Heaven on Helnæs

HEAVEN ON HELNÆS

Det er med stor stolthed, at jeg nu kan fremvise jer det færdige resultatet, af den havørredfilm, som blev filmet i området omkring Assens på Vestfyn her i foråret 2016.

I efteråret 2015 fik jeg Udvikling Assens samt repræsentanter fra Assens kommune til at stikke fingeren i jorden og se markkedesførings mulighederne med helt nye øjne , når vi snakker lystfiskerturisme der rejser lagt for at fiske havørreder.

Assens er i den grad perfekt for lystfiskere ,da hele området er fyldt med gode fiskepladser til alle årstider og i alle vindforhold.

Det tog ikke lang tid før Assens kommune tog en beslutning og indgik et samarbejde med SeatroutGuideFyn med det ene formål, at skabe en fiskefilm fra området , der skal bruges til at trække endnu flere turister til området .

Assens kommune blev hermed den første kommune på Fyn, som har fået produceret deres egen fiskefilm omkring havørredfiskeriet..

 

 

Jeg vil gerne ønske Assens kommune stort tillykke med det flotte resultat og ikke mindst det gode samarbejde vi har haft igennem projektet.. Hvis du vil hjælpe Assens kommune så tøv ikke med at dele denne film på de sociale medier …

Dine muligheder for lignende projekter

Sidder du som ansvarlig for markedsføring og med et ønske om at øge fisketurismen i dit område, så tøv ikke med at kontakte mig for ideer priser mm. Jeg er sikker på, at vi i fællesskab kan finde unikke og andre vinkler der passer ind til jeres behov og ønsker.

Netop videoer har hvis sig ,at være særdeles effektive til at markedsføre og tiltrække lystfiskere fra hele verden.

Der er kamp om at tiltrække fisketurister til alle kystkommuner og spørgsmålet er kun – Hvor længe tør du vente på at tænke i samme bane som Assens kommune……?

Skriv til mig her om dit projekt. 

Læs mere om hele projektet her 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.