IMG 2295 e1513717022107

Havørred Guide på Langeland- Meerforelle Führer Langeland

SeatroutGuideFyn byder velkommen til Rene Voltelen der skal guide kunder på og omkring Langeland 

Rene Voltelen har fisket på Langeland efter havørreder i mange år og er som en af de få  nu tilflyttet til Langeland, for at kunne dyrke dette fiskeparadis mere intens  end alle andre.Rene kommer oprindeligt fra det Sønderjyske område, men Langeland trak så meget i ham at både familien og Rene måtte flytte til dette fiskeparadis..

Når du skal bruge en havørred guide på Langeland ,så får du nok ingen der har fingeren mere på pulsen end Rene Voltelen , da han kun bor 150 meter fra en af de bedste fiskepladser på Langeland.Det betyder også at han gæster sit fiskevand 2-3 gange om ugen og derfor ved han hvor og hvornår fiskeriet er godt.

Fiskeriet på Langeland kan i perioder være rigtigt godt og der ses hvert eneste år store og flotte fangster fra netop Langeland med glade lystfiskere placeret bag en drømmefisk af en havørred. Igennem de sidste par måneder har Rene haft rigtigt godt fiskeri med mange havørreder med mange fisk over det normale fynske gennemsnit.

At en mand kan fange så mange fisk i perioder , hvor andre dygtige fiskere fanger minimalt af fisk , viser hvor dygtig og lokaltkendt Rene Voltelen er på Langeland når snakken falder på havørreder.

fiskeguide-langeland
Rene med typisk vinterfisk fra Langeland

Rene er en meget alsidig fisker og han har styr på både fluefiskeri – spinnefiskeri -kajakfiskeri og flyderings fiskeri rundt omkring øen og vigtigst af alt, så ved han hvornår det kan betale sig at komme ud på vandet. Langeland er ikke kun kendt for sine havørreder men også for et af de få steder hvor du endnu kan fange en kysttorsk direkte fra land med både flue og spin.

De gode fiskepladser ligger som perler på en snor og det kan være svært at beslutte sig for hvilke pladser der skal dyrkes på de forskellige årstider. At Langeland ligger så sydligt  giver øen nogle store fordele om vinteren , hvor saltbalancen er noget mindre pga. det mere ferske vand fra Østersøen og det betyder rigtigt godt vinterfiskeri efter havørreder på Langeland.

Havørred Guide på Langeland- Meerforelle Führer Langeland

img_2295
Rene Voltelen sammen med glade kunder på Langeland

Langeland har et fantastisk fiskeri om vinteren og i det tidlige forår , hvor de blanke fisk søger områder med en mindre salt promille eller områder med dybt vand tæt under land. Her kan Rene hjælpe med at finde de gode fiskepladser på Langeland og en guidning med Rene vil indeholde lokalkendskab og vejledning omkring hvordan fiskevandet skal fiskes korrekt for at øge chancerne.

At Langeland kun er små 13 km bred giver mulighed for, at finde læ og skifte plads lynhurtigt selvom du opholder dig i nord eller syd, så ligger den ene gode havørred plads som perler på en snor og Rene  kender dem alle…

En fiskeguide på Langeland med den korrekte viden og even til at lære fra sig og tilmed finde de gode og aktuelle pladser på Langeland – Det får du hos Rene Voltelen som er nu er tilknyttet SeatroutGuideFyn som fiskeguide.

Rene taler flydende Tysk og Engelsk så kunderne fra nær og fjern kan få den rigtige oplevelse når der bookes en fiskeguide på Langeland , når sølvtøjet skal findes med spin eller flue.

Rene ved hvornår fiskeriet topper og skal du være sikker på den bedste oplevelse når du fisker på Langeland , så skal du have en snak med Rene.

Rene tilbyder følgende som guide

Rene guider både 4 og 8 timer hvor der fiskes på pladserne , men har du  lyst til at blive guidet til en masse nye fiskepladser på hele øen, så tag en rundvisning  på 8 timer hvor der ikke fiskes..!
JA det er måske ikke det normale at gøre, men tænk hvor mange gode pladser du kan lære at kende på bare 8 timer sammen med Rene Voltelen som guide..!

Uanset hvad du vælger som kunde, så får du høj faglig service og ikke mindst den rette viden , når du booker vores havørred guide Rene på Langeland eller Tåsinge..

fiskeguide_langeland
Er der regnbuer på Langeland,så ved Rene hvor de træffes

 

Du kan kontakte Rene Voltelen her på Guide Profilen 

En Kommentar

  1. Arne Grynnerup

    Hej Rene. Jeg og min kæreste kunne rigtig godt tænke os at lære om havørredfiskeriet på Langeland, jeg kunne tænke mig at tale med dig om en guidet tur inden ret længe, så hvis du har tid vil jeg gerne kontaktes af dig. Det kan være på telf. Vh Arne Grynnerup.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.