Gedde DK Niklas Albrechtsen 05

SIMMS DRY CREEK Z SLING PACK,Simms,Dry Creek,Sling Pack,Fisketaske, Simms Sling PACK,Vandtæt Sling Pack,Grejanmeldelse

SIMMS DRY CREEK Z SLING PACK

jhagsovvz8v75lquk5a“Sponseret indlæg “

Simms har gjort de vandtætte Sling Packs endnu bedre end tidligere !

Kan det overhovedet lade sig gøre tænker du nok ? JA er det korte svar, men det er de små ting der giver en langt bedre oplevelse med produktet .

“Sponseret indlæg “

Jeg har længe været tilhænger af de vandtætte Sling Packs fra Simms , da de er meget slidstærke , men det vigtigste punkt for mig er , at de er 100 % vandtætte . Det betyder at jeg kan vade dybt , jeg kan bade eller sagt med andre ord , så jeg stoler så meget på denne Sling Pack fra Simms, at jeg uden tøven kan ligge mit 30.000 kr Nikon kamera ned i tasken og holde den under vand uden at være nervøs.

Det er jo i sig selv en dum ting at gøre, men det beviser at den kan holde vandet ude fra taskens indhold og det er jo det det hele drejer sig om ,når man vil holde sit grej tørt på fisketuren uanset de vejrforhold man måtte kom ud for på turen.

Gedde DK Niklas Albrechtsen 01
Foto @Ahrex Hooks

Tasken måler 

38 x 24 x 109cm – 12 L 

Waterproof 840D TPU coated fabric materiale der er lukket med en ny type af TIZIP® lynlåse der er 100% vandtæt og den kører så let frem og tilbage i forhold til den gamle model ( kraftig og svær lynlås at betjene )

SIMMS DRY CREEK Z SLING PACK

Den nye 2o18 sling pack model i sit vandtætte design er blevet omdesignet på flere punkter , der løfter kvalitetet og oplevelsen med denne nye sling pack fra Simms.

  • Lynlåsen er blevet mindre og nemmere at betjene og der er tilføjet flere lækre detaljer til taskens ydre.På forsiden er nu en lille lomme til småting eller til flueboksen, så den hurigt kan findes ,når der skal skiftes fluer ved vandet.
  • Udvendig netholder, hvor man kan sætte skaftet ned i en sluse, så fangstnettet sidder perfekt og hurtigt og nemt kan gribes, når fisken skal landes med nettet.

Jeg elsker kaffe og gerne , når jeg står i vandet og bare lige skal have 3 minutters pause og min 1L kaffekande passer perfekt i denne netholder på forsiden og det betyder at tasken er perfekt til mine behov 😉

Gedde DK Niklas Albrechtsen 07
Foto @Ahrex Hooks
  • Tasken har naturligvis indbygget docking station til lineklipper m.m på skulderstroppen, så du kan kan skifte fluer og fangforfang imens du står i vandet.
  • Skulderemmen er med med slidstærk nylon og vandafvisende skum , så remmen beskytter dig mod tryk og irritation når tasken bæres hele dagen eller den er proppet med tungt fiskeudstyr.
  • Remme og stropper er med små rullelukninger med velcro , så der ikke hænger løse stropper når du fisker, som din flueline eventuel kan hænge sig fast i .
  • Indvendig smart lommesystem til mobil – pengepung og forfangsholdere.
  • D-ring i smart blødt design til at betjene lynlåse nemt og effektivt på tasken

En Sling Pack fra Simms der vil gøre dine oplevelser med en Sling Pack langt bedre og du behøver aldrig at være nervøs for vand , når denne 100% vandtætte taske holder dit udstyr tørt.

Du kan købe den her 

strop

lynlås

strop 2

station

En Sling Pack fra Simms der vil gøre dine oplevelser med en Sling Pack langt bedre og du behøver aldrig at være nervøs for vand , når denne 100% vandtætte taske holder dit udstyr tørt.

Du kan købe den her 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vises ikke. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.