DSC 6144.simms .bishop.hoody banner

Denne nye trøje fra Simms er ikke bare varm – den er skabt til lystfiskeren i waders.

Dette indhold er sponseret, men hos Seatrout Guide Fyn er du sikker på at du kun får ærlige ord med på vejen. 

Vi tester produkterne og kommer med vores egne personlige bedømmelser og skriver med egne ord hvordan produktet er. 

Simms Exstream Bicomp Hoody

Simms Exstream Bicomp Hoody er en højt isolerende jakke, der beskytter for vind og vejr og som Simms har udviklet til at bruge under sine waders. 

Jeg har testet trøjen i 3 måneder ( den kolde periode ) og jeg er blevet så glad for trøjen, at den kom med på skiferien også ..

DSC 6156

Denne Hoody Trøje fra Simms er som sagt tiltænkt til at have under sine waders, så du opnår den ultimative isolering på fisketuren. 

Simms Exstream Bicomp Hoody er lavet af Prima Loft Gold isolering, der bibeholder hele 90 % af sin isoleringsevne i våd tilstand.

Det betyder at du ikke skal være bange for at blive våd under en ufrivillig dukkert eller en pludselig regnbyge. 

Trøjen er lavet med ventilerende Fleece Strech paneler der giver dig mulighed for at komme af med den overskydende varme, når du går langt eller når solen giver dig for meget varme.  

Disse ventilations paneler, der strækker sig langs ærmerne og ned langs siden, er ligeledes med til at give dig den bedste bevægelsefrihed under fiskeri. 

Lynlåsen der er centreret midt på trøjen åbner op for fuld ventilation og lettere af og påklædning. 

Når trøjen bæres under sine waders, så er kroppen isoleret perfekt og skulle du have behov for at dække dit hoved for vind, så vil den vindtætte og varme hætte give dig følelsen af at være foran kaminen. 

Den lette strech fleece på trøjens nederste 1/3 del, er med til at give dig et slankere udsende og du slipper for unødig kondens og fugt på kroppen. 

Simms Exstream Bicomp Hoody ydre stof er en let vandafvisende polyester som nemt klare en regnbyge. 

Indbygget puls varmer ved håndledet og en praktisk brystlomme til en mobiltelefon, giver jakken det sidste finish til brug på fisketuren. 

Materialer

Upper: 100% nylon – 20d pre-baffled fabric w/C6 DWR;Lower: Toray® Karuishi – 100% polyester – 188 gsm w/C6 DWR, anti-microbial; Insulation: PrimaLoft® Cross Core Gold – 75 gsm fill rate; Lining: 100% polyester

Jeg giver den bedste anbefaling af dette produkt til dig der vil have den bedste isolerende trøje til brug under waders. 

Mine 3 månederes test – selv på en skitur med familien har ikke givet mig anledning til at finde fejl eller mangler……


* Den blå model som er den flotteste kan dog godt blive lidt beskidt, når den bruges meget i lange perioder. Men det er vel også sådan en rigtigt lystfisker skal se ud tænker jeg…

 

Hilsen Niklas Albrechtsen 
 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.