Skærmbillede 2015 07 01 kl. 21.46.23

Som certificeret fiskeguide vil jeg gerne give dig nogle gode råd til natfiskeriet i juli efter havørreder. Du får til sidst i filmen nogle af Fyns bedste pladser til at dyrke både fiskeri i dagtimerne samt de bedste pladser til natfiskeriet.
Du får også lidt informationer om at vælge det rigtige udstyr og du får de gode tricks med selvlysende perler mm….

 

Selvlysende perler

Køb dig en lille pose selvlysende perler og prøv selv denne effekt der til tider afgør om du får succes eller ej.Jeg har aldrig oplevetSkærmbillede 2015 07 01 kl. 15.15.47 at en perle har “skadet fiskeriet” men der har bestemt været mange dage, hvor de har skaffet mig en fisk eller 2 om natten.

Køb en pose her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 MAGIC HEAD

Prøv at smid en af disse dansende hoveder på en af dine tobisfluer eller på en børsteormsflue, så skal du se en gang i vandet på MAGIC HEADdine fluer som du ikke tidligere har set.. Dette lille fif kan få selv den sløveste havørred til at reagere vildt og voldsomt.

Prøv selv at teste dem

 

 

 

 

 

 

Pro Softdisc

Er en lille gummi plade som du kan binde direkte på din fluen eller tråde den på dit forfang og trække den ned til fluen.. Effekten af P5140115denne lille 12 mm smarte silikonedisc er ikke uden betydning i sommernatten… Den skubber mere vand og giver mere ballade til din flue uden at overdrive denne effekt. En sort børsteormsflue med denne disc monteret er mere end bare giftig… Farven er totalt ligegyldig ,så om den er rød -gul-blå-orange spille ringen rolle for fiskeriet, da det er effekten med at skubbe vandet som giver lidt ekstra plask i overfladen der får havørreden til at kaste sig over fluen…

Tjek dem ud her

 

 
God sommer til jer alle..
Hilsen Niklas Albrechtsen

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.