Fishing Lodge Fyn logo illu wide blues

Seatrout Guide Fyn har længe drømt om at udvikle sig endnu mere indenfor guidning – kurser og ikke mindst at være en del af et unikt overnatnings tilbud til lystfiskere fra nær og fjern.

Seatrout Guide Fyn åbner Fishing Lodge Fyn

Dette er endelig lykkedes til fulde og året 2019 ser aldeles spændende ud, hvor netop fokus på lystfiskerturismen har  fået en gevaldig saltvandindsprøjtning med det nye videnscenter for lystfiskerturisme ved Assens.

Book direkte her på Fishing Lodge Fyn 

Danmarks flotteste og mest unikke Fiskelodge på Fyn

Seatrout Guide Fyn er gået sammen med Fiskekurser.dk og Broholm Slot med en vision om at skabe Danmarks flotteste og mest unikke Fiskelodge på Fyn

 

Fishing Lodge Fyn byder dig velkommen til Danmarks flotteste og mest unikke fiskelodge.

Tjek vores gode tilbud her 

 

Med mere end 50 års fælles erfaring med undervisning i fiskeri, afholdelse af kurser og mange tusinder af timers guidning i både ind og- udland i bagagen, har vi de bedste betingelser, for at skabe de rammer og ydelser som besøgende lystfiskere fra hele verden søger.

Kvalitet og professionalisme fra A-Z vil være i fokus for kunden, når de gæster den ultimative fiskelodge i Danmark.

Fishing Lodge Fyn vil ikke måle kundens succes i antallet af fanget fisk, men derimod vil en blanding af naturens store pakke, hvor Danmarks mest unikke fiskelodge, vinden, vandet, fiskeriet, dyrelivet og fællesskabet langs vandkanten, er med til at skabe den bedste fiskeoplevelse for kunden.

Fishing Lodge Fyn på verdenskortet med den bedste placering

 

Med Broholm Slots lokaler og omgivelser som base for den nye fiskelodge på Sydøstfyn, strækker historien sig helt tilbage til år 1326 og derfor vil dit ophold være indhyllet i en atmosfære, der ikke findes andre steder.

Med sådanne unikke rammer kan et nyt fiskeeventyr begynde, og selv H.C Andersen ville have skrevet om dette unikke sted og det havørred Eldorado der venter gæsterne.

Fishing Lodge Fyn er placeret få minutters kørsel fra de absolut bedste fiskepladser på Fyn. Med Tåsinge og Langeland ganske tæt på og med færgeafgange til helt unikke øer, er det den perfekte destination for lystfiskeren, som vil have mulighed for at fiske uanset vindretning og årstid.

Fishing Lodge Fyn kan dermed tilbyde lystfiskere fra hele verden 365 dages fiskeri, og med 360 graders havørredrevir vil alle dage blive gode fiskedage.

Fishing Lodge Fyn logo color

 

Fishing Lodge Fyn – en kvalitetsoplevelse der spreder ringe i vandet


Fishing Lodge Fyn tilbyder dig som gæst en oplevelse ud over det sædvanlige til en helt uhørt pris.

Du bliver indlogeret på eller omkring i slottets ledige værelser, som er omringet af voldgraven, som med de mange gedder og mosekonens bryg, giver en særlig stemning og sender dig godt afsted ud på dit livs fiskeeventyr.

Lækkert morgenbord på slottet eller medbragt morgenmad og frokost til dagens fisketur giver dig muligheden for at koncentrere dig 100% om dagens fiskeri.

Når du, efter dagens fiskeri, vender tilbage til Lodgen, vil du igen blive mødt af den historiske og smukke bygning samt et lækkert aftensmåltid. Køkkenpersonalet ved hvor vigtigt det er, at lystfiskere får fyldt deres depoter op efter mange timers fiskeri og adskillige km tilbagelagt kyststrækning.

Fishing Lodge Fyn tilbyder dig som kunde det helt unikke 360 graders geddefiskeri i slotssøen under dit ophold. Du kan altså afslutte dagens kystfiskeri efter havørred med at fange dit livs gedde – og så lige udenfor dit værelse på fiskelodgen.

fisketurisme 378

Fishing Lodge Fyn tilbyder dig som gæst guideservice, hvor særligt udvalgte fiskeguider kan hjælpe dig til de bedste oplevelser under dit ophold. Vi dækker hele Fyn, Langeland og Det Sydfynske Øhav. Du kan i vores hurtiggående båd blive transporteret ud til små øer og andre skjulte steder, hvor fiskepresset er ekstremt lavt og din guide kender alle de bedste fiskepladser.

Booking eller spørgsmål kan du sende  på mail@fishinglodgefyn.dk

 

Fishing Lodge Fyn byder dig velkommen til Danmarks flotteste og mest unikke fiskelodge.

Tjek vores gode tilbud her 

www.fishinglodgefyn.dk

eller på www.fishinglodgefunen.dk

 

 

Knæk & bræk

Kennet Birler, Claus Eklundh Christensen & Niklas Albrechtsen

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.