4457 002f b040 21aa

Efter et par dages fravær fra kysten ( bortset fra en guidning) så var jeg i den grad blevet overtændt … Den sidste uges tid er det væltet ind med rapporter på sms og ikke mindst på de sociale medier ,som man ikke kunne åbne  uden at der stod en “heldig” lystfisker med en flot fisk i favnen..

Dette ville jeg naturligvis gøre kunsten efter i går aftes …!

Havørredfiskeri – de store trækker ind i fjorden lige nu…

Odense fjord har i den senete tid kastet mange flotte fisk af sig og det gav mig kuldegysninger ,at jeg totalt har misset fjordes tidlige gode fiskeri , hvor store blanke trækkende fisk styrer mod åen..

Så planen var i den grad klar ,da jeg kørte tidligt afsted til et lille rev i inderfjorden hvor meldingerne var meget gode.. Ja meldingerne var gode men efter en lille rask gåtur på 15 min , finder man så ud af at vandet nu var blevet for lavt til denne plads selvom alle mulige vandstandsprognoser påstod det modsatte..

Ind i bilen og afsted til det næste rev i fjorden selvom revet faktisk ligger noget længere ud i fjorden, men det burde holde fisk når de andre kaster fisk af sig.. Det eneste krav er dog at der skal være list strøm, men det er der jo altid sådanne steder..

Ved ankomsten til fiskevandet skulle der bare gå 1 min , før jeg så den første fisk springe helt fri af vandet bare 5 -8 meter fra land…. Den fik en ordentlig omgang med fluerne – forfra – bagfra og fra siden og alle tænkelige indtag , men fisken gad bare  ikke hugge på fluerne……

Jeg vil ikke bruge så meget mere tid på at fortælle de små detaljer om resten af turen men jeg vil dog godt give et part liner , når jeg nu er kommet i gang med dette blogindlæg.

Fra kl 21-24 så jeg mange fisk helt ude af vandet hvoraf de fleste var langt uden for kastehold , men der var et par enkelte fisk der var tættere på land, men der stod jeg bare langt fra da jeg endelig have parkeret mig på den bedste plads ude på revet.. De måtte med andre ord komme til mig hvis de ville noget..

Jeg vil påstå at jeg har set 2-4 fisk som med stor sikkerhed var  et godt stykke over de 4 kg , men jeg manglede bare 40 meter for at kunne nå dem med fluestangen…. I min iver for at skrive dette indlæg fik jeg vist aldrig nævnt at der intet strøm var på pladsen , men det ville der komme kl 23.30 når strømmen ville vende ( hvorfor var der ikke en spinnefisker på pladsen ..? ) eller endnu bedre hvorfor fisker man selv kun med flue…? Nå det er altså en helt anden historien ..

 

Da klokken blev et stykke over midnat og regnen begynde at pisse ned og der stadig ikke var kommet træk i vandet, så opgav jeg fiskeriet for denne aften..

Fik jeg slet ingen fisk…?

Jo jeg tabte en lille fisk og fik et par små torsk 😉

Men hvorfor skriver jeg sådan et “fangstløst ” blogindlæg …? jo det er meget nemt at fortælle hvorfor..!

Nu ved du også at de store fisk er på vej igennem fjorden og du har med den rette vandstand og den rette strøm i vandet rigtig gode chancer for at få en stor sommerfisk på krogen. Selvom det ikke blev til det vilde fiskeri så er det helt fantastik ,at se så store fisk derude og ikke mindst nyde de flotte live billeder vi får printet ind på nethinden når dagen bliver til nat…

Har du lyst så kan du få de bedste pladser til natfiskeri helt gratis lige her

 

Måske vi ses ude i fjorden en af de næste par dage…?

Hilsen Niklas

4457-002f-b040-21aa

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.