IMG 0888

Hornfiskene drøner ind på vores kyster i øjeblikket.

I går var jeg en tur forbi Go- Fishing for at handle lidt ind til sommerens varme vejr. Jeg havde i den forbindelse taget min ældste søn Viktor med, og selvom han sammen med mig er kommet i forretningen mange gange, så var der noget helt specielt ved det besøg i går. Viktor opdagede nemlig alle de store fisk der er afstøbninger af i loft og på vægge, ja vi var dårligt kommet ind i butikken før han sagde ” Se far, en stor Haj ”. Og så var vi ligesom i gang 😉

 

Robin kom os i møde og selvom der var mange mennesker og travlt i butikken tog han sig tid til at vise Viktor den store Mako haj som hænger oppe i loftet, samt de flotte Sail Fish der hænger på væggen. Den slags service og kunde pleje tager jeg sku hatten af for, Viktor fik da også lige IMG_0861spurgt ham, har du fanget en haj? Ja, svarede Robin, og det var noget der gav store øjne på knægten. Nå men vi kiggede os lidt om i butikken mens jeg ventede på at Robin svejsede en løkke på mit skydehovede.

Og jeg fandt også frem til lidt lir, som lige skulle prøves, men hvad gør man med en dreng som snart fylder 3 år og er fuld af krudt, og som har fået så mange indtryk og fiske historier fra Robin?

Jeg skulle jo gerne ind og prøve den trøje? Ja stille vil han jo ikke sidde! Så kom Henrik såmænd lige og tog ham i hånden, kom her lille mand, se hvad vi har her. Bum! Ja det kalder jeg overskud! Jeg fik prøvet str. på trøjen, men drengen havde ikke planer om at vi skulle hjem for nu var han jo udstyret med en fiske stang og der var fisk i baljen som kunne fanges med den magnet, der fungerede som krog 😀 Det gik ikke være end at jeg fik overtalt sønnen til at vi skulle hjem.

Hele vejen hjem i bilen hørte jeg ikke om andet end store hajer og næb fisk (det sidste er en Sail Fish), så da vi kom hjem blev jeg enig med mig selv og moren om at, nu var knægten nok moden til at få sin egen fiske stang, der var jo planlagt en Hornfiske tur til i dag.  Og som sidste år havde jeg bare tænkt at vi bruger min stang, men nej jeg skyndte mig at ringe ud i butikken for at få dem til at gøre et stangsæt klar til mig med indpakning osv. jeg ville først kunne være der, lige inden lukke tid. Da jeg endelig kom ud i butikken var sættet pakket pænt ind. Stang med hjul og line. ”Perfekt”

Dagen gik og vi fik sovet lidt. Næste morgen ”i dag ” vågnede familien og efter vi havde fået lidt morgenmad, skulle vi lige have overstået det med ” Mors dag” gave 😉 , glem aldrig det når i vil ud og fiske!

Og så kom vi til det !

IMG_0886Viktor fik sin gave og han var ikke til at skyde igennem, nøj hvor var han stolt 🙂 Moren sørgede for madpakken og vi strøg af sted til vandet. Vi fik fisket, jeg stod for kastet og Viktor for ind spinding. Vi fik også set de mange tanglopper som sprang rundt på stenene og Hr. og Fru And der lunede sig i solen og til sidst men ikke mindst det vigtigste man skal huske, hyggen med madpakkerne 🙂 Når man har så unge børn med kan man for at undgå bund hug, bruge silketråd i stedet for kroge.IMG_0890

Så gør det nemlig ikke noget at tempoet på hjulet ikke er så højt, samt at man ikke kommer til at bremse/ rette på barnet hele tiden, det hjælper til med at holde motivationen ved dem i lidt længere tid af gangen 😉

 

Desværre blev det ikke til fisk denne gang, men mon ikke vi er til at finde ved vandet næste weekend igen 😉

IMG_0889

 

IMG_0908

 

 

 

 

 

Stang sættet som jeg investerede i til Viktor kan ses her.

 

God fornøjelse, håber i får nogle dejlige fiske turer med jeres familier og venner mens hornfiskene er her.

Se denne lille fiskefilm fra dagen med den nye fiskestang

 

K&B

Ruben

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.