Hardy jet switch

Hardy Jet Switch Serien

En serien der i den grad giver valuta for pengene 

“Sponsoreret indlæg”

Efter snart 2 års fiskeri med denne serie af Switch stænger , må jeg indrømme at jeg er blevet meget imponeret over de egensskaber denne serie indeholder.

Jeg har fisket med en 11 fods klasse 8/9 udgaven langs  Mörrum´s bredder og netop disse forhold med en mellem stor å tilsat tusindvis af træer og buske har sat sine spor på mig og den måde jeg fortæller om denne serie.

Da jeg prøvende stangen første gang på græs blev min oplevelse god , men ikke på den måde , hvor du bare bliver revet omkuld af ren begejstring. Stangen kastede fint og specielt ved et overhånds kast kunne den sagtens lægge linen langt og præcist ud, men stænger skal bare tilsættes vand, for at få den bedste oplevelse af stangens egenskaber.

Dette skete en sommerdag i juni ved Skjern Å , hvor jeg for første gang fik spændt stangen op med en line og lidt vand som linen kunne hæfte på..

Da må jeg indrømme at denne Hardy jet serie gav mig et slag i mellemgulvet …!

jet-switch-sintrix

En stangserie til små 4500,- kr der i den grad kunne kaste og spænde linen så godt på både korte og længere distancer ,uden at der skulle kæmpes for at holde liv i kastet.

Jeg blev så imponeret at jeg faktisk ikke bare måtte eje en , men jeg fandt det nødvendigt at have 2 nøjagtigt ens stænger opsat til at fiske i Mörrum det følgende efterår. Hvorfor man vælger 2 ens sæt er måske lidt tosset, men da prisen på denne stang næsten er 1/2 pris i forhold til langt dyre modeller, så følte jeg ikke det var så vild en udskrivning.

På den måde kom jeg tilbage til Mörrum med mine 2 Hardy Jet tvillingesæt  og her kunne jeg virkelig nyde denne serie fra Hardy.

Jeg valgte at have et sæt med en flydende line og en Polyleader  i synk 2 samt et sæt med en Sink 3 og en Polyleader sink 5, så jeg på den måde kunne fiske det samme vand af på 2 forskellige måder hurtigt og effektivt.

Her oplevede jeg hvordan denne Hardy Jet serie kunne arbejde og hjælpe mig under alle mulige forhold langs åen, hvor det til tider kunne være svært at kaste med flue.Om det galt den synkende line eller den flydende udgave, så blev det bare en meget positiv og let måde at kaste time efter time , selvom fiskeriet ikke spillede for ret mange langs åén.

Hardy Jet serie er en serie af hurtige og lette fluestænger der gør fiskeriet til en ren fornøjelse , uden at det er nødvendigt at skulle bruge 7-8.000 kr for at få en stang for livet.

Mörrum Fight i Pool 17 i mørket med Hardy Jet
Mörrum Fight i Pool 17 i mørket

Normalt er jeg jo ikke typen der vælger at fiske med det billigste ( man tro jo altid det dyreste er det bedste ) men jeg må indrømme at jeg er blevet meget imponeret over det som  denne serie af Switch stænger indeholder til prisen.

Hardy Jet Switch serien

3M er teknologien bag Hardy Jet serien og de har formået at bibeholde og styrke klingerne i forhold til traditionelle kulfiberklinger.  SINTRIX® 330 teknologien  giver klingen helt op til 30 % mere styrke.

Jet 11 fod #6/7 vægt 137 gram

Jet 11 fod #7/8 vægt 142 gram

Jet 11 fod #8/9 vægt 146 gram 

Hardy Jet Switch stængerne er bygget i Hardy´s høje kvalitet og finish fra top til bund.

Har du lyst til at læse mere om denne stanserie, eller hvis du som jeg bare må eje en , så kan du finde den her 

Hardy Jet Switch serien

Er en let og meget behagelig stangserie at kaste med og under mit fiskeri i Mörrum fik jeg testet stang med både små og store havørred fluer i mørket. Her oplevede jeg den store fordel i en hurtig switch stang, der kunne magte de lidt for store fluer. Min Hardy Jet kaster fortrindeligt med Vision ACE Switch kittet og her vil den mindre erfarne fluefisker , få en stang med et line kit der i den grad gør det legende let at fiske under svære forhold.

Jeg finder denne stang serie rigtigt god til både lakse og havørredfiskeri , hvor man ikke gider løbe rundt med en stor og tung 2-hånds fluestang.Om det er Skjern å – Varde Å -Karup Å eller som jeg ved Mörrums åén så kan denne serie bruges mange steder og til hver sin årstid.

Sommerfiskeri eller efterårsfiskeri med Hardy Jet vil give dig jetlag og svævende fornemmelser i dit fiskeri.

Hilsen Niklas Albrechtsen.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.