SIMMS BOUNTY HUNTER VAULT

SIMMS BOUNTY HUNTER VAULT

Dette er den helt nye Bounty serie fra Simms som i den grad er en opdatering af den gamle serie af tasker.

“Sponsoreret indlæg”

SIMMS BOUNTY HUNTER VAULT

Simms Bounty Hunter Vault er ikke en decideret  rejsetaske , men måske mere den ultimative taske til opbevaring af sit udstyr. Når det så er sagt , så er denne taske bygget og indrettet så den faktisk kan blive uundværlig på en længere fisketure eller fiskerejse.

Har du behov  for at kunne opbevare 8 stænger og op til 10 fluehjul i samme taske – Så er Simms Bounty Hunter Valut din nye taske. 

Denne nye serie af tasker topper med denne SIMMS BOUNTY HUNTER VAULT model, der i sin størrelse fylder en del, men til gengæld er den helt perfekt til lystfiskeren der vil have styr på sit udstyr der hjemme, eller på sin fiskerejse til udlandet eller til en weekend med fiskevennerne.

( 10 fods 4- delte stænger kan være i tasken )
Tasken er bygget i en stødsikker ( formpresset skum ) og slidtstærkt nylon materiale.Du kan derfor roligt proppe alt dit dyereste og mest kostbare fiskegrej i tasken og sende den igennem en lufthavnsbagage med ro i sindet.

Tasken er foruden sin plads til stængerne og hjulene konstrureret med 3 store meshnet lommer til forfang – æsker – walkie m.m til den ultimative fisketur.Det betyder med andre ord ,at den kan pakkes med alt det grej som eventuelt skal med på en fisketur. Det vil sige at du blot behøver en anden taske med dit tøj og waders og på denne måde er der intet der ligger og roder og blandes sammen i en stor duffelbag eller rygsæk.

Jeg testede tasken på en fisketur til Bornholm , hvor den var proppet med alt den nødvendige gear som stænger -liner-fluehjul-forfang-flueæsker m-m og her så jeg den helt store fordel ved denne SIMMS BOUNTY HUNTER VAULT.

Simms BOUNTY HUNTER VAULT

SIMMS BOUNTY HUNTER VAULT

Du kan vælge at bære tasken over din skulder eller smide den om på ryggen som en stor rygsæk og derved er det super nemt at bære sit fiskegrej til sin destination.

I mit tilfælde var det fra bilen og ind i sommerhuset , men da jeg bar den som en rygsæk havde jeg mine hænder fri til at bære min sidste taske og derved undgik jeg at skulle løbe frem og tilbage til bilen som de andre gjorde.

Remme og seler er lavet i slidstærkt design med komfort for øje til det tunge fiskegrej og gør det til en ren fornøjelse at bære alt sit udstyr over en længere distance som f.eks i en lufthavn.

SIMMS BOUNTY HUNTER VAULT

 Denne SIMMS BOUNTY HUNTER VAULT er designet perfekt

Du har endda mulighed for at tage dit visitkort og placere det i den lille smarte bagage tags lomme , der med sit elastiske udtræk gør kortet mere synligt. En lille med ret blæret detalje der fuldender taskes design og funktionalitet til en rejsende lystfisker.

SIMMS BOUNTY HUNTER VAULT

Tasken har følgende mål 

48 L 

86 X 32 X 16 cm 

Du kan eventuelt bestille din nye SIMMS BOUNTY HUNTER VAULT her

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.