SAMLET PROFFER

Det er med stor stolthed at vi på SeatroutGuideFyn kan fortælle ,at nogle af Danmarks absolutte bedste og stærkeste havørred fiskere kommer på besøg her på siden og at du får lov til at være med lige der hvor det hele sker…..

En gang om måneden det næste års tid vil du som læser af siden få mulighed for at få artikler fra  de “tungeste ” drenge når vi snakker om havørred fiskeri samt fluebinding på højeste plan.

Ens for alle vores gæstebloggere er at det er deres vinkler og syn på fiskeriet , som vi får lov til at dele med jer når i besøger vores hjemmeside..

SAMLET_PROFFER

 

Der vil komme artikler om fluebinding og Step By Step fra landets bedste fluebindere , som alle har tilbragt tusindvis af timer bag stikket og ikke mindst ude ved kysten, hvor fluerne er testet maksimalt på de stærke havørreder.

Du kan læse artikler omkring flyderings fiskeriet efter kystnære havørreder – kastefiskeri fra båd med spin og flue og tips til hvordan du selv laver fede fiskefilm med dit eget Gopro.

Vi får en af de hårdeste drenge i natfiskeriet til at give råd og vejledning omkring fiskeriet i Lillebælt og listen af bloggere er slet ikke slut endnu, så du kan roligt glæde dig til en masse inspirerende artikler og gode råd til at fange endnu flere havørreder selv derude på kysten..

En af Danmarks bedste  indenfor fiskefilm  og fotografering af fisk og naturbilleder vil komme med gode råd omkring flotte fiskefotos og naturbilleder fra dine fisketure.. Er der en lille fotograf gemt et sted bag din fiskebeklædningen, så får du her tips og tricks til at få de bedste billeder af dine fangster.

Dette tiltag med gæstebloggere vil betyde langt bredere og endnu bedre indlæg , som du får helt gratis når du besøger SaltFlyFyn.

Der vil til hver gæsteblogger komme en kort præsentation af denne ,inden de selv får lov til at fortælle dig om det de brænder for..

Tilmed får du alle de relevante link´s til den enkelte blogger, så du kan følge dem på deres egne sider..

Listen er lang, men du kan på nuværende tidspunkt glæde dig til følgende profiler , der vil byde ind med spændende artikler der helt sikkert vil rive dig rundt i strandkanten og ikke mindst hjemme ved fluestikket…

Vi i SaltFlyFyn glæder os helt vildt til disse spændende indlæg fra vores gæstebloggere…

Hvis du vil være sikker på ikke at gå klip af disse artikler, så kig forbi siden så ofte du kan.. Vi vil naturligvis dele alle disse indlæg på de sociale medier , men hvor ville det dog være ærgerligt at misse bare et enkelt indlæg fra disse “proffer”

SeatroutGuideFyn Gæstebloggere

 

Morten Jensen  – Følg ham her Eller her på YouTube

Morten Jensen

Thomas Hansen –Følg ham her eller her på facebook 

Thomas Hansen

Allan Overgaard-Følg ham her

Allan Overgaard

Chris Halling –Følg ham her

Chris Hallin

Kern Leo Lund-Følg ham her

Kern Leo Lund

Rune Westphal-Følg ham her 

Rune Westphal

Lars Kyhnau Jensen-Følg ham her

Lars Kyhnau Jensen

Frederik Laks Lorentzen-Følg ham her eller her hvor du kan nyde Frederik´s flotte film

Frederik Laks Lorentzen

Claus Eriksen – Følg ham her eller her på hjemmesiden for Go-Fishing

Claus Eriksen

Kent Andersen “stripperkongen “- Følg ham her på Facebook eller på hjemmesiden her

Kent Andersen

Jesper Alive Petersen – Følg ham her

Jesper Alive Pedersen

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.