvordan de skal fiskes.

Du lære at aflæse vandet inden du begynder dit fiskeri på pladsen.

Morten_Ramsgaard_-Jensen-600x400

Når du kan aflæse vandet / kysten som du står ved og præcist kan se hvor du har størst chance for at træffe havørreden , så kan du hurtigere fiske det rigtige sted ( det kalder jeg for 80 % pladser ) fremfor at bruge din energi og tid på de dårlige og lige gyldige områder ( dem kalder jeg for 20 % pladser )

Det betyder at du bliver lige så dygtig som en god havørred fisker i åén ,der ved hvor havørreden stopper op og hvor den nemmest kan fanges.En dygtig å fisker spilder heller ikke sin tid på 20 % pladserne , men går udelukkende efter de hotte og sikre 80 % pladser i åen.. Netop denne metode kan sagtens bruges og overdrages til  kysten og det er den ” hemmelighed” der har givet mig så meget succes i mit eget fiskeri siden 2010.

Et Havørred Kursus der giver dig det du søger

Du kan her på Seatrout Guide Fyn vælge imellem 4 havørred kurser, som alle vil give dig masser af brugbar viden og læring der vil give dig langt mere succes i dit eget fiskeri.
Du kan læse meget mere om de enkelte havørred kurser her på siden.

Disse 4 typer af Havørred kurser / ture  er meget populære hos både nybegynderne der vil lære noget hurtigt og effektivt , men kursuserne er ofte stærkt besat med ” gamle ” erfarene havørred fiskere, der bruger alt for meget tid på at fange en enkelt havørred.

Fangsten sker ofte uden at have forståelsen og den rette viden til hvorfor fisken huggede lige her på pladsen ( de fisker i blinde og får succes på held )
Det ville glæde mig meget , hvis vi hos Seatrout Guide Fyn  må give dig den viden og  succes som du mangler i dit fiskeri.

Hilsen
Niklas Albrechtsen
Seatrout Guide Fyn

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.