DRY CREEK BACKPACK,Simms,Rygsæk,Grejanmeldelse,Anmeldelse,Simms Rygsæk,Vandtæt Rygsæk,Vandtæt Simms Taske

SIMMS DRY CREEK BACKPACK

Nu har jeg været så heldig at få lov til at teste den nye Simms Creek Backpack der er en 100 % vandtæt rygsæk, der dækker alle tænkelige behov hos selv den mest krævende lystfisker.

” Sponseret indlæg “

Tasken er en Roll top Bag der gøres vandtæt ved at rulle toppen af tasken sammen og klikke den fast i de tilhørende spænder i siden på tasken. På denne måde er du 100 % sikker på at kunne holde alt vand uden fra taskens inderste rum.

Du kan her have kamera – tøj- computer -mad eller ligende liggende og du skal ikke være bange for at vade dybt eller falde i vandet , for denne Simms Dry Creek Back skal nok holde dit indhold tør hele dagen uanset vejret.

Denne vandtætte rygsæk fra Simms er gennemført og i et helt perfekt design , så den kan bruge selv når du fisker. Den nye model har på ydersiden få et ekstra rum der er vandafvisende , hvor du kan opbevare fluer – forfang med mere og havde adgang til dette under dit fiskeri. På den gamle model skulle man åbne hele tasken vandtætte rum, for at få sine forfang eller ligende , når man havde behov for dette og det var ærligt talt ikke særligt smart i længden.simms_dry_creek_backpack

Foruden denne lækre detalje , så er der nu mulighed for at have en ekstra stang med på turen ,når du placere den i den center indbyggede stangholder på taskens ydre.

Netop denne placering gør at du kan kaste med fluer uden at komme i karambolage med røret under dit kast, fordi at den er placeret midt på tasken fremfor på taskens side.

Skummet og remmene på tasken lader ingen tvivl tilbage om at den er bygget til at skulle bæres hele dagen ved fiskevandet. Den formpressede skumside skåner din ryg for den hårde og tunge bagage imens remme og seler giver den perfekte støtte ved fuld oppakning.

Dette er en taske der kan holde til hårdt praktisk fiskeri i mange år og efter min test i Mörrum med kamera – Jetboil- mad- ekstra tøj og alt for meget unødvendigt gear, så får denne taske kun gode anbefalinger med på vejen.

Skal jeg finde på et minus , så må det nok være prisen som ligger tæt på 2000,- dkr , men når man så ser hvad tasken kan holde til og hvor funktionel del er konstrueret , så er prisen måske ikke så slem igen.

En ting er sikkert og det er at denne taske skal med mig til Camp North på Grønland i 2018 , hvor vi skal leve og fiske 7 dage på fjeldet.

Tasken kan du købe her 

Tasken måler ca. 45 L; 44,5 X 19 X 81 CM

  • Flaskeholder på siden
  • Værktøjs station på stroppen
  • justerbare spænder
  • Stort front rum til forfang m.m
  • Vandtæt 420D dobbelt TPU coated Nylon
  • Stangholder

 

SIMMS DRY CREEK BACKPACK

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.