GTI juletrae

GTI Juletræ Kystflue

Er en kystflue med masser af historier og end endnu flere oplevelser i form af fights og smukke fisk på samvittigheden. Jueltræet blev oprindeligt opfundet af steen Ulnits i begyndelsen af 80érne og efterfølgende tog Claus Eriksen den op til en revurdering.

Det betød at det originale mønster  som Steen Ulnits havde lavet , blev omstruktureret i moderne tale til den lang flottere udgave ,som fik navnet GTI juletræ af Claus Eriksen.

Jeg  tilføjede i 2016 selv lidt ændringer som gav “min flue” af juletræet  navnet Pink Spring Kystfluen, der også gav godt med fisk.

Du kan se og læse om min egen version her  

GTI Juletræ Kystflue

 

gti_juletrae
Bornholmer skønhed taget på GTI Juletræ af Claus Eriksen

Er en klassisk kystflue til det kolde vand i vintermånederne, men prøv den gerne på en forårsdag eller i det sene efterår hvor der er lidt gang i vandet, så vil du blive overrasket over den aggresivitet havørrederne formår at give til denne GTI version af juletræet.

Når vi snakker om fiskeri på dybere vand eller i høj sø hvor bølgerne slår ind på kysten og der kan forekomme lidt uklart vand, så er det vigtigt at binde GTI Juletræet med den rigtige type af materialer. Her er halen-bindetråden samt front hacklet bundet i materialer med floucerende effekt der gør fluen meget mere synlig for fisken.

Det har vist sig at de kystfluer der er bundet med floucerende effekter kan give en lang højre og bedre fangst statistik end samme flue bare uden floucerende materialer.

Binder du fluen i Mirage Mylarrør , så bliver fluen endnu mere dødbringende for havørreden. Mirage Mylarrør synliggøre fluen langt mere end det almindelige Mylarrør.

Jeg håber at du selv får lyst til at tage denne flue op igen og at du får den afprøvet i det kolde vand. Vi er 6 mand der drager til Bornholm i februar og her har jeg bundet 10 stk. GTI Juletræer i str. 2 samt str. 4.

Ingen med respekt for sig selv drager 4 dage til Bornholm for at fiske havørreder uden denne vinterflue ( vinderflue)

Bindeopskrift 

Krog:Ahrex Nordic Salt 110 Streamer str.  2-6 

Hale: Pink FL. Marabou 

Krop: Mirage MylarRør 

Front Hackel : FL. Pink Mallard

Øjene:Kuglekædeøjne size M Sølv

Bindetråd: UTC Fl.Red 

 

Har du lyst til al læse om nogle flotte fisk fanget  på GTI juletræet så læs dette indlæg fra Bornholm 

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.